17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Tamam ben de diyorum ki , ve zaten o yuzden ozellikle gecen sene yazdim

fb monaco eslestigindeki mactaki acin basligi okuyun

rezil monaco , fb 4 ayak uzerine dustu yorumlari vardi , hele 1-0 bitti ilk mac of anam of ne yorumlar

sanirsin monaco keciorengucu yani .. ama yari final yaptilar

biraz saygi duyun rakibine

al yine gol 1-2 oldu

3 mactir surekli rakipler kotu rakipler kotu

rakipler kötü değil mi bak hala bjk ile ilgili bir eleştirim yok rakipleri geçen yıl oynadıkları topun yarısını oynamıyorlar diyorum bunun neyine itiraz ediyorsun. bu monaco da ki seviye düşüşünü görmüyor musun? görüyorsunda bakış açın farklı olduğu için görmek istemiyorsun. objektif olamıyorsun.

Tamam ben de diyorum ki , ve zaten o yuzden ozellikle gecen sene yazdim

fb monaco eslestigindeki mactaki acin basligi okuyun

rezil monaco , fb 4 ayak uzerine dustu yorumlari vardi , hele 1-0 bitti ilk mac of anam of ne yorumlar

sanirsin monaco keciorengucu yani .. ama yari final yaptilar

biraz saygi duyun rakibine

al yine gol 1-2 oldu

3 mactir surekli rakipler kotu rakipler kotu

Rakipler kötü falan değil. Beşiktaş doğru oyunu oynuyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

inşallah gruptan çıkarlarda diğer turda karşılarına ''GERÇEK'' bir CL takımı gelir de darmadağın olurlar.o zaman görürüm ben avrupa fatihini!!!

Neyse tiner çekip UEFA Kupası diye zırlamayacaklar bu sefer.

rakipler kötü değil mi bak hala bjk ile ilgili bir eleştirim yok rakipleri geçen yıl oynadıkları topun yarısını oynamıyorlar diyorum bunun neyine itiraz ediyorsun. bu monaco da ki seviye düşüşünü görmüyor musun? görüyorsunda bakış açın farklı olduğu için görmek istemiyorsun. objektif olamıyorsun.

Bence de Bjk'ye bok atmaya gerek yok da,esaslı bir ŞL kurasıyla karşılaşmadıkları da realite.Biz de ilk yıl Cluj,Braga,Schalke falan götürdük de,2. yıl Real Juve sonra Chelsea falan,devamında da Arsenal Dortmund,Atletico falan kalburüstü takımlar geldi hep.

Seviye düşmüş hali bile üst düzey. Beşiktaş doğru oyunu oynuyor. Geçen seneki Beşiktaş olsa şimdi 3 puanı vardı sadece.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ikıncı turda baselle eslesirler.

1. torbanın Benficayla beraber en leş takımı Monaco.S. Moscow bile çabalıyor o derece

Şu beşiktaşın maçlarında 3-4 adam burda var devamlı yalama halinde
Kendinizi kaybediyosunuz açık veriyosunuz dikkat edin

TapaTalK

Jimlastigin bu seneki rakiplerinin ortak özelliği defanslarının leş gibi olması. Şu defansı süper ligde bile yapan takım yok, yeni malatya kadar defansı yok Monaco'nun. Quaresma falan bu kadar voş bırakılmaz bu delilik. Bjknin hücum gücü çok iyi her türlü gol atar.

IQ_dream cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse tiner çekip UEFA Kupası diye zırlamayacaklar bu sefer.

en zor gruptan inanilmazi basardik derler mi ? derlerler. Tarihde ilk türk takimi grubdan cikti derler mi ? Anasini satim o nu bile derler (bkz. Fiko uefa daha türkiyeye gelmedi)

Vay be yeniyorlar :D Tiner fatihleri bravo :rugby:

Ulan toure hayatinda gol atmamışsın 50 metreden sut çekiyorsun.

Geri
Üst Alt