Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Emre Tilev agamizdan in depth analysisBi kere bile izlemedim ne yalan söyleyeyim...
Nasıl bu adam tarzi stili
Feghouli-Amrabat kıyaslaması!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Tilev agamizdan in depth analysisBi kere bile izlemedim ne yalan söyleyeyim...
Nasıl bu adam tarzi stili
Bir halt olmaz adam yeni kulüpler birliği başkanı oldu sezon sonunu garantiledi.Bu maç kaybedilirse tudoru geç dursun bile gidebilir olağanüstü kongrede.
Bir halt olmaz adam yeni kulüpler birliği başkanı oldu sezon sonunu garantiledi.
O kuruma dışardan birini bile seçebilirsin. Teoride oraya başkan oldu diye koltuğunu garanti altına almış olmuyor. Ancak Dursun başarılı olsakta olmasakta seneye yeniden seçilecek.Oda şaşılacak başka bir olay.Mayısta seçime gireceği bile belli olmayan girsede kaybetmesi garanti olan birini niye kulüpler birliği başkanı seçiyorlar çözemedim.
ACIK konus gol yersek sevınırsın gıbı bı hıssıyat var ıcımde dogruya dogruGyan gol atar oranı belli oldu mu
sent via GSC
Bırak bu ayakları Recep.ACIK konus gol yersek sevınırsın gıbı bı hıssıyat var ıcımde dogruya dogru
İlk haftadan savunmamızın ne durumda olduğunu görebileceğimiz oyuncu grubuna karşı oynamak da güzel olacak.
YouTube