17/18 G Grubu M:2 | Beşiktaş 2-0 Leipzig | MS | 26 Eylül | TRT 1

Tipik abartma şenlikleri de başladı, he her hafta 50-60 bin kişi önünde oynayan adam sesten rahatsız olup çıktı... Hem de bunu ŞL maçında yaptı, yav he he.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tarihin en basit grubuna düştüler ama yinede çıkamazlar diye düşünüyordum lakin yanılmışım ciddi ciddi 1.bile olma şansları var

Tabi tabi o kadar müthiş bir takımlar ki Türkiye falan az geliyor :D :D Sizle maçamızı iple çekiyorum

oetoa-1.jpg

Bu babeli daha evvel sık takip eden arkadaşlar varmı yada cidden bu performansı kalıcı bi perfonmans mı?

Çoğu oyuncusu 30 yaş ve üzeri 2-3 yıla bozulur

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz Muslera Melo Selçuk Sneijder Burak'in ekmeğini çok yedik adamlara bakıyorsun bireysel olarak hani aralarında küfür ettiğimiz adamlar var ama bu adamlar en bok halinde bile Hamza döneminde winnerlikleri sayesinde şampiyon oldu.
Beşiktaş'ı da buna benzetiyorum. Bu kadro dagilmazsa Cenk Oğuzhan Babel Q7 Tolgay falan daha iyi ekmeğini yerler. İnanılmaz bir winnerlik seziyorum.

İnşallah Talisca Aboubakari falan alamazlar sezon sonu.

Biz Muslera Melo Selçuk Sneijder Burak'in ekmeğini çok yedik adamlara bakıyorsun bireysel olarak hani aralarında küfür ettiğimiz adamlar var ama bu adamlar en bok halinde bile Hamza döneminde winnerlikleri sayesinde şampiyon oldu.
Beşiktaş'ı da buna benzetiyorum. Bu kadro dagilmazsa Cenk Oğuzhan Babel Q7 Tolgay falan daha iyi ekmeğini yerler. İnanılmaz bir winnerlik seziyorum.

İnşallah Talisca Aboubakari falan alamazlar sezon sonu.

tamamıyle yanlıs düsünce.
bizde winner olan gercekten oyunculardı ki gecmislerinde de öyleydiler tabi hocada winner idi.
bunlarda ise winner olan pepe dısında 1 tane bile oyuncu yok bunlarda winner olan acık sekilde senol günes
en dandik adamdan bile max.performans almayı biliyor
cenk gibi 2.lig topcusuna adam gol atmayı ögretti
senol gittigi an bjknin winner denen kadrosu ilk 3e dahi giremez bunu bütün tinercilerde farkında en cokta fiko farkında bu korku yüzündn senolu yalıyor herseferinde
tinerciler yatıp kalkıp senola dua etsinler tabi birde şanslarıda hic bitmesin diye.

Birde beyler Keitayı siz paso kapanan bir takıma karşı oynadığı oyun ile değerlendiriyorsunuz. Aynısı Bruma için geçerli, adam topu aldığında karşısında iki kişi, onların kademesinde yine bir veya iki kişi vardı

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tarihin en basit grubuna düştüler ama yinede çıkamazlar diye düşünüyordum lakin yanılmışım ciddi ciddi 1.bile olma şansları var

Monaco maçları çok kritik olacak 2 maçta da yenilirlerse bu sefer içerideki porto maçı kader maçları olur acayip karışık bir grup hesap kitap yapılmaz geçen sene de çok büyük avantaja sahiplerdi 3 maçta 7 puanları vardı sonrasında ağır batırmışlardı burası CL gibi üst seviye bir lig eğer ki havaya girerlerse geçen sene gibi 3 ncü olup UEFA'da yollarına devam ederler ama şu an çok büyük bir şansa sahipler bakalım nasıl değerlendirecekler veya değerlendiremeyecekler :D

Timo Werner'e herkes çok sesten rahatsız olduğu için çıkmak istedi diyor. Nasıl iş bu, ben anlamadım. Kulaklarında bir rahatsızlığı mı var bu çocuğun yoksa psikolojik bir olay mı?

Leipzig'i ben ilk defa izledim, herhalde bu kadar kötü takım olsa 2. bitirmezlerdi ligi ama bugün asıl tecrübenin gençliği nasıl dövdüğünü görmüş olması lazım bazılarının. Bu forumda var mesela kafayı genç oyuncularla bozmuş, 22-23 yaş ortalamalı takım kurup önüne geleni yıkacağını zannedenler. Kalite bir yana, genç oyuncuların lidersiz oynaması onları amaçsızlaştırıyor, kriz anında motivasyon kaybı yaşıyorlar. Tecrübeli oyuncular, bizimki gibi stresli, kavga dövüşten geçilmeyen bir ligde daha başarılı oluyorlar. Geçenki izlediğimiz derbide sahada futbol var mıydı, gören var mı? Adamlar birbirlerini yediler resmen, futbol dışında her şey vardı. Artık bu menajerlik oyunu kafasını bırakmamız lazım. Genç oyuncu alırsın, satarsın, ticaretini yaparsın ama çocuk takımı seni bir yere kadar götürür.

Maçı izleyemedim, cidden ilginç bir skor olmuş. Nasıldı maç?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu maçta bir kez daha görüldü ki Avrupa takımları gerçekten sadece dikine oynamayı düşünüyorlar. Leipzig devamlı, pas atılan oyuncunun etrafında Beşiktaşlılar olsa bile, dikine oynamaya çalıştı

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Maçı izleyemedim, cidden ilginç bir skor olmuş. Nasıldı maç?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Leipzig neredeyse bütün maç tek kale oynadı. Beşiktaş aradan 2-3 defa iyi çıktı ve golü buldu. Leipzig tam gol atacağı dakikalar tiner molası verildi ışıklar kapandı 40 bin kişi 10 dakika boyunca tiner çekti.

Eğitim şart

Türkiye liginin kalitesini ispatlacak maçlardan biri daha. Önemli adımdı bunun adına. Porto galibiyetinden sonra bu galibiyet ispatlama açısında önemliydi.
70 M euroluk Keita berbat oynadı.
Ndiaye böyle oynamaya devam ederse 18 M euroyu basıp alırlar diye düşündürttü.
Bruma çok büyük yetenek bence. Oyuna girdikten sonra daha aktif alanda pas yapmaya başladılar. Daha çok görünmeye başladılar oralarda. Kampl ve Bruma etkili oldu bunda.
Dingil dolu ekip görüntüsü verdi bu maç Leipzig. Hayal kırıklığıydı kendi adıma.
Son olarak bu sezon şampiyon olarak Beşiktaş'ın kısa süreli hegemonyasına son vermemiz gerek. Biz daha etkileyici bir takımız. Bunu göstermeliyiz.

Beşiktaş bu gruptan çıktı zaten de inşallah 1.olmazlar.

Lider olarak gruptan çıkarlarsa 2.tur aşamasında eşleşecekleri takım bir grup 2.olacak ve iyi bir kura ile şampiyonlar liginde çeyrek final çok da uzak değil.

Leipzig nasıl bundesliga da ikinci olmuş inanılır gibi değil bu kadar ezik oynayan aptalca oynayan bir takımı ş.liginde uzun zamandır görmedim bruma nasıl bu dandik takımda oynayamıyor anlamadım demek ki teknik direktörlerinde beyin yok!! biz rodrigesi eleştiriyoruz 70 milyonluk keitayı görünce rodriges pele kalır bunun yanında!! Bir parantezde talisca için açmak şart olağanüstü bir futbolcu yeni rivaldo bu!! herif ürkütücü top oynuyor

Geri
Üst Alt