GSCimbom
17/18 H:1 | Beşiktaş 2-0 Antalyaspor | MS | 13 Ağustos
Uğur İz

17/18 H:1 | Beşiktaş 2-0 Antalyaspor | MS | 13 Ağustos Sayfa 10

Uğur İz ·

Cevap
421
Okunma
25,8K
Sayfa
10/22
Beşiktaş20Antalyaspor13 Ağustos
Antalya'nın yemesi çok iyi oldu.Azcık gol atmayı düşünürler belki.Şu jimnastikçilerin üstüne gidip gol atamayacak takım yok ligimizde.Ödlekçe oynamayı bırakırlar.Tam zamanında geldi gol.Yoksa yine aynı futbolla devam edip yiyeceklerdi.O zaman hiç çıkmazdı o gol

a35251ab091298df9744ba33824df75a.jpg

tüpcu gidene kadar bisey degismiycek böyle

Antalya'nın yemesi çok iyi oldu.Azcık gol atmayı düşünürler belki.Şu jimnastikçilerin üstüne gidip gol atamayacak takım yok ligimizde.Ödlekçe oynamayı bırakırlar.Tam zamanında geldi gol.Yoksa yine aynı futbolla devam edip yiyeceklerdi.O zaman hiç çıkmazdı o gol

aynen ,takımlar bundan korkuyor tinerciler yine yenebilr belki ama üstüne gelen her takımdan gol yerler cünkü geri 4lüsünün tamamı hata yapmaya müsait adamlar

2.yarıyı bence de izlemeye gerek yok.bu maçı alsalar da bunlardan bu sene bi pok olmayacak.hakemlerle bi yere kadar...biz iyi olalım yeter.

Neden futbol ustat ?
Gecen senede 50 kusur puan alirlar diyodun

Şimdi hatırladım, hakikaten yazdım öyle bir şey ama bir sor neden yazdım ?

Çünkü herifleri hiç sevmiyorum da ondan, sol'a meyilli bir insan olarak garip gureba, eziklere karşı sempatim olması lazım ama nedense beşiktaş'a ve beşiktaşlılara gıcık oluyorum.

aynen ,takımlar bundan korkuyor tinerciler yine yenebilr belki ama üstüne gelen her takımdan gol yerler cünkü geri 4lüsünün tamamı hata yapmaya müsait adamlar
Antalya ikinci yarı atacak ama yer mi orasını bilemiyorum.Antalya'nın yedeklerde oyunu değiştirecek bir adam da yok.Biraz Emre Güral var.Diğerleri leş gibi.Eto veya El Kebir yazabilir ama ilk yarıdaki gibi oynarlarsa maçtan umut yok

Hadi oradan. :D

Biz şampiyon olacağız. FB veya TS'nin senesi olabilir tabi ama ikinci olarak.

Şampiyonluk için transferler ve kadro,faktörlerden sadece biri.Futbolun saha içi kadar saha dışı kısmını da önemsemişimdir hep.Hala kırılgan bir takımız,2-3 maç üst üste puan kaybında toparlanamayıp havluyu atma şansımız yüksek ki yeni bir takımız.İlla ki olacak bu seri kayıplar,bu süreci de atlatamayacağımızı düşünüyorum.Bjk'nin dönemi bitti,3 sene üst üste şampiyonluğu yedirmezler bunlara.Geriye Fb ve Ts kalıyor,ben Fb diyorum Aykut-Rıdvan faktörüyle.Aziz'in muhtemelen son senesi olacak,şampiyonlukla veda ettirecekler falan değişik işler.

bjk bjklı tff ile şampiyonluğun en büyük adayı maalesef.
Kadroları da kötü diyemeyiz yani.
İşimiz zor bu sene ama kadro tam kurulsun ve takım kimyası tutsun eze eze tff yide yenip şampiyon oluruz ama zor işimiz yani

Geri
Üst Alt