17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Takımda kosmayan adam yok

Topun basına 4 kişi üşüşüyoruz Garry marianonun mevkisine gelip top alıyor

Feghouli de defansa yardımcı olan bir kanat

Garry. Sol kanat Feghouli. Sağ kanat Asamoah. Sol bek Ben fıtım.

feguliiiiii ?❤

En az 2 ay daha zaman lazım bu takıma hocasından futbolcusuna şuan bu formayı giyen herkese tam destek olmamız lazım

Linnes ofansif anlamda kaliteli oyuncular arasinda hic de siritmiyor

Bi bakıma UEFA'dan elenmemiz çok da kötü olmadı. As kadromuz çok iyi olsa da yedekler pek iç açıcı değil. Bu sezon bu kadroyla rahat fikstürle ligi şampiyon olarak tamamlayıp, gelecek sezon takviyelerle kaliteyi daha da arttırarak çok güzel bi takım kurabiliriz.

Tudor hakkında şu an için pozitif yorum yapmak zor, kadroyu bu şekilde sahaya sürsen zaten bu kadar oynayabilmeleri lazım. En azından zararı yok diyebiliriz.

Edit: Gerçi takımın mücadele gücünde en önemli katkısı olan hocadır. Hakkını yemeyeyim
evet çok iyi koşuyo takım iyi pas yapıyo beğendim

Ulan bu kadroya daha feghouli eklenecek, tüylerim diken diken oluyor düşününce bile. Ahenk güzel diye asamoah'tan vazgeçmezler umarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burda kac aydır sneijder mevzusundan mıllete etmedıgı laf kalmayan adamlar gelen her transfere bok attılar sımdı onlardan alıntı yapınca bu tahrik mı oluyor yonetıcı arkadaslar? bu arkadaslar onları derken bunların olacagını hesaba katacaklardı
Aynı mevzudan onlara da laf atıldı. Uzatmanın manası yok. Tahrik ve provokasyona eskisi gibi tolerans göstermeyeceğiz, bunun duyurusu yapılalı 1-1.5 hafta oldu.

Milleti provoke etme, laf sokma gayesinde olanlar yaptırım uygulandığında bi zahmet "neden" demesinler.

Ben badou nun böyle oldugunu bilmiyordum vay anasini iyi almissiz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

70ea5bae08bccef09d06e8cb78e79e2f.jpg

Asiri cosmaya gerek yok sadece 1 mac ama iyi basladik. Bu havayi surekli devam ettirmemiz gerek. Deplasmanlarda da ayni cizgiti insallah devam ederiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konsantrasyon ve baskıya ragmen cok üretken degildik. Bunu da, oynadıgı mevki itibariyle Tolga'ya, sezon basına ve yeni bir takım olmamıza baglıyorum.

Bir bek nekadar önemli gördük bu akşam.

Sağ taraf güzel ise; Mariano !!!

Geri
Üst Alt