17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Kazanan bir karakter yoktu işte,loserlardı.Yavaş yavaş bunu kazanıyorlar ve sağlamlaştırıyorlar,bu bizim işimize gelmez.Ne kadar kötü kadron olursa olsun ne kadar kötü oynarsan oyna kazanma alışkanlığı edinmişsen hep işin içinde olursun.

Biraz da kadro planlamaya bagli

Adamlarin bir sürü yasli, 30u geçmis topculari var (Atiba, Q7, Lens, GG, vs.)

Bu oyuncularin yerine dandik topcular alirlarsa eski bjkye geri dönerler

yine doğru tahmin. futbol böyle yorumlanır işte. maçtan önce demiş adam monaco pert diye hayır neyine itiraz ediliyor anlamıyorum. monaco pert ama bejeke de bir o kadar formda bu sezon. avrupa da bu tarz çoğu takımı yenebilir. m.city liverpool real v.s dışında. bütün iş form grafiğinde. takımların isimleri galibiyete yetmez çoğu zaman. ne bjk geçen yıl ki bjk, ne monaco geçen yıl ki monaco. onun için monaco kötü dediğimizde kimse itiraz etmesin. bjk ninde hakkını yemiyoruz onlarda bir o kadar iyiler avrupada bu yıl. ama daha formda üst kademe ekipler çıktığında da işlerin değiştiğini de göreceğiz.
İşte şunu bir anlasalar, bu akşam karşılarında geçen sezonun Monaco takımı olsa bu kadar rahat savunma yapabilirler miydi?

Kazanan bir karakter yoktu işte,loserlardı.Yavaş yavaş bunu kazanıyorlar ve sağlamlaştırıyorlar,bu bizim işimize gelmez.Ne kadar kötü kadron olursa olsun ne kadar kötü oynarsan oyna kazanma alışkanlığı edinmişsen hep işin içinde olursun.

2 senedir bir tane bile büyük takımla oynamayan takımmı loserlıktan kurtulacakmıs,gecsinler onlar
saygı hakedilir bir durum var ortada ama adamlar 2 senedir oynadıkları takımlara bak

şanslı ve ballı olduklrınıda kabul etmek lazım

3 gün tv filan açmam sizde beyaz tv başlığına yorum atıp güncellemeyin sinirlerimiz bozulmasın derbi gününe kadar susmazlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
bjk iyi degildi, monaco cök kötüydü, monaco cok kötü avrupada, fransada hic izlemedim ama 2. olmalari gercekten sasirtici

Alakası yok,Bjk'nin kazanacağı belliydi.Hırblık yaparak olumlu olacağın tuttu en olmayacak maçta.

Beşiktaş şu an başına geleceklerin farkında değil, ha şimdi sevinecekler, eğlenecekler tabi garipsemiyorum mevcut hallerini... Tıpkı senin gibiler aslında, 2. satranç maçınında ilki gibi olacağını sanıyorsun muhtemelen.

aynen

ligimizi gereğinden fazla kötülüyoruz

Ihtiyarlar ligi filan deseler de ligimiz ciddi anlamda daha kaliteli hale geldi.

Kaleci hatasi olsun olmasin Apoel'de bugün gol atan Pote bizim PTT 1.ligde estiriyordu 1-2 sene önce.

Kil payi Basaksehir'i gecen Sevilla'yi bugün gördük. Emre o frikikte golü atsa bugün Basaksehir sampiyonlar liginde oynuyor olacakti.

Keyifsiz gecen mac neredeyse kalmadi Süper Lig'de.

En kötü macta bile en az 5-6 gol pozisyonu oluyor. Kaliteli yerli oyuncular her türlü forma buluyor ve mevkisinde en iyisi oysa oynuyor.

Pasaporta göre forma veren teknik direktör artik kalmadi Bülent fasosunun gitmesinden sonra. Herkes basarili olmak istiyor ve en iyi kadroyu kuruyor.

İşte şunu bir anlasalar, bu akşam karşılarında geçen sezonun Monaco takımı olsa bu kadar rahat savunma yapabilirler miydi?

monaconun şu 3 cl maçındaki oyununa bakarak geçen yıl devirdiği hiçbir takıma bu sezon diş geçiremeyeceği öngörüsü rahatlıkla yapılabilir. dediğin gibi geçen yıl 180 km hızla giden takım bu sezon 30 km hıza sahip.

2 senedir bir tane bile büyük takımla oynamayan takımmı loserlıktan kurtulacakmıs,gecsinler onlar
saygı hakedilir bir durum var ortada ama adamlar 2 senedir oynadıkları takımlara bak

şanslı ve ballı olduklrınıda kabul etmek lazım

Hiç önemli değil,Cluj-Braga bize de geldi biz niye yapamadık bunu,içerde ikisini de yenemedik.ŞL'de 3/3 kolay bir şey değil,ve bunu yapan ilk takım oldular bu ülkede.Adamları sevmemek başka bok atmak başka,hoşuma gitmese de bir istatistiği ele geçirdiler.

Beşiktaş şu an başına geleceklerin farkında değil, ha şimdi sevinecekler, eğlenecekler tabi garipsemiyorum mevcut hallerini... Tıpkı senin gibiler aslında, 2. satranç maçınında ilki gibi olacağını sanıyorsun muhtemelen.
Yapma şunu yapma, gülemiyorum her yerim ağrıyor yapma.

Adamlar iyi oynadı tebrik etmek lazım. Monaco'da ne biçim savunma varmış yav ?

Kendileri de farkında bence ligde şampiyon olamayacaklarını ve en kötü ihtimalle çeyrek finalde eleneceklerini.

Geri
Üst Alt