17/18 G Grubu M:5 | Beşiktaş 1-1 Porto | MS | 21 Kasım | TRT 1

babbel ne olmuş abi öyle adamlar bedavaya aldılar herif 50 milyon euroluk top oynuyor ! bizim feguli onda biri kadar bile performans gösteremedi ! pepe desen adam maicon ve serdarın yaptığının daha fazlasını tek başına yapıyor ! bir cenke bakıyorum bir bizim yıldız adayı sinana ve süper golcümüz erene gece ve gündüz kadar fark var :( adamların kanatları mükemmel işliyor q7 yıllanmış şarap gibi oynuyor ! adamlar birde vidayı devre arası kadroya katarlarsa biz bu senede denayerle menayerle falan havayı alırız :(
:red: feghouliyi toplam kaç maç seyredebildik?ya da feghouli kaç kere gerçek mevkisinde oynadı?bizim kadromuzda iyi ama başımızda hoca yok.ayrıca biz kanatsız futbol oynuyoruz.bunu idrak edince yorum yaparsan daha doğru olur.

Oradaki kritik konu babel ve fegoulinin maliyetleri ne ?

ikisi esit katki verince esit dogrulukta transfer mi oluyor ? Babel e bonservis verildi mi , senelik ucreti ne mesela

başarılı olan her rakip antipatik olur bu normal bizler tarafız ancak çokta büyütmeye gerek yok

tarihlerinde bir ilk oldu, bizim tek derdimiz lig sampiyonlugu.

Fatih Hoca son 2 yılda çok saçmaladı maalesef milli takımda. Şenol Hoca şuan kesinlikle önde şahsi fikrim. Çok sorunlu adamları idare ediyor, büyük iş lider olarak çıkmak.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendin diyorsun kardeşimmmm milli takım orası! Milli takım ayrı kulüp takımı ayrı anlayın şunu artık.

Terim milli takıma gitmeden önce bizi CL çeyrek final oynattı, deplasmanda penaltımız, kendi sahamızda Ronaldonun ofsayt golüne doğru hakem kararı verilse reali de eliyorduk. Yaptığın kıyasa bak ya

Ayrıca milli takımdayken prim, kadro müdahalesi gibi iç ve dış etkenler vardı. Her şeye rağmen; bıraktıktan sonra bile liderden sadece 3-4 puan gerideydik diye hatırlıyorum. Ne başarısızlığı?

Son düzenleme:
bu cok fazla yanlış bi yorum olmuş....Galatasaray tarihini bilmiyomuş gibi davranmışsın...grup 1.cisi olarak çıkmak iyi bi başarı ama bunun zamanına takmak saçma.Galatasaray derwal zamanında o zamanki adıyla şampiyon kulüpler kupasında yani şampiyonlar liginde yarı final oynamış bi takım....bunu 80lerde başarmışlar üstelik.ne grup 1.liğinen söz ediyon abi....george weahlı monacoyu eledik.bugunu bırak 80lerden manyak bi başarı yakalamışız.beşiktaş ya da fenerin daha katetmesi gereken yüzyıllarca yol var.

Öyle veya böyle,bunu başarma adına elimize defalarca fırsat geldi özellikle 1999 ve 2001'de.İkisinde de son maçta berabere kalsak liderdik hem de iddiasız rakiplere karşı,ikisini de kaybettik.Dediğinde haklısın ama insanı da üzen bir durum yani bunu bizim değil onların başarmıs olması.Neyse yapacak bir şey yok.Olan oldu.

Biz boyle 1988 , 2002 lerle ugrasmaya basladi isek halimiz harap

yani demek ki hasbel kader real madridi eleyip yari final yapsak aradan 15 sene gecmis , onunla ovunecektik

rakiplerle konusurken bu anektotlar guclu argumanlardir "kazan da oyle gel" dersin

ama kendi takimdaslarinla konusurken mantiksiz kaciyor be abiler

Öyle veya böyle,bunu başarma adına elimize defalarca fırsat geldi özellikle 1999 ve 2001'de.İkisinde de son maçta berabere kalsak liderdik hem de iddiasız rakiplere karşı,ikisini de kaybettik.Dediğinde haklısın ama insanı da üzen bir durum yani bunu bizim değil onların başarmıs olması.Neyse yapacak bir şey yok.Olan oldu.
sen detaylara önem veriyosun ve buna saygı duyuyorum.ama bu bahsettiğin küçük bi detay,Galatasaray gibi avrupada başarılı olmak zorunda olan bi kulüp için.beşiktaş gibi dünkü çocuklar bunu başardıysa Galatasaray önümüzdeki yıllarda 3-4 defa başarır.bunu üst üste de yapar.çünkü potansiyeli büyük.beşiktaş gibiler için 30 yılda olabilcek bişey bu.Galatasaray ise motora taktı mı gider..avrupa kanında var çünkü Galatasarayın.tek yapılması gereken Galatasaraya Galatasaray oldugunu hatırlatmak.

bu hatırlatmayı bu aralar beşiktaş sağlıyo,sağolsunlar ama edepsizler ve çok varoşlar.avrupa elitlik ister,taraftar davranışında bile.beşiktaş avrupaya yakışmıyo camiası ile.

Son düzenleme:
besiktasın oyun anlayışını beğeniyorum.özellikle tolgay bildiğin modric gibi çok iyi alan kapatıyor ve çok kolay adam geçiyor.üst turda kim gelir bilmiyorum ama real bayern tarzı takımlar dışında gelen takımlarla başa baş oynarlar.darısı seneye başımıza

sen detaylara önem veriyosun ve buna saygı duyuyorum.ama bu bahsettiğin küçük bi detay,Galatasaray gibi avrupada başarılı olmak zorunda olan bi kulüp için.beşiktaş gibi dünkü çocuklar bunu başardıysa Galatasaray önümüzdeki yıllarda 3-4 defa başarır.bunu üst üste de yapar.çünkü potansiyeli büyük.beşiktaş gibiler için 30 yılda olabilcek bişey bu.Galatasaray ise motora taktı mı gider..avrupa kanında var çünkü Galatasarayın.tek yapılması gereken Galatasaraya Galatasaray oldugunu hatırlatmak.

bu hatırlatmayı bu aralar beşiktaş sağlıyo,sağolsunlar ama edepsizler ve çok varoşlar.avrupa elitlik ister,taraftar davranışında bile.beşiktaş avrupaya yakışmıyo camiası ile.

Aynen katılıyorum,zaten bu meseleye takılmamdaki sebep de bu.

Aynen katılıyorum,zaten bu meseleye takılmamdaki sebep de bu.

o yüzden de beşiktaşlılar saygı bekliyosa önce abilerine saygılı olacaklar.yerlerini bilecekler.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

besiktasın oyun anlayışını beğeniyorum.özellikle tolgay bildiğin modric gibi çok iyi alan kapatıyor ve çok kolay adam geçiyor.üst turda kim gelir bilmiyorum ama real bayern tarzı takımlar dışında gelen takımlarla başa baş oynarlar.darısı seneye başımıza

inşallah insan özlüyo bu maçlarla

Olay şu Beşiktaş bize gelse taraftarın burun kıvıracağı Babel , Cenk ve Quaresma’nın başrol üstlendiği bir takımla grup lideri oldu ve 2 yıldır da şampiyonluk alıyor. Olay sadece futbolcuları üst üste dikmekle değil onu işleyen iyi bir teknik direktörle bitiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. turda roma-b.münih-r.madrid-juventus gelirse ne kadar iyi olduklarını göreceğiz.elbette yaptıkları büyük iş ama çıktıkları grubun güç dengesi de ortada!!!

BJK altin çagini yasiyor

Bu çag ancak Fiko veya Senol giderse biter

Senol bunlar için çok önemli ama Fikonun da baya faydasi oldu

:red: feghouliyi toplam kaç maç seyredebildik?ya da feghouli kaç kere gerçek mevkisinde oynadı?bizim kadromuzda iyi ama başımızda hoca yok.ayrıca biz kanatsız futbol oynuyoruz.bunu idrak edince yorum yaparsan daha doğru olur.
idrak etmediğim için zaten bu yorumları yazdım birde idrak etsem forumdan banlanırdım sanırım o kadar doluyum çünkü

Geri
Üst Alt