17/18 G Grubu M:5 | Beşiktaş 1-1 Porto | MS | 21 Kasım | TRT 1

Tinercileri bugün beğendim.

Alnitak Alnilam Mintaka

Beşiktaş bu maçı kaybetse çok iyi olacaktı derbi sonrası ölüm kalım maçına çıkmaları adına ama sanırım kaybetmeyecekler. Sağlık olsun.

Belhandayı satabilirsek brahimi+e.akbaba yapalım daha faideli olabilir
yahut ndiayeyi satarsak belhandayı 8 numaraya çeker fıstık gibi kadro oluştururuz

Ben çok kötü olduğumuz günleri de hatta UEFA'da rakiplerin galibiyetlerini uzaktan seyrettiğimiz günleri gördüm de,ŞL'de bir rakibin böylesi bir performansını hiç görmedim.Fb'nin çeyrek final oynadığı sene bile bu performansı yoktu grupta.Adamlar lider çıkacak gruptan,şaka gibi.

Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkan ilk Türk ekibi olan Beşiktaşımızı kutlarım

Ben çok kötü olduğumuz günleri de hatta UEFA'da rakiplerin galibiyetlerini uzaktan seyrettiğimiz günleri gördüm de,ŞL'de bir rakibin böylesi bir performansını hiç görmedim.Fb'nin çeyrek final oynadığı sene bile bu performansı yoktu grupta.Adamlar lider çıkacak gruptan,şaka gibi.
Sarper, bunu neden kendine bu kadar "dert" ediyorsun?

Bu sevince ortak olmak için yıllanmış 1 litre tineri içmek şart oldu

Besiktas grubu lider kapatti.

Avrupa'nın kalburüstü takımları hariç diğerleri rezil durumdalar, Porto ve Monaco'nun sadece ismi kalmış. 2 senedir CL'de olup baba takımla oynamadan elensin istemediğimi belirtmiştim kura çekiminden sonra bakalım kiminle eşleşecekler..

Geri
Üst Alt