17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Asamoahlan fehuli de gelince vay babayin diyorum vay babayin

Burda kac aydır sneijder mevzusundan mıllete etmedıgı laf kalmayan adamlar gelen her transfere bok attılar sımdı onlardan alıntı yapınca bu tahrik mı oluyor yonetıcı arkadaslar? bu arkadaslar onları derken bunların olacagını hesaba katacaklardı

Forumu fenerliler mi yönetiyor gerçekten merak ediyorum.

Feghouli gelip Badou 8'e, Belhanda 10'a gecince ve bir de Asamoah ile son noktayı koyunca mukemmel olacagız.

valla forumu açtım umutlarım arttı bu sezon ile ilgili.Yahu gözlerim yaşardı ortasahada öne doğru oynama inanılmaz bir sağ bek performansı ulan şu takımda bruma olaydı uzak çekmiştik
neyse umarım bu oyunun üstüne koyarak her maç daha iyi oynarız.Bu taraftar bunu hak ediyor 2 senedir sentetik beyinli jimnastikçileri dinliyoruz..

Çok fena bir takım geliyor, daha feghouli asamoah katılacak bu takıma. Belki sol kanat ve stoper de gelecek.. Sakatlık falan olmasın, ligi rahat süpüreceğiz. Fb'yi hakemleri de kurtaramaz, bjk CL oynarken ligde puan kayıpları yaşayacaktır. Başakşehir'le yarışmaya benzemez Galatasaray'la yarışmak.

Linnes ve Tolga siritiyor bu takimda ..
Rodrigez iyi ama as oyuncumuz olamaz.
Belhandayi beyenmedim, sanki laubalilik yapiyor saha icinde. Umarim ikinci yarida daha etkili olur.

Yasin'in bakisi "noluyo lan?" der gibi

Iste hareketli ve hep ileriyi dusunen ortasahanin farki
Rakibin gelmesini bekleyen degil basan oyuncular
Takim geneli iyi olunca Rodri de Linnes de Tolga da siritmadi

Sadece Tolga golde dondu kaldi, o adami o takip ediyordu

Sadece golden hemen once sahamiza cekildik ve hemen korner oldu, skor koruma oyununu da oynayabilmeliyiz, bir de 2. yari kondisyonunu merak ediyorum, tum maci bu hizda cikaramayiz herhalde

Ndiaye biraksaniz sahada tek basina devam edecekti :D

elimizdeki feghoulisiz bu kadroda kesinlikle oynamayacak adamlari kenarda tuttugumuz zaman kalan adamlar oynuyor suan

gecen yilin ultra rezilleri özgüvenini yitirmis carole, dombili ahmet, ortaligi karistiran selcuk, almancilar yasin sinan ve hantal+ mücadele etmeyen statik eren mümkün oldugunca oynamamali

linnes kapasitesine göre elinden gelenin en iyisini yapiyor, serdari degerlendirecek pek bir pozisyon olmasa da ahmetten yüz bin kat iyidir. digerleri malum.

yerli düsmanligi yapip rodriguesi yasinin önüne yaziyorsunuz diyenler artik kimin formayi hak ettigini görmüstür. hatta bu sinan emrah falan paketlenip bir sol kanat daha gelirse asamoah ile birlikte ucariz

DHNrXb2XUAAPfRu.jpg

Geri
Üst Alt