Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.712
- 591
- 1.523
En düşük oranla dortmunda verdik bi onlar atamadı ya
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mis gibi kuponumu hic ettiler.En düşük oranla dortmunda verdik bi onlar atamadı ya
Bunun konusunu acmak gerekmustafa sarp
Gay balde hk düsüncenız nedır bir isik varmıdırMonaco şu ana kadar Beşiktaş'a karşı en kötü oynayan takım. Tempo yapsalar madara ederler ama yapmıyorlar.
Monaco bu sene iyi değil,sebebi CL'deki para değil bence.Mesele o olsa geçen yıl yarı finale kadar kasmazlardı hele 5-3'ten 3-1 turlamaları falan.
Şu maç kıstas değil pek adam uğraşıyor ama topu ileri taşıyamıyorlar. Monaco topu verip hızlı hücuma çıkmalı ama o da yok.Gay balde hk düsüncenız nedır bir isik varmıdır
Mis gibi kuponumu hic ettiler.
Nesine’de oynamış olduğum kuponum
İddaa | Spor Toto | Milli Piyango | TJK At Yarışı | Nesine.com
Ben tovbe etmistim konusunda actim ama attim yine 15tlHep böyle oluyor hacı ya en ummadık takımlar yakıyor genelde.
Dün gece 12'den sonra oynan 3 maç vardı.
İkisi arjantin liginden bu sefer ztn takımları tanımıyorum, tanısakta tutmuyor diye hiç takımların konumuna bakmadan yüksek oranlılara verdim. Üstüne birazda oran artsın diye brazilyadan santosa verdim, biraz bilindik takım rakibide alt sıralardan bi takımdı.
10 orandan 100€ bastım. Yakan o yüksek oranlar değil santos oldu. Yakında tövbe edicem böyle devam etmicek ya haha