Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Monaco'da o kadar çok mal oyuncu var ki hangisini sayacağımı şaşırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim sorunumuz özgüven kaybı.2015-2016'dan sonra derbi kazanamaz hale geldik.Ne Hamza 2. sezonunda,ne Denizli ne Rie hiçbiri kazanamadı.
Riki bey hem fener hem bjk'den kupa aldı. Özgüven sorunumuz olduğunu düşünmüyorum. Başımızda korkak olmayan bir hoca olsun yeter.Bizim sorunumuz özgüven kaybı.2015-2016'dan sonra derbi kazanamaz hale geldik.Ne Hamza 2. sezonunda,ne Denizli ne Rie hiçbiri kazanamadı.
Çıkmama ihtimalleri kalmadı sanırım
Bu Balde denen geri zekalı embesil 30 milyon avro mu ediyor bu piyasada? :red: Bruma çok çok ucuza gitmiş maalesef iyi kazık yemişiz. Balde Keita denen herif tam bir embesil.
Gay yerine belki Patrice ile bir "Bromance" yaşıyor olamaz mı ?keito balde nasıl bir sığırdır böyle. gay topçudan uzak durulmalı.
şenör yine 3 yaşındaki çocuk gibi hoplayıp zıplayıp seviniyor.
Biz Bruma'yi 'normalde' 20 milyon euro ya satabilirdik ama bazi seyler buna engel oldu. Sozlesme suresi, takimin 2 senedir dokulmesi vs.Bu Balde denen geri zekalı embesil 30 milyon avro mu ediyor bu piyasada? :red: Bruma çok çok ucuza gitmiş maalesef iyi kazık yemişiz. Balde Keita denen herif tam bir embesil.
Riki bey hem fener hem bjk'den kupa aldı. Özgüven sorunumuz olduğunu düşünmüyorum. Başımızda korkak olmayan bir hoca olsun yeter.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gay yerine belki Patrice ile bir "Bromance" yaşıyor olamaz mı ?