17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Demin de ben onu kast etmistim , fb eslesmesinde monacoya denmeyen laf kalmadi ama sampiyonlar liginde finalin kapisindan donduler

tabloya mi inanalim gsc deki yorumlara mi ?

galatasarayda östersundsa elendi sezon başı, birebir aynı şey demek değil mi? sezon başı form ile sezon sonunda sezonu noktaladığın form durumun aynı değil. bunu idrakı zor birşey değil kaç yaşında adamsın futbolada belli ki ilgin var bunları bilmen lazım.

Galibiyet ne demek Falcao? Üç puan ne demek Lemar???

Avrupa'nın kalburüstü takımları hariç diğerleri inanılmaz derecede kötü duruma geldi son yıllarda yalnız beyni ile oynayan çok az oyuncu kaldı. Lan 3-4 adam boş rakibin üstüne gidip top kaybediyor mal herif. Sonra Beşiktaş iyi

Şu ana kadar bu maçı da bitti sayarsak 3 mac oynadı bjk hiçbir istatistikte rakiplerinden iyi değil gel gör ki maçları alıyorlar. Yakaladıklari pozisyonları gole çevirme oranları çok yuksek belki bu yönüyle samp liginin en iyisi bile olabilirler bilmiyorum.

IQ_dream cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En azından bunlar Avrupa'ya devam edince elleri ayakları karışıyor ligte, işimize gelir. Avrupadan elenip ligte puan farkı iyice açılınca eğlence olur bize.

Oğuzhan az daha 150 milyon Euro luk olduğunu bir kez daha gösteriyordu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Leipzig oyun olarak bjkyi deplasmanda ezmişti. Bir iki bitirici adamı olsaydı çok rahat yenerlerdi. Monaco ise baya kötü

galatasarayda östersundsa elendi birebir aynı şey demekki sezon başı form ile sezon sonunda sezonu noktaladığım form durumun aynı değil. bunu idrakı zor birşey değil kaç yaşında adamsın futbolada belli ki ilgin var bunları bilmen lazım.

Tamam ben onu bileyim de gsc de artik rakibimizin her kazandigi mac sonrasi o avrupa takimini tukaka etmeyi biraksin

fb ve bjk ozelinde her mac yapilan sey ayni hic sekmiyor

Bu Balde'yi sağlam geçirmiş Lazio

Cenk burakın rekorunu kırabilir bu sezon.

Girilen pozisyonu gol yapma konusunda bizim mallorca maçı istatiğimizi hiç bir Türk takımı geçemez

Cenk cidden bu sezon muazzam.

Şu piyasa da rahat 30 milyon Euro eder.

Tamam ben onu bileyim de gsc de artik rakibimizin her kazandigi mac sonrasi o avrupa takimini tukaka etmeyi biraksin

fb ve bjk ozelinde her mac yapilan sey ayni hic sekmiyor

antuya veya tinerci forumlarına bakarsan ordada bizimle ilgili benzer yorumlar var onu geç medyada var. GS küme düşme adaylarıyla oynadı zorlu rakiplerle oynamadı gibi absürd yorumlar var. aynı noktadan çıkıyor hep bu yorumlar işte gsc özelinde birşey değil bu.

Valla şu maçta puan kaybı yaparlarsa üzülmem ama hafif bir burukluk yaşayabilirim, Monaco puan almayı zerre haketmiyor.

Basaksehir eslesmesinde de sevilla cok iyi aman aman denmisti hatirliyorum

hatta ucu ucuna elenmesi sonucu basaksehir ovulmustu , bugun o sevilla 4 yemekte spartaktan

antuya veya tinerci forumlarına bakarsan ordada bizimle ilgili benzer yorumlar var onu geç medyada var. GS küme düşme adaylarıyla oynadı zorlu rakiplerle oynamadı gibi absürd yorumlar var. aynı noktadan çıkıyor hep bu yorumlar işte gsc özelinde birşey değil bu.

Antuyu tinercileri geç,burada bile bunu diyen Galatasaraylılar çok.

Geri
Üst Alt