17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Tamam ben onu bileyim de gsc de artik rakibimizin her kazandigi mac sonrasi o avrupa takimini tukaka etmeyi biraksin

fb ve bjk ozelinde her mac yapilan sey ayni hic sekmiyor
Peki bundan sana ne? Sen övmek istiyorsan buyur öv, kendin adına bu hakkı görüyorsun da insanların beşiktaşın rakiplerinin kötü durumunu değerlendirmesine neden karışıyorsun? Şu Monaconun geçen sene ki Monaco ile uzaktan yakından alakası yok, bunu da mı göremiyorsun? Arada ki fark birinci lig ile ikinci lig takımı kadar o derece başka bir Monaco. Nedense sen hep beşiktaşı övmek ile meşgulsün, rakiplerinin kötü olması, Monaco özelinde çok kötü olması umrunda değil.

Son düzenleme:
antuya veya tinerci forumlarına bakarsan ordada bizimle ilgili benzer yorumlar var onu geç medyada var. GS küme düşme adaylarıyla oynadı zorlu rakiplerle oynamadı gibi absürd yorumlar var. aynı noktadan çıkıyor hep bu yorumlar işte gsc özelinde birşey değil bu.

Katılıyorum, hatta bizdeki yorumlar baya sönük kalır oradakilerin yanında. Akıl mantık dışı şeyler yazılıyor çoğu zaman.

antuya veya tinerci forumlarına bakarsan ordada bizimle ilgili benzer yorumlar var onu geç medyada var. GS küme düşme adaylarıyla oynadı zorlu rakiplerle oynamadı gibi absürd yorumlar var. aynı noktadan çıkıyor hep bu yorumlar işte gsc özelinde birşey değil bu.

E yani ? Dogru ve mantikli geliyor mu antu veya tinerci forumunda onlari okudugunda ? Hayir , gulup dalgani geciyorsun

buradakilere farkli yaklasmanin sebebi ne ? Ayni sey

Fabri mala bağlasa da 2-2 bitse.

Valla şu maçta puan kaybı yaparlarsa üzülmem ama hafif bir burukluk yaşayabilirim, Monaco puan almayı zerre haketmiyor.

her ne kdr ligde maç sonu meşhur ağlamalarıyla ön plana çıksa da, bugün Bjk 3 maçta 3'de 3 yapıyorsa, bunu Şenol hocaya borçlular. Bjk'ye gittikten sonra zerre sempatim kalmamıştı kendisine, lakin hakkını vermek lazım.

Ne olursa olsun clde 3 de 3 ile başlamak muazzam başarı.

Tek beklentim grubu ikinci bitirmeleriydi ancak o da zor.

Provoke de ediyorlar insanları burda. Kim oldukları belli zaten. Suç buna bisey yapmayan adminlerde. Adamlar ince ince yapıyor bunları
Bak ben burda söylüyorum sinan değil kast ettiğim. Ben onun yapısını biliyorum yorumlarına pek fazla alınmıyorum.
Burda 3 tane beşiktaş'lı arkadaş var ve ben bunları biliyorum. Zaten yakında çıkacak kokusu

TapaTalK

tarihin en kötü cl gruplarindan biri bu seneki liverpool'un grubudur.

liverpool icin 100 tane kura cekilse 1 tanesi böyle cikardi, en kolay grupta 1.olup havalanacaklar resmen

Basaksehir eslesmesinde de sevilla cok iyi aman aman denmisti hatirliyorum

hatta ucu ucuna elenmesi sonucu basaksehir ovulmustu , bugun o sevilla 4 yemekte spartaktan

Sinan tamam da ligler daha tam başlamamışken oynanıyor o maçlar, ha keza grup kuraları çekildiğinde de öyle... İnsanların öyle demesi normal, Sevilla'dan bahsediyoruz sonuçta. Ama ligler ilerledikçe takımların gerçek gücü ortaya çıkıyor. Tıpkı Monaco ve Porto'da olduğu gibi.

Puan geliyor, bide bu açıdan bakmak gerekir. İyi oldu bence devam etsinler. Böylelikle ligi daha rahat alırız. Ayrıca gelecek sene puanlar da işimize gelir.

Yalnız Trabzonspor en iyi oyuncularını kaybettikten sonra kurulan derme çatma takımla da CL'de beklenenin üzerinde performans göstermişti Şenol Güneş. Bu konuda aslan payı O'nun.

Çeyrek final görürler gibi grup 2.si olarak Juventus falan gelmezse

E yani ? Dogru ve mantikli geliyor mu antu veya tinerci forumunda onlari okudugunda ? Hayir , gulup dalgani geciyorsun

buradakilere farkli yaklasmanin sebebi ne ? Ayni sey

bak sinancım kafanda bir senaryo yazmışsın kompleks olmuş buda sende geldin bana patladın benim senin söylediklerinin aksine yönelik bir yorumum görüşüm yok bakabilirsin ha beni trollüyorsan bilemeyeceğim o zaman farklı durum. genel bir sorunu gsc özeline indirgemene tepki verdim ben bütün mevzu bundan ibaret.

türk takimlar abartildigi kadar kötü degil

geçen sezon osmanli güzel sonuçlar aldi, fb manu ve feyeyi yendi, basak bu sezon az kalsin sevillayi yeniyordu, bejeke fena degiller

ligin degeri artiyor ve bu iyi sey

Söyledim zaten oynadıkları oyun farklı ligde çünkü kazanmak zorundalar sürekli.

Tamam beşiktaş kontrollü oynuyoda karşısındaki rakiplerde hiç baskı kuramıyo beşiktaşın ortasahası belli sonuçta öyle rakibi ısıran oynatmayan oyunculardan kurulu değil, sen bu takıma bir tane dahi organize atak, yada baskı kuramıyosan o takım kötülenir arkadaş

lan göztepe bile bu monaco'ya 3 atar.adamlar rezil ötesi top oynuyor.

Geri
Üst Alt