17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Isler yolunda gittigi zaman sans ta yaninda oluyor

Kura sansi yaninda olacak büyük ihtimal bjk nin

Tosic
Caner
Cenk
Tolgay
Fabri
Şu adamlarla her ne olursa olsun 3'te 3 yapmak muazzam bir iş,Şenol fark yaratıyor açıkçası bu sene maximum görebilecekleri yer Çeyrek final ama grubu 1. bitirmek bile bu kadro için inanılmaz bir olay olur rakipler çöp geldi ama Bjk dahada çöp Şg iyi iş çıkarıyo

Kazanan araplar

Eğer iyi pazarlarlarsa ligi ve seviyenin düşmesine izin vermezlerse, sözleşmenin son senelerini hesaba katarsak bedavaya aldılar yayın hakkını.

Sevinmelerinden anlamalıydık bi bit yeniği olduğunu.

La liga 2.7 milyar ile para kazandırıyorsa yayıncısına, bu işte para çok demektir

Hiç önemli değil,Cluj-Braga bize de geldi biz niye yapamadık bunu,içerde ikisini de yenemedik.ŞL'de 3/3 kolay bir şey değil,ve bunu yapan ilk takım oldular bu ülkede.Adamları sevmemek başka bok atmak başka,hoşuma gitmese de bir istatistiği ele geçirdiler.

cluj braga ayrı bisey ona katılıyorum benim demek istedigim madem devler ligindesin boyunun gücünü ölcüsünün devlerle görelim bakalım

biz nezaman sampiyonlar ligine katılsak grupta en az 1 tane dev takım oldu 90lı yıllar dahil

bu tinerciler bu konuda ballı ve sanslı ama tabi şeyimde degil iyi oluyor böyle kıclarının kalkması emin olun bizim yararımıza birsey bu

cünkü lige konsantreleri 0 resmen

Önceki senelerde cidden kötüydü ama bu sene maçların seyir kalitesi Fransa, Bundesliga, Serie A'nın 3-5 takımının birbiri ile oynadığı maçların dışındaki maçlardan yukarıda

Şu sıra psikopatça maç izliyorum, dediğin liglerin orta-alt sıralarında bulunan takımları da sıklıkla izliyorum. Biraz abartılı buldum açıkçası, futbol kalitesi açısından dağlar kadar fark var bence. Ha seyir kalitesinden kastın seyir zevkiyse laflarımı geri alıyorum.

Diyelim ki , monaco ,porto ve leipzig cok kotu rezil meziller . Peki , bunu vardar ovasina ve ostersunds a elenip temmuzda avrupaya veda eden biz ve fenerliler mi iddia ediyoruz ?

Sonra bu mesajlari alip dalgalarini geciyorlar . Adamlar CL seviyesinde 3/3 ile 9 puan yapmislar , sen iki rakip olarak ilk ciktigin avrupa ligi turunda ismi cismi duyulmamis takimlara elenmissin .

Ayrica surekli sans deniliyor , ya adamlarin net golu verilmedi ofsayt diye , direkten donen toplari var , daha deplasmanda monacoya ne yapabilirsin , 0-4 mi yeneceksin ? Portoya portekizde handikap yaptilar o da sansti insanlara gore

gecen sene napoliyi italyada yendiler o da sans , olimpiakos , hapoel vs vs hersey sans

Bu bjk olayi degil .. gecen senelerde de fb , ajax ,celtic, united gibi takimlari yenerken ayni muhabbetler vardi.

Biz de cluj, braga ,united ile eslestik , 3 mac 1 puanda kaldik , sonra 9 puan yaptik 3 macta ... bjk de simdi dogru isler yapti . top oynuyorlar .. kalkip bunu tukaka etmeye calismak aynen bizim uefa kupasina tesaduf denmesi , yok fikstur avantaji denmesi gibi bir sey

CL de bir sene guclu takimlar ard arda gelir , bazen de boyle grup gelir , her zaman bu boyledir .. biz cluj braga derken , ertesi sene madrid ile juventus geldi.

basaksehir macinda maglup olmalari dilegiyle

adamlara helal olsun tebrik ediyorum .
3'te 3 yapmak her takımın harcı değil. üstelik ikisi deplasman . biz gittik götü boklu östersund'a elendik .

Ülke puanı açısından kazanmaları çok önemli.Ne kadar puan toplarsa o kadar iyi.

216 misafir 8 puan geride olduğunuzun ve sene sonu bu gece bulunduğunuz organizasyona gidemeyeceğinizin bilincinde olduğunuzu tahmin ediyorum. Son saltanat günlerinizi iyi sürdürün :D

Cidden Başak şu gruba düşşe en az 7 puanı vardı ya bakmayın Uefada pek önemsemeden kötü başlayışlarına

Geri
Üst Alt