17/18 G Grubu M:3 | Monaco 1-2 Beşiktaş | MS | 17 Ekim | TRT 1

Bok atıp durmayın lan ezikmiyiz biz?
Biz Galatasaraylıyız bu yollardan çok geçtik bırakın birazda başkaları sevinsin. Türk futbolu gelişsin istiyosak bu sonuçlara Türkiyenin en büyük takımının taraftarı olarak bizimde sevinmemiz gerekir. Tamam grupları gerçekten zayıf bi CL grubu değil ama hakederek doğru futbolu oynayarak galip geliyorlar saygı duymak lazım. Ayrıca belki yabancı sınırı muhabbeti bjk gruptan lider çıkarsa rafa kaldırılır tekrar.
nokta.

Beşiktaş bugün sahaya kaç türk oyuncu ile çıktı? Yanlış saymadım ise üç oyuncu olması lazım, Caner, Cenk ve Tolgay. Bunlardan ikisi, Tolgay ve Cenk, sonradan Tolgay'ın yerine giren Oğuzhan, Türkiye'de yetişme değiller.

Rıdvan Beşiktaş için bir Bayern, Barcelona değil hiç bir zaman olamaz da ama onların bir tık altı seviyesinde olan takımların seviyesinde, gurur duyun beşiktaş ile demiş. İlginç olan tarafı bu noktada neden ise yabancı sınırı bir anda sorun olmaktan çıkmış. Şampiyonlar Liginde istiklal marşları okunmuyor, bu yüzden olabilir mi acaba?

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
bjk iyi para cukkaliyor walla

sene sonu senolun hayallerini susleyen burak + selcuk + volkan pakedine kaynak olusturdular

CL'de Cenk'in benzeri bir performansını 12-13 sezonunda Burak göstermişti. Ama sınır yüzünden satamamıştık, bir de Ünal başkan biraz hata yapmıştı. Ben Fikret'in yerinde olsam sezon sonu iyi bir paraya satarım, artık sınır da yok. Değerlendirilebilir.

3 gol atmadi mi yaw? 4 tane mi atti? Ligde de cok atmiyor. Isteyen takim da Palace yani. Ben Cenk transferinin olacagini dusunmuyorum.

Olursa da 25 mil € gibi bir rakam hayaldir. 15 bile fazladir, olursa 10'a olur.

Bizim ülkede en fazla anlayamadığım konulardan biri de güncel olaylara aşırı derecede riayet ediliyor. Tabii ki güncel olaylar en önemlisi ama geçmişi de yok sayamazsın. Bugün bjk CL'de 3 galibiyet alıp gruptan çıktı diye Türk futbolunu Avrupa'da temsil eden en iyi takım ilan edilebiliyor. Bu gerçekten inanılacak gibi değil. Aynisi son 2 sene şampiyon olduğu için kendisini Türkiye'nin en büyük kulübü ilan etme durumunda da geçerli. Gündelik başarılarla en iyi olunmuyor, bunu aralıklarla da olsa yaymak gerekiyor. Misal bizim CL'de 2 çeyrek final, 1 son 16'mız var diye biliyorum. 1'de eski CL'de yarı finalimiz var. UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı CL'e dahil olmadığı için saymadım. Tüm bunlara karşın adam gelip sana artislik ve büyüklük taslayabiliyor ve CL'de en iyi Türk takımıyız diyebiliyor. Bu anlaşılacak türden bir durum değil, dünyanın başka hiçbir yerinde de yoktur muhtemelen. Ha sevinme mi? Tabii ki sevineceksin, en büyük hakkın. Kolay iş değil bu. Ama gelip biz CL'nin en iyi Türk takımıyız dersen orada has***** derler adama. Bunun lamı cimi yok.

Son düzenleme:
Bizim ülkede en fazla anlayamadığım konulardan biri de güncel olaylara aşırı derecede rivayet ediliyor. Tabii ki güncel olaylar en önemlisi ama geçmişi de yok sayamazsın. Bugün bjk CL'de 3 galibiyet alıp gruptan çıktı diye Türk futbolunu Avrupa'da temsil eden en iyi takım ilan edilebiliyor. Bu gerçekten inanılacak gibi değil. Aynisi son 2 sene şampiyon olduğu için kendisini Türkiye'nin en büyük kulübü ilan etme durumunda da geçerli. Gündelik başarılarla en iyi olunmuyor, bunu aralıklarla da olsa yaymak gerekiyor. Misal bizim CL'de 2 çeyrek final, 1 son 16'mız var diye biliyorum. 1'de eski CL'de yarı finalimiz var. UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı CL'e dahil olmadığı için saymadım. Tüm bunlara karşın adam gelip sana artislik ve büyüklük taslayabiliyor ve CL'de en iyi Türk takımıyız diyebiliyor. Bu anlaşılacak türden bir durum değil, dünyanın başka hiçbir yerinde de yoktur muhtemelen. Ha sevinme mi? Tabii ki sevineceksin, en büyük hakkın. Kolay iş değil bu. Ama gelip biz CL'nin en iyi Türk takımıyız dersen orada has***** derler adama. Bunun lamı cimi yok.

Günlük yaşayan bir millet olduğumuz olduğundandır.2 şampiyonlukla kendini en büyük sananlar da bunlar.

Bundan sonraki basarilar gunluk basari olmayacak turk takimlari icin... Devami gelir bu basarilarin (yabanci sinirlamasi gelmedigi surece***)

Günlük yaşayan bir millet olduğumuz olduğundandır.2 şampiyonlukla kendini en büyük sananlar da bunlar.
Tüm bunları saydığında da Feto yazıp farkı kapatabileceğini düşünecek bir beyin kapasiteleri var. FB'lilerden nefret ediyorum ama bizimle rekabet ederken en azından bunlara nazaran daha mantıklı gerekçeleri var. En basitinden ligde aradaki şampiyonluk farkı sayısı sadece 1.

bejekeden nefret ederim. Ancak CL de 3 macta 9 puan ki bu 3 macin ikisi deplasmanda cok buyuk bir olay turk takimlari icin.

Tüm bunları saydığında da Feto yazıp farkı kapatabileceğini düşünecek bir beyin kapasiteleri var. FB'lilerden nefret ediyorum ama bizimle rekabet ederken en azından bunlara nazaran daha mantıklı gerekçeleri var. En basitinden ligde aradaki şampiyonluk farkı sayısı sadece 1.

Fbliler de Feto argümanını kullanıyor hatta Bjklilerden çok Aziz yüzünden.Herkes Aziz kalsın falan diyor da bu Feto olayını başımıza yıkan/yıkmaya çalışan o.Adımız çıktı ciddi ciddi,ne kadar bu aralar gündem durgun olsa da.

3 macta 9 puan basari degil mi? Evet
Gecen sene de 5 macta namagluplardi, o da basari degil miydi? Oyleydi

Peki gecen sene bjknin CL performansini "basari" diye mi hatirlayacagiz, yoksa "Kiev 6-0 ahaahahahahah" diye mi?
Eger kalan 3 macta 0 cekip guruptan cikamayacak bir takim varsa o da bjkdir. Hele bir gruptan ciksinlar, oyle basari deriz.

3'te 0 yapar da cikamazlarsa kimse, "Abi 3'te 3 yapan ilk Turk takimi yeahh" demez

3 macta 9 puan basari degil mi? Evet
Gecen sene de 5 macta namagluplardi, o da basari degil miydi? Oyleydi

Peki gecen sene bjknin CL performansini "basari" diye mi hatirlayacagiz, yoksa "Kiev 6-0 ahaahahahahah" diye mi?
Eger kalan 3 macta 0 cekip guruptan cikamayacak bir takim varsa o da bjkdir. Hele bir gruptan ciksinlar, oyle basari deriz.

3'te 0 yapar da cikamazlarsa kimse, "Abi 3'te 3 yapan ilk Turk takimi yeahh" demez
Geçen yıl savunmaları çok kötüydü. Bu sene Pepe var ve büyük bir +. O yüzden o kadar dağılmaları çok zor.

Geçen yıl savunmaları çok kötüydü. Bu sene Pepe var ve büyük bir +. O yüzden o kadar dağılmaları çok zor.

Geciniz. Gecen sene Kiev rezaletti, son mac 6 tane sapladi. "Zaten ciktik" zihniyetindeki bjk psikolojik krize girdi.

Bugun Pepe gormesi gerektigi kirmiziyi gorseydi, cozulurlerdi. Fabri'nin hatalarini da degerlendiremedi Monaco.

Ayrica: O kadar dagilmalari zor, ama ihtimaller dahilinde. Hele simdi yine "Zaten ciktik" moduna girdiler ya, Monaco'ya iceride yenilmeleriyle yine cozulmeye baslarlar.

Geciniz. Gecen sene Kiev rezaletti, son mac 6 tane sapladi. "Zaten ciktik" zihniyetindeki bjk psikolojik krize girdi.

Bugun Pepe gormesi gerektigi kirmiziyi gorseydi, cozulurlerdi. Fabri'nin hatalarini da degerlendiremedi Monaco.

Ayrica: O kadar dagilmalari zor, ama ihtimaller dahilinde. Hele simdi yine "Zaten ciktik" moduna girdiler ya, Monaco'ya iceride yenilmeleriyle yine cozulmeye baslarlar.
BJK bu gruptan çıkar artık. Lider olarak da çıkar diye tahmin ediyorum. Diğer turda da şuan muhtemel 2.ler arasından Spartak Moskova veya Basel gelmezse elenirler. 2. olarak çııkarlarsa zaten çeyrek final mümkün değlil.

Geri
Üst Alt