17/18 G Grubu M:4 | Beşiktaş 1-1 Monaco | MS | 1 Kasım | Tivibu Spor 2

Monaco'da o kadar çok mal oyuncu var ki hangisini sayacağımı şaşırdım

Falcao nun yokluğu Beşiktaş'ın ballı

keito balde nasıl bir sığırdır böyle. gay topçudan uzak durulmalı.

şenör yine 3 yaşındaki çocuk gibi hoplayıp zıplayıp seviniyor.

Keita nasil kacar o

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim sorunumuz özgüven kaybı.2015-2016'dan sonra derbi kazanamaz hale geldik.Ne Hamza 2. sezonunda,ne Denizli ne Rie hiçbiri kazanamadı.
Riki bey hem fener hem bjk'den kupa aldı. Özgüven sorunumuz olduğunu düşünmüyorum. Başımızda korkak olmayan bir hoca olsun yeter.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

monaco aynı leipzig gibi çok kaçırdı 2.yarı adamlar ne hızlı atağa cıkıyor be biraz örnek alsın bizimkiler

Bu Balde denen geri zekalı embesil 30 milyon avro mu ediyor bu piyasada? :red: Bruma çok çok ucuza gitmiş maalesef iyi kazık yemişiz. Balde Keita denen herif tam bir embesil.
Biz Bruma'yi 'normalde' 20 milyon euro ya satabilirdik ama bazi seyler buna engel oldu. Sozlesme suresi, takimin 2 senedir dokulmesi vs.

Riki bey hem fener hem bjk'den kupa aldı. Özgüven sorunumuz olduğunu düşünmüyorum. Başımızda korkak olmayan bir hoca olsun yeter.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupa maçlarını açıkçası kim olursa olsun alırdık bence.Onu her dönem yapıyoruz zaten.Ligdeki derbilerde öyle değiliz maalesef.

Senol kadar efendi görünüp küfürbaz biri daha yoktur su alemde. Serefsiz. Ana baci küfretti yine.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt