17/18 G Grubu M:5 | Beşiktaş 1-1 Porto | MS | 21 Kasım | TRT 1

Ben soylenecekleri soyleyim "madrid eski gucunde degil zaten ligdeki durumlari da ortada"
Ben su ana kadar, düstükleri grup ve bu grupta ki takimlarin durumu sebebi ile ekstra bir basari göremiyorum.
Lakin, Top Class bir kulübü, Real, Barca, Juve, Bayern, bunlardan birini elerler ise tebrik etmem, bana ne ama basari olarak kabul ederim.
Bu hususta bu mesajimi SS alabilirsin.

Son düzenleme:
Dalga geciyorsunuz herhalde?

Real'i samar oglani yaptiniz

madrid ile eslesip gecme olasiliklari cok dusuk , hem eslesme hem eleme birlikte olmasi zaten 5% ten azdir ihtimal olarak ama o da olsa , kesin madrid in sahaya 2 ideal oyuncusundan eksik ciktigi , form duzeylerinin dusuk oldugu , barcelona nin la liga yi domine ettigi yazilacaktir

fikret in antipatikligi de buradan kok saliyor , biz tabloyu kucumsedikce adam biat ettirmeye calisiyor

madrid ile eslesip gecme olasiliklari cok dusuk , hem eslesme hem eleme birlikte olmasi zaten 5% ten azdir ihtimal olarak ama o da olsa , kesin madrid in sahaya 2 ideal oyuncusundan eksik ciktigi , form duzeylerinin dusuk oldugu , barcelona nin la liga yi domine ettigi yazilacaktir

fikret in antipatikligi de buradan kok saliyor , biz tabloyu kucumsedikce adam biat ettirmeye calisiyor

Hayatinda ilk kez CL'de gruptan cikan bir camia'nin kendisini Real ile karsilastirmasi felan komik birsey.

Real gelsin felan, FIFA'da yenemezsin Real'i, turk insani olarak kafayi yedik zaten ama besiktaslilar acayip farkli olmaya basladi.

Fiko'da o kadar basarili bir baskan degil.

Fabri 31
Gokhan 33?
Pepe 35
Tosic 30
Adriano 34
Atiba 34
Tolgay 25?
Quaresma 34
Talisca 24 = Kiralik
Babel 31
Cenk 25

Baktin 30 yasi ve alti 3 tane futbolcusu var, aldiklari oyuncularin 3ci'de 3/4 senelik sozlesme yaptilar ve bunlarda 30 yasini gecti.

Kimse Madrid eski gücünde değil demez. Herkesin bahsettiği tek bir şey var.

Benfica
Porto
Napoli
Monaco
Kiev
Leipzig

2 yılda eşleştikleri takımlar bunlar. Kafa takımlarla hiç oynamadılar ve ortada yalan da yok. Ha yabancı sınırının olmadığı döneme denk geldiler bu da ikinci şans.

Gerisi de başarı evet.

Muslera 31
Mariano 31
Maicon 29
Serdar 26
Linnes 25
Fernando 30
Badou 27
Feghouli 27
Belhanda 27
Garry 26
Gomis 32

Bizim takim daha genc ve daha uzun vadeli.

Monaco geçen yıl iyidi evet ama coşku önemlidir adamlar o coşkuyu devam ettiremediler ve Bernardo Silva ile Mbappe gibi iki hayvani hücum silahının yeri de dolmadı zira adamların CL maçlarında toplasan 4 golü falan var herhalde. Ha sene başında da az kalsın Fener'e eleniyordu bu takım.

Şimdi eşleşecekleri takım da Bayern, Juventus, Real olmaz da Sevilla, Basel olur.

Oyle ama bunu grubunda (suana dek) 2 puan toplamis basaksehir , alt ligin daha 3 on elemesinin ilkinde elenen GS veya bir sonrakinde elenen fb soyleyince rakip baskan da dalga gececek imkani buluyor

bunu ona biz veriyoruz .. adamlar basarili sen basarisiz iken susacaksin ki dalga konusu olma

sonra sen basarili oldugunda da giydirirsin diledigince ...

Burada eleştirenler kendileri ile kıyaslamak zorunda değilki. Östersunds bizi eledi diye Östersunds nasıl büyük takım olamıyorsa Beşiktaş da şu gruptan çıktı diye elit takım olmaz.

Biz sussak bile, bu camia kendini rakiplerinden büyük görme saçmalığına yapıyor.

Oyle ama bunu grubunda (suana dek) 2 puan toplamis basaksehir , alt ligin daha 3 on elemesinin ilkinde elenen GS veya bir sonrakinde elenen fb soyleyince rakip baskan da dalga gececek imkani buluyor

bunu ona biz veriyoruz .. adamlar basarili sen basarisiz iken susacaksin ki dalga konusu olma

sonra sen basarili oldugunda da giydirirsin diledigince ...

Biz basariliyken birileri sesini kapatip konusmuyormuydu yoksa efendi besiktas biz zaten serefliyiz diye aglamiyormuydu? Birakin bu susacak felan

GS'nin Bjk'den 30 kusur fazla kupasi var, adamlar 1 kere CL'de gruptan cikmis, biz 6kere. kim basarili kim basarisiz sorarim?

Bir de Beşiktaş'ı antipatikleştiren bir şey var.

Fener CL'de çeyrek yaptı mesela edepleriyle sevindiler hiç öyle en büyük biziz ayağı yapmadılar. Beşiktaş 2 sene başarılı oldu diye Dünya kulübü yapıldı. Biz Clujlu gruptan çıktık diye tü kaka edilmedik keza. Bir işi adabıyla yapmak lazım.

Gerçi hata bizdeki gereken dersi sahada veremiyoruz bu yönetim ve teknik heyetle.

gecen sene eslestikleri takimlarin bu sezonki performanslarina bakilirsa zaten top class seviyede isim ve durumda olmadiklari net anlasilir , bu anektotu neden kimse vermedi bilmiyorum ama ben vereyim

benfica , 4 mac 0 puanla sonuncu
napoli , 5 mac 6 puanda , kalifiye olma sansi suruyor ama kendi kazanmasi , shaktarin yenilmesine bagli , buyuk olasilikla avrupa liginde devam edecek
kiev , basarili sayilir , 4 mac 10 puanda , ama sampiyonlar ligi degil avrupa liginde , alt seviyede yani

demek ki gecen sene gruptaki eslestikleri 3 takim da dususlerini devam ettirmisler

bu sene ise takimlarin gucsuzluklerinden ziyade mac ici sanslar diyebiliriz , mesela monaco lu oyuncunun yersiz yaptigi penalti ve son dk da balde nin laubaliligi

portonun tek kale oynadigi macta 3 yemesi , istanbulda 1 puanin portonun da isine gelmesi

leipzig in tarumar edecegi macta 2-0 gibi net skorla maglup olmasi

gecen sene ozelilkle istanbuldaki lyon macini nasil kazandiklari dahi ortada , gerci penaltilarda sans gulmedi neyse ki ama mac ici sanslari yuksek bunu kabul ediyorum

ama direncleri de yuksek , bu da basaridir ,

11 macin 5 inde geri dusmusler , bunlardan bir tanesinde 3 farkli geri dusmusler ama hic birini kaybetmemisler

benim acimdan en onemli istatistik budur . buna benzer bir seyi 2-0 dan 2-2 ye gelen derbide de soylemistim , maci katiyen birakmiyorlar , bak bu seneki basaksehir maci , rezil bir dakikada yediler , ama yine attilar

biz yedigimiz an dagiliyoruz , basaksehir ve ts maclari gibi

Düştük Sinan bey kardeşim, bu anektodu hem geçen sezon için hem bu sezon için düştük.

bu sene mesela fb cok basarisiz degil mi , ama kopmuyor , neden ? ta sezon basindan beri soyledigim bir sey var , yenilmeyeceksin , fb su an 6 puan geride , bizi sahasinda yense puan farki 3 diye bakiyorlar

ama osmanli , kayseri , gs gibi maclarda 1 tane de olsa puan aldilar

bugun biz ts veya basaksehirden 1 puanlar alsak o 2 puan o kadar degerliydi ki

Napoli bu sezon daha iyi aslında ama CL'de kötüler. Gerçi yine de top class oyuncuları yok ve o seviyede değiller. Mertens belki.

Geri
Üst Alt