GSCimbom
17/18 H:1 | Beşiktaş 2-0 Antalyaspor | MS | 13 Ağustos
Uğur İz

17/18 H:1 | Beşiktaş 2-0 Antalyaspor | MS | 13 Ağustos Sayfa 11

Uğur İz ·

Cevap
421
Okunma
25,8K
Sayfa
11/22
Beşiktaş20Antalyaspor13 Ağustos
Aradığımız cimbom ruhu taşıyan taraftar bulundu

Öylesine veya öyle istediğim için yazmıyorum bu arada... Cidden şampiyon olacağımızı düşünüyorum, takım çok ciddi bir değişim sürecinden geçiyor biraz zamana ihtiyaç var sadece... Bu kadro bizim lige fazla, özellikle avrupada olmamamız elimizi çok daha fazla güçlendiriyor.

Bugün iyimser olan Galatasaraylılar ile dalga geçenler 7-8 hafta sonra çok pişman olacak.

Şampiyonluk için transferler ve kadro,faktörlerden sadece biri.Futbolun saha içi kadar saha dışı kısmını da önemsemişimdir hep.Hala kırılgan bir takımız,2-3 maç üst üste puan kaybında toparlanamayıp havluyu atma şansımız yüksek ki yeni bir takımız.İlla ki olacak bu seri kayıplar,bu süreci de atlatamayacağımızı düşünüyorum.Bjk'nin dönemi bitti,3 sene üst üste şampiyonluğu yedirmezler bunlara.Geriye Fb ve Ts kalıyor,ben Fb diyorum Aykut-Rıdvan faktörüyle.Aziz'in muhtemelen son senesi olacak,şampiyonlukla veda ettirecekler falan değişik işler.
Aziz ölmeden başkanlığı bırakmaz.Fener'de herşey olur da bir tek şey olmaz.Aziz'in başkanlıktan kendi isteğiyle feragat etmesi imkansız bir olay

Oyna birşey yok

29ff518deda662c4ba8e90b411c664af.png

e292c7eb8704f999c89677ade992052f.png

Ulan yeter be...Allah belanızı versin.

Geri
Üst Alt