Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 4.344
- 1.377
- 1.893
O büyük Beşiktaşlı konuşmuş. Farketmez Madrid her 2 maçtada basar geçer boşuna heveslenmeyinBen soylenecekleri soyleyim "madrid eski gucunde degil zaten ligdeki durumlari da ortada"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O büyük Beşiktaşlı konuşmuş. Farketmez Madrid her 2 maçtada basar geçer boşuna heveslenmeyinBen soylenecekleri soyleyim "madrid eski gucunde degil zaten ligdeki durumlari da ortada"
Ben su ana kadar, düstükleri grup ve bu grupta ki takimlarin durumu sebebi ile ekstra bir basari göremiyorum.Ben soylenecekleri soyleyim "madrid eski gucunde degil zaten ligdeki durumlari da ortada"
Ben soylenecekleri soyleyim "madrid eski gucunde degil zaten ligdeki durumlari da ortada"
Ya onlardan biri hatta madrid veya munihten biri gelirse ve onu da gecerlerse ?
Dalga geciyorsunuz herhalde?
Real'i samar oglani yaptiniz
madrid ile eslesip gecme olasiliklari cok dusuk , hem eslesme hem eleme birlikte olmasi zaten 5% ten azdir ihtimal olarak ama o da olsa , kesin madrid in sahaya 2 ideal oyuncusundan eksik ciktigi , form duzeylerinin dusuk oldugu , barcelona nin la liga yi domine ettigi yazilacaktir
fikret in antipatikligi de buradan kok saliyor , biz tabloyu kucumsedikce adam biat ettirmeye calisiyor
Oyle ama bunu grubunda (suana dek) 2 puan toplamis basaksehir , alt ligin daha 3 on elemesinin ilkinde elenen GS veya bir sonrakinde elenen fb soyleyince rakip baskan da dalga gececek imkani buluyor
bunu ona biz veriyoruz .. adamlar basarili sen basarisiz iken susacaksin ki dalga konusu olma
sonra sen basarili oldugunda da giydirirsin diledigince ...