17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Daha çok yolumuz var.
Çok iyi ısırıyor takım ama be. Kaç yıl geçti böyle yam yam gibi takım görmeyeli... Duygulandım

Duran toplar beni strese sokuyor. Çözüm bulsunlar buna be.

Garry Rodriguez'i begenmiyorlar.. hay allam ya.

yemin ediyorum renkdas katili olucam

Allah'ım gollll!! Allah'ım ne olur bitmesin devam etsin...

Erman Toroglu: GALATASARAYli futbolcular keyif aliyolar yorulmuyolar oyuzden inanilmaz enterasan is yapiyolar 45 dakika tesaduf mu bilmem ama birbirlerine cok uymuslar.

Takım gayet iyi ısırıyor tek sıkıntı daha herkesin birbirine yeni yeni alışıyor olması buda gayet normal zamanla bu oyuncular oturdumu daha iyi takım olacaz inşallah yalnız sol acık ve sol bek kesinlikle lazım takımda bariz belli oluyor maçta

2 maç böyle oynayalım full çakarız bir dahaki maça

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi bakıma UEFA'dan elenmemiz çok da kötü olmadı. As kadromuz çok iyi olsa da yedekler pek iç açıcı değil. Bu sezon bu kadroyla rahat fikstürle ligi şampiyon olarak tamamlayıp, gelecek sezon takviyelerle kaliteyi daha da arttırarak çok güzel bi takım kurabiliriz.

Tudor hakkında şu an için pozitif yorum yapmak zor, kadroyu bu şekilde sahaya sürsen zaten bu kadar oynayabilmeleri lazım. En azından zararı yok diyebiliriz.

Edit: Gerçi takımın mücadele gücünde en önemli katkısı olan hocadır. Hakkını yemeyeyim

soldan hic cıkamıyoruz linnes hic güven vermiyor bize en acilinden sol bek lazım

Adam ciddi iyi oynadı bence ama önünde kanat yok yalnız. Hücumda biraz sıkıntılıyız yani organizasyon olarak ama biraz süre tanımak lazım. 3 gol attık ne diyon diyen çıkabilir de hücumda uyum olayını çözersek zaten kimse duramaz karşımızda. Deplasmanı bilmiyorum da bu sene içeride çok zor puan kaybederiz gibi.

Ya yapmayın böyle şeyler, 3 senedir ben böyle takım izlemedim. Valla fazla dozda "iyi oyun" aldım, tansiyonum fırladı.

Daha Feghouli ve belki de kara boğa Asamoah girecek. Ayyyy bana bir şeyler oluyor.

:oley:

Ulan Ndiaye'ye hayvan herif girdiği an gene yayın durdu ABV böyle netin. Gündüz fişek gibi gece mala bağlıyor 1 maç izleyemedim.
Ndiaye devam edebildi mi?

Oh be ne zamandır şöyle rahat keyifli maç izlememistim

Geri
Üst Alt