17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Bu nedir abi sarhoş mu bunlar? İki pas yapmayı geçtim daha ayakta duramıyorlar.

Keita Balde leş oğlu leş Monaco'nun elinde patlar bu

Ben de bjk ile ilgili konusmuyorum , aynisi gecen sene de fb icin vardi

feyenordu yendiler feyenord kim ki , united i yendiler united bitmis dendi , o united avrupa ligini aldi

demem o ki turkiyedeki rakiplerimizden biri avrupada basarili olunca hemen klise cocukca yorumlar o kotu bu kotu diye

basaksehir brugge u eleyince ama helal olsun , ya da konya x takimi yensin ooo konya

iki senedir fb ile bjk nin yendigi her avrupa takimina cop muamelesi yapildi

O takimlardan biri avrupa ligini aldi , digeri CL de yari final yapti

tamam ben seni anladım da yanlış hedef seçtin sen bjk veya geçen yıl ki fb nin oyununa yönelik bir eleştirim veya bahanem olmadı. ben monaco özelinde konuştum dünya futbolunu bilen kimle konuşsan monaco ve leipzigdeki form düşüşünü bilir. bunu tartışmamız bile abes. bjk top oynuyor kazanıyor ama rakipleride geçen yıl ki form durumlarında değiller noktayı burada koymamız gerekiyor.

Monacolu oyuncuların baskı olmaksızın bile yaptıkları Beşiktaşın mı iyi yoksa bunların mı çok kötü olduğunu gösteriyor

İlk kura çekildiğinde aha dedim s.tılar, 1. torba takımının oynadığı futbola bak anasını satayım.

Monaco alır maçı 3-2

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bok atip durmaya gerek yok. Takimlar lesh olsada bu bir sansdir ve iyi degerlendirdiler. 3 te 3 yapacaklar kasmaya gerek yok. Gruptan da ciksinlar gidebildikleri yere kadar girsinler. Seneye babalari olarak biz nasilsa devren oturduklari o koltugu alacagiz.

Yükselenleri Beşiktaş'tır belki de rengim?
Kimse bjk'nin doğrularını konuşmayın demiyo ama bu herifleri bjk maçlarında bişeyler oluyo gözleri dönercesine savunuyolar laf dalaşına giriyolar.
2-3 tanesinden şüpheleniyorum da şimdi isim verip rencide etmiyim.

TapaTalK

Geçen sezon 180 Kilometre hız ile oynayan takım Radara yakalanıp bir sene ehliyetini vermiş şoför gibi 30 kilometre hız ile oynuyor.

şampiyonlar ligi seviyesindeki rakibe bakarmısın iki pas yapamıyolar

Monaco ve Leipzig'in ligdeki yerleri belli zaten, asıl tineri siz çekmişsiniz. Herifler baya oynatmıyor işte rakibi.

Geri
Üst Alt