- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Tipik abartma şenlikleri de başladı, he her hafta 50-60 bin kişi önünde oynayan adam sesten rahatsız olup çıktı... Hem de bunu ŞL maçında yaptı, yav he he.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çoğu oyuncusu 30 yaş ve üzeri 2-3 yıla bozulur
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz Muslera Melo Selçuk Sneijder Burak'in ekmeğini çok yedik adamlara bakıyorsun bireysel olarak hani aralarında küfür ettiğimiz adamlar var ama bu adamlar en bok halinde bile Hamza döneminde winnerlikleri sayesinde şampiyon oldu.
Beşiktaş'ı da buna benzetiyorum. Bu kadro dagilmazsa Cenk Oğuzhan Babel Q7 Tolgay falan daha iyi ekmeğini yerler. İnanılmaz bir winnerlik seziyorum.
İnşallah Talisca Aboubakari falan alamazlar sezon sonu.
İlk yarı ilk 15 dakika dışında tablo farklı değildi ki. Sadece Leipzig ilk yarı kilit paslarda saçmaladığı için ikinci yarı kadar pozisyon bulamadılar ama oyun olarak beşiktaşı yine sahalarından ikinci gole kadar çıkarmadılar.2. yarı istatistiklerine bakarsak beşiktaşın ezildiği görünüyor.
Tarihin en basit grubuna düştüler ama yinede çıkamazlar diye düşünüyordum lakin yanılmışım ciddi ciddi 1.bile olma şansları var
Leipzig neredeyse bütün maç tek kale oynadı. Beşiktaş aradan 2-3 defa iyi çıktı ve golü buldu. Leipzig tam gol atacağı dakikalar tiner molası verildi ışıklar kapandı 40 bin kişi 10 dakika boyunca tiner çekti.Maçı izleyemedim, cidden ilginç bir skor olmuş. Nasıldı maç?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu babeli daha evvel sık takip eden arkadaşlar varmı yada cidden bu performansı kalıcı bi perfonmans mı?
Kenya liginde fena oynamıyorduBu babeli daha evvel sık takip eden arkadaşlar varmı yada cidden bu performansı kalıcı bi perfonmans mı?