17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Oda şaşılacak başka bir olay.Mayısta seçime gireceği bile belli olmayan girsede kaybetmesi garanti olan birini niye kulüpler birliği başkanı seçiyorlar çözemedim.
O kuruma dışardan birini bile seçebilirsin. Teoride oraya başkan oldu diye koltuğunu garanti altına almış olmuyor. Ancak Dursun başarılı olsakta olmasakta seneye yeniden seçilecek.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

İlk haftadan savunmamızın ne durumda olduğunu görebileceğimiz oyuncu grubuna karşı oynamak da güzel olacak.

YouTube

asamoah gyan bizim defansın ıcınden gecer gibi

Gyan gol atar oranı belli oldu mu

sent via GSC

İlk haftadan savunmamızın ne durumda olduğunu görebileceğimiz oyuncu grubuna karşı oynamak da güzel olacak.

YouTube

Orantisiz güce karsi, bazen yüksek kalite de gelemez. Gyan tarzi senjiler, dünyada her defansi aforoz edebilir. Maicon´un mesela biraz agir, ve kuvvetine de güvenip riskli hamle yapan bir savunmaci olmasi, bu tarz oyunculara karsi sorun yasayacagini düsünüyorum. Maicon´un hamlesi karsiliginda, Gyan pozisyonu dogru alip, omuzu koydugu vakit, game over, alip gidecek temposu var... Östersunds´daki senji, benzer sekilde avlamisti bir pozisyonda Maicon´u...

Gyan´in en büyük hastaligi, bos kalaye atamama sorunsalinin kurbani olmasini, ummak gerekiyor. Cok gol kaciriyor.

1-1

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En mantıklı 11 bu olur.

Muslera

Mariano donk maicon linnes

Fernando ndiaye

Emrah belhanda gary

Gomis

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu forumun yarısından çoğunun başka takımı tuttuğunu düşünmeye başladım. Adam Gomisle Gyanı kıyaslıyor :D Gomis neredeyse Gyanın 2 katı kadar gol atmış asist yapmış kariyerinde ve aynı yaştalar. Gomisin başarı dolu kariyerinde Gyan bayağa bi sönük kalır. Şu maçı kaybetsek şu forumun %30 u sevinir. Bu tarz taraftarlar varken GALATASARAY dan başarı falan beklemeyin. Eskiden ne olursa olsun. TD siz olsa bile takım o stada millet giderdi, desteklerlerdi. Gidin büyüklerinize sorun 14 yıl şampiyonluk gelmediği zamanda stadlar ne durumdaymış. Eğer selçuk ile tolga ilk 11 de olmazsa maçı 4-1 kazanırız, bunuda buraya yazıyorum. Ayrıca forumun çoğunluğuda sneijdersporlu. Sniejder GS efsanesi değil iyi bir oyuncusudur. Hagi-Metin Oktay gibi efsanelerle asla yan yana anılamaz. Fatih Terimin o döneminden efsane olarak anılacak oyuncu varsa. Muslera-Melo-Elmander olur. Diğerleri benim gözümde sıradan dır. Drogbada dahil. Drogba tabi 2-3 sene oynasaydı kesinlikle GS efsanesi olarak anılırdı ama yapacak birşey yok hayat.

Geri
Üst Alt