17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

En düşük oranla dortmunda verdik bi onlar atamadı ya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Monaco cöp kendi sahasında böyle oynuyorda deplasmanda motor oluyorlar heralde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Monaco bitmiş.
Keita balde denen herif adam akıllı oynamıyor

Gerçek Kaptan NANDO!

falcao dünya yildizi bir forvet. yaslanmis olmasi bu gercegi degistirmez.

monaco'da belki herkesin performansi geriye gitmesine ragmen hala formunu koruyor. ligde 2 golden fazla atan tek monaco'lu.

bugün de golünü atti.

Yan gözle izledim biraz, BJK iyi gibiydi. Puan çıkarırlar gibi gözüküyor. Avrupa'da cidden daha iyi oynuyorlar

Monaco şu ana kadar Beşiktaş'a karşı en kötü oynayan takım. Tempo yapsalar madara ederler ama yapmıyorlar.

Avrupa da başka oynamıyolar bu grup ciddi anlamda çok zayıf

Adamları kötülemek için söylemiyorum bişey oynadıkları yok ilk yarı itibariyle.

TapaTalK

Gruptaki 4 takımda denk. Beşiktaş iç sahada taraftarıyla hepsini yenebilir (bence yener kesinlikle) dış sahada ise aldığı bi 3 puan var. Bu Maçta beraberlik Beşiktaş'ın çok işine gelir. İkinci yarı maçın kilidi açılır diyorum 2-2 3-2 falanda bitebilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mis gibi kuponumu hic ettiler.
Nesine’de oynamış olduğum kuponum
İddaa | Spor Toto | Milli Piyango | TJK At Yarışı | Nesine.com

Hep böyle oluyor hacı ya en ummadık takımlar yakıyor genelde.

Dün gece 12'den sonra oynan 3 maç vardı.

İkisi arjantin liginden bu sefer ztn takımları tanımıyorum, tanısakta tutmuyor diye hiç takımların konumuna bakmadan yüksek oranlılara verdim. Üstüne birazda oran artsın diye brazilyadan santosa verdim, biraz bilindik takım rakibide alt sıralardan bi takımdı.
10 orandan 100€ bastım. Yakan o yüksek oranlar değil santos oldu. Yakında tövbe edicem böyle devam etmicek ya haha

Dengeli oynuyorlar oyun stilleri oluşmuş Cenk Tosun kesin gider tutmak zor olur.

Hep böyle oluyor hacı ya en ummadık takımlar yakıyor genelde.

Dün gece 12'den sonra oynan 3 maç vardı.

İkisi arjantin liginden bu sefer ztn takımları tanımıyorum, tanısakta tutmuyor diye hiç takımların konumuna bakmadan yüksek oranlılara verdim. Üstüne birazda oran artsın diye brazilyadan santosa verdim, biraz bilindik takım rakibide alt sıralardan bi takımdı.
10 orandan 100€ bastım. Yakan o yüksek oranlar değil santos oldu. Yakında tövbe edicem böyle devam etmicek ya haha

Ben tovbe etmistim konusunda actim ama attim yine 15tl

Avrupa'da başka oynamalarının yanı sıra bizim ligin de kalitesi hiç de fena değil artık. Ligdeki her takım iyi savunma ve hücum yapmayı biliyor, futbolun gerektirdiklerini yapıyor en azından. Ve buna çomak sokmaya çalışan gerizekalı herifler var. Şu kurala sabretseler 2-3 sene sonra CL'e 2, AL'e 3 takım yollarız. Ama yiyiciler yine piyasaya çıktı sağolsunlar

Bjk evinde kazanir ama bu mac nasil biter belli olmaz

Bjk hucuma cikinca etkili oluyor Monaco savunmasi evlere senlik

geçen yıl ki monacoyla alakası yok bu takımın en önemli özelliği hızlı oyunuydu artık oynayamıyorlar. bütün iş mbappe ve o city ye giden portekizlidemiydi yani

cenk de dünyanın en formda oyuncularından biri şuan. yetenek seviyesi düşük olmasına rağmen çıkıp hiç beklenmeyen anlarda gol atıyor bir ara umut la burakta böyleydi.

Geri
Üst Alt