17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Kimse bjk'nin doğrularını konuşmayın demiyo ama bu herifleri bjk maçlarında bişeyler oluyo gözleri dönercesine savunuyolar laf dalaşına giriyolar.
2-3 tanesinden şüpheleniyorum da şimdi isim verip rencide etmiyim.

TapaTalK

Provoke de ediyorlar insanları burda. Kim oldukları belli zaten. Suç buna bisey yapmayan adminlerde. Adamlar ince ince yapıyor bunları

Monaco pas bile yapamıyor, kaybedince baskıda yapmıyorlar neyi hedefliyorlar ki.

Monaco mu Samsunspor mu belli değil.

Sıradaki golu bjk atar. Monacodan bir bok olmaz.

Beşiktaşı iyi oynuyor diyen arkadaşlar, nedir bunun kriteri? Adamların üç tane pozisyonu var iki gol attılar. Onun dışında organize atak üstüne atak falan mı geliştiriyorlar tam olarak iyi oyunun açıklamsı nedir? Monaco da Tempo diye bişey yok, iki pas yapacak konsantrasyon yok, bir sürü pas hatası yaptıkları için mi beşiktaş iyi oynamış oluyor?

Son düzenleme:
Monaco yaşam standartları açısından tercih edilir de şu sahada şu taraftarla milyonluk yıldızların bir arada olması garip hakikaten

Monaco birazdan 3'ü yer :D fenerle oynadıkları playoff maçlarındaki hallerinden bile kötüler.Yürüyerek geliyor adamlar

Demin de ben onu kast etmistim , fb eslesmesinde monacoya denmeyen laf kalmadi ama sampiyonlar liginde finalin kapisindan donduler

tabloya mi inanalim gsc deki yorumlara mi ?

Shaktar da yeniyor Bjk yenerse iyi olur Puan olarak ilerleyelim.

beşiktaşı tebrik ederim hem ülke puanı hemde bize ligde yardımcı olacak bu şekilde giderse en fazla çeyrek final görecekler bizim taraftarda bir üzülüyor görsen şampiyonlar ligi finalini kazanıyolar sanki

işin kötü tarafı gruptan çıktıkları an elit bir takım gelirse ağzına sıçar bırakır bunların haftada tek maça düşerler kötü olur . 3. falan olup uefadan gitselerdi en güzeliydi.

beşiktaşın ligteki durumunu söylermisin

Söyledim zaten oynadıkları oyun farklı ligde çünkü kazanmak zorundalar sürekli.

Ligde maça kazanmak zorunda olarak çıkıyorlar CL'de yenilmemek için bu bağlamda fark var. Fenerde geçen sene avrupada bişey oynamıyor diyip Manchester'ı Feyenoord'u falan yenmişti fark burada bence. Bence bişey oynamıyorlar demek komik olur, Beşiktaş set oyununda iyi ama kazanmak zorunda oldukları maçlarda tempo arttırıp saldırınca oyuncuların defosu ortaya çıkıyor. Bazı oyuncuların tempoyu kaldıramaması, defans oyuncularının açık alanda zorlanması vs. gibi.

Yaw bu Monaco ne dandik takımmış?. BJK ın olası başarısını küçümsemek için söylemiyorum ama herifler tempo yapmayı geçtim, boş pozisyonda doğru pas vermekten acizler; sanki bir şeyler yapmaya niyetleri bile yok gibiler...

Nese neyi tarışıyoruzki gruptan çıktıklarını var sayarsak taş çatlasa kura şansıyla bir tur daha geçerler en fazla çeyrek finalde ellerine verip postalarlar

Zamanın da bunların ölüsü bile bizim takımları düdüklerdi

Gelişmiş memleket futbolu

Geri
Üst Alt