17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Bu arada buraları okuyan bjklilere bir hatırlatmada bulunalım, şu an yaşadıklarınızın mislini biz unuttuk bile. Burayı okuma amacınız '' ne büyük takım ama '' , '' beşiktaş yeni avrupa fatihi '' vs gibi yorumlar ise hiç zaman kaybetmeyin ve antu'ya doğru yol alın.

sinan bilgin tinerspora küfür içeren mesaja "dislike" attı. şimdiye kadar demedim ama artık şüphem oluştu bu adam bjkli olabilir.
normalde gsli biri ya beğenir ya da nötr kalır. dislike ne oluyor ? adamın zoruna gitti demek.

Şu sıra psikopatça maç izliyorum, dediğin liglerin orta-alt sıralarında bulunan takımları da sıklıkla izliyorum. Biraz abartılı buldum açıkçası, futbol kalitesi açısından dağlar kadar fark var bence. Ha seyir kalitesinden kastın seyir zevkiyse laflarımı geri alıyorum.

Aslında devamında senin dediğini yazacaktım ama telefonda uğraşmak istemedim. Seyir zevki bu sene çok yükseldi ama oyun kalitesi dediğin gibi aynı oranda ilerlemedi. Bunun sebebi de yerli hocaların taktiksel bilgisinin, oyuncu geliştirme yeteneklerinin çok düşük olmasından kaynaklanıyor. Ama önceden seyir zevki de yoktu.

Bizim takimi koysan 3 ler alayini, ne sacma bir gruptur ya... keske avrupada olsaydik şu kadroyla

Yalnız bu gazla başak maçını banko alırlar.oran düşmeden oynamak lazım.hem içerde oynuyorlar hem başak perşembe gecesi almanyadan yorgun dönecek hemde başakın defansı acaip rezalet..yüksek oranıyla banko 1

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sinan bilgin tinerspora küfür içeren mesaja "dislike" attı. şimdiye kadar demedim ama artık şüphem oluştu bu adam bjkli olabilir.
normalde gsli biri ya beğenir ya da nötr kalır. dislike ne oluyor ? adamın zoruna gitti demek.

raporladim da .. ben mecbur muyum burada orada her maddede yazilan kufurleri okumaya . forumu temiz tutalim dedikce kufur bela yazan illa biri cikiyor . Bu kelimeleri bu forumda istemiyorum , hic bir kisiye hic bir takima ya da kuruma karsi

Haklarını teslim etmek lazım, ülke temsiliyeti açısından çok iyi iş çıkardılar.

Derbide feneri % 100 yenmezmiz lazım yani ne yapıp ne edip almamız lazım , bunlar bu gaz ile başakşehire 4'den aşağı atmazlar.

Bjk avrupa fatihi
En büyük beşiktaş
15 şampiyonlu tek büyük kara kartal
3 te 3 yapan en hoş takım
En iyisi o
Tinerde çekerler monacoyu da yenerler
Yürü be kocum

TapaTalK

Başşak kim ki uefayı önemsemiyo

Abartmayın yav. 35 yaş ortalamalı takımla hiçbir şey yapamazdı. Misal biz olsak biz de çıkardık diye tahmin ediyorum.

Beşiktaş çok mu genç bu işin yaşla alakası yok rakipler keklik gibi kimse kusura bakmasın,geçen sene Lyonun hoşaf ettiği Beşiktaştan farkı yok nerdeyse sadece rakipler çok vasat ve Şenol Güneş iyi yönetiyor bu maçları.Başağın Avrupa Ligini önemsemediği bariz oradan çıksakta olur çıkmasakta modundalar Brugge ve Sevillaya kök söktüren takımda onlardı

Sitede misafir olarak takılan 8taşlara selam olsun :)

Avrupa onemli ama esas onemli olan oraya gitmeyi saglayan turkiye ligi .. avrupada sampiyonlar ligini alamadiklari surece ligde sampiyon olamazlarsa eleme oynayacaklar , belki gecebilirler elemeyi ama gecemezlerse bu platforma tekrar girmeleri imkan disi

O yuzden tam konsantrasyonla ligi sampiyon bitirerek bu alana kendimizi atmak ve sonrasina bakmak zorundayiz

raporladim da .. ben mecbur muyum burada orada her maddede yazilan kufurleri okumaya . forumu temiz tutalim dedikce kufur bela yazan illa biri cikiyor . Bu kelimeleri bu forumda istemiyorum , hic bir kisiye hic bir takima ya da kuruma karsi

fenere küfredilen bir mesaja dislike attığını görmedim . belki attın ama ben görmedim .
ha hangi takım taraftarı olursan ol fark etmez benim için ama bjkli olma ihtimalini düşünmüyor değilim.

Korkmamız gereken takım sayısı git gide azalıyor Avrupa da.
Tamamen grupla alakalı bir durum. Bir bu grup, bir de Liverpool-Spartak'lı ve United-Benfica-Basel'li grup Avrupa Ligi ayarında. BJK bu 3 grup dışında başka bir gruba düşseydi muhtemelen bunları hiç konuşmuyor olacaktık çünkü herhangi bir orta seviye Avrupa takımının diğer gruplardan çıkması imkansız. Kura şansı inanılmaz önemli bir olay. Yine de ben diğer takımların bu kadar pasif olacağını tahmin etmiyordum.

Bestas haketti ve kazandı.. Tebrik etmek lazım.

Ama su da bır gercek.. CL de en zayıf grubtalar.. Yine de iyi sonuc..

Adamlar 114 yıllık tarihlerinde ilk defa cl gruplarından çıkacaklar bırakın sevinsinler. Bjk için çok büyük başarı bu Leicester'ın, PL şampiyonu olması gibi bir şey

Fenerli kardeşlerimiz hoş gelmişler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt