17/18 G Grubu M:5 | Beşiktaş 1-1 Porto | MS | 21 Kasım | TRT 1

Bayern real en kötü juve gelsin iki sezondur ilk defa adam gibi bir rakip görsünler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O normal zatende bizde tudorla tam tersini yaşıyoruz maçın derecesi arttıkça daha kötü oynuyoruz cl de tudorla maça çıksak olacakları düşünemiyorum
Bizimkisi kolay anlamak. Buyuk takimlara karsi oynayamiyoruz (bknz: Wenger syndromu). Sacma sapan taktikler veya oyuncularin yetersizligi. Besiktasi anlamak biraz daha zor, demekki futbol oynayabiliyorlar buyuk takimlara karsi, kucuk takimlara karsi neden zorlaniyorlar? Anlamiyorum.

Hak veriyorum ama fazla içerlediğini düşünüyorum. Dur bakalım ikinci turda ne olacak, zor rakip gelse bir türlü, grup ikincilerinin arasından nispeten kolay bir takım gelse bir türlü. Her iki ihtimalde rezil olma potansiyeli var. Grup birincisi olmaları nispeten kolay bir rakibe karşı beklentileri yüksek tutar.

Bjk'nin bu performansı göstermesine içerlemiyorum,bizim bu kadar zamanda yapamayıp onların yapmasına içerliyorum.Biz herhangi bir dönemde başarmış olsak şimdi bizi takip ediyorlar falan der makara yapardık burada.

Ne kadar fıs olurlarsa olsunlar,Monaco her zaman Monaco'dur Porto da Porto.Deplasmanda ikisini de yendiler,içerde de 1 puan aldılar.Bu ikisinden 4'er puan alıp grubu ikisinin de önünde tamamlamak büyük başarı bir Türk takımı için.Kendimizi kandırmayalım,şu performansı biz göstersek yıkılıyordu şimdi burası.
Hepsine katılıyorum ama takımlar bölümüne kağıt üstünde demek istiyorum. Bunu dememin sebebi bu takımlar esas performanslarını ortaya koyabilselerdi Beşiktaşın işi bu kadar kolay olmazdı.

45-65 arası ne top oynadılar ya.
Resmen Porto'ya "1-1 ikimize de yarar, gol atıp sinirlendirmeyin fena olur" dediler.

Salla gitsin ya. Avrupa dan 2 kupamiz var, onlarca rekorumuz var, onlarca ilk'imiz var. Kafani taktigin seye bak.

Doğru bir mantık değil.O zaman ligde de şampiyonluğa ne gerek var zaten 20 kez olmuşuz.Böyle olmuyor işte,20 kez olsa 21 olsun isteriz,50 olsa 51,100 olsa 101.Bu da öyle,hep daha fazlasını isteriz.

Shaktar ve basel var kolay gibi görülen real juve bayern babalarda var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuş olma ihtimali var son transfer döneminde de saçma şeyler yazıyordu

Iyi de dedigi yanlis degil ki , forum kliselerinde ilk 3 e girer .

Her bjk nin rakibine les takim muamelesi

Her aciklanan hakeme tepki ..

Alisilagelmis ici bos muhabbetler ... Insan kendine sunu soracak , bjk i cikar oradan GS yi koy, 5 mac 11 puan ve lider .. Eger ayni kisi "ya bu monaco porto ne ki , bu da basari mi" filan diyecekse simdi de desin

Bu kadar basit

Lesh takima lesh'ten baska ne denir arkadas? Porto, Monaco ve Leipzig ciddiye alinacak rakipler degil.

Besiktas oyle aman aman futbol felanda oynamadi, abartmayin.

Doğru bir mantık değil.O zaman ligde de şampiyonluğa ne gerek var zaten 20 kez olmuşuz.Böyle olmuyor işte,20 kez olsa 21 olsun isteriz,50 olsa 51,100 olsa 101.Bu da öyle,hep daha fazlasını isteriz.

Asil seninki dogru bir mantik degil. Ikisi ayni degil.

Geri
Üst Alt