Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demin de ben onu kast etmistim , fb eslesmesinde monacoya denmeyen laf kalmadi ama sampiyonlar liginde finalin kapisindan donduler
tabloya mi inanalim gsc deki yorumlara mi ?
Zamanın da bunların ölüsü bile bizim takımları düdüklerdi
Gelişmiş memleket futbolu
galatasarayda östersundsa elendi birebir aynı şey demekki sezon başı form ile sezon sonunda sezonu noktaladığım form durumun aynı değil. bunu idrakı zor birşey değil kaç yaşında adamsın futbolada belli ki ilgin var bunları bilmen lazım.
Geçen gün yazmıştım.Bunlarda kıyametin kopmamasının nedeni şu CL deki durumları.Yoksa Şenol falan kalmazdı,direkt olarak milli takıma giderdi.Şayet 3 maçta 0 veya 1 puanları olsa bunların işi çoktan bitmiştiBir an önce elensinler,ligde kaybettikleri morali Avrupa'da yakalıyorlar.
Bir an önce elensinler,ligde kaybettikleri morali Avrupa'da yakalıyorlar.
Tamam ben onu bileyim de gsc de artik rakibimizin her kazandigi mac sonrasi o avrupa takimini tukaka etmeyi biraksin
fb ve bjk ozelinde her mac yapilan sey ayni hic sekmiyor
antuya veya tinerci forumlarına bakarsan ordada bizimle ilgili benzer yorumlar var onu geç medyada var. GS küme düşme adaylarıyla oynadı zorlu rakiplerle oynamadı gibi absürd yorumlar var. aynı noktadan çıkıyor hep bu yorumlar işte gsc özelinde birşey değil bu.