17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Bu forumun yarısından çoğunun başka takımı tuttuğunu düşünmeye başladım. Adam Gomisle Gyanı kıyaslıyor :D Gomis neredeyse Gyanın 2 katı kadar gol atmış asist yapmış kariyerinde ve aynı yaştalar. Gomisin başarı dolu kariyerinde Gyan bayağa bi sönük kalır. Şu maçı kaybetsek şu forumun %30 u sevinir. Bu tarz taraftarlar varken GALATASARAY dan başarı falan beklemeyin. Eskiden ne olursa olsun. TD siz olsa bile takım o stada millet giderdi, desteklerlerdi. Gidin büyüklerinize sorun 14 yıl şampiyonluk gelmediği zamanda stadlar ne durumdaymış. Eğer selçuk ile tolga ilk 11 de olmazsa maçı 4-1 kazanırız, bunuda buraya yazıyorum. Ayrıca forumun çoğunluğuda sneijdersporlu. Sniejder GS efsanesi değil iyi bir oyuncusudur. Hagi-Metin Oktay gibi efsanelerle asla yan yana anılamaz. Fatih Terimin o döneminden efsane olarak anılacak oyuncu varsa. Muslera-Melo-Elmander olur. Diğerleri benim gözümde sıradan dır. Drogbada dahil. Drogba tabi 2-3 sene oynasaydı kesinlikle GS efsanesi olarak anılırdı ama yapacak birşey yok hayat.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana göre hiç kolay maç değil. Kayseri çok çok iyi kadro kurdu ve bana göre bu sene adından sıkça söz ettirecekler. Takım neredeyse baştan değişti, tıpkı bizim gibi.

Tudor'un üstünde ne olursa olsun baskı var. Gomis ve Belhanda maçın kilit isimleri olacak. Umarım iyi oynarlar.

Tudor 'un çalıştırdığı takımın gol atabileceğinden emin değilim

Ama gol yiyeceğimize eminim

Baya bilet satılmış paso dan baktım kombineliler gelirse 45 i rahat geçer.

Kayseri bu maci alirsa Tudoru gonderirler mi acaba? (40% evet , 60% hayir)

Ilk onbir nasi olmali ?

Bence soyle :

Muslera
Mariano Maicon Koray Linnes
Fernando Ndiaye
Yasin Belhanda Rodriguez
Gomis

Son düzenleme:
nando
Mariano Maicon Ahmet/Serdar Linnes
Fernando
Yasin Ndiaye selcuk Belhanda
Gomis

olur artik. Yada Selcuk cikar Belhanda merkeze ve sola Gary

arkadaşlar son uyarım içeriğinde selçuk ve yashin bulunmayan kadrolar yapmaya özen gösterelim.

YÖNETİM.

Ne zaman seyirci gelse hazin bir maglubiyet aldik.Ins kimse gelmez.

tahmin mi bilgi mi? ilk 3-4 hafta çok önemli. umarım stad dolar.Feg KAP gelirse belki 50bine dayanır.

Tahmin. Kombinelilerin çoğu tatilden dönmez yılın bu dönemlerinde. Yani 28 bin kombinelilerin 15 bini stada gelirse çok iyi. Hadi 20 bin gelsin. 15 bin de bilet satılsın 35 eder en iyi ihtimalle.

Yillar sonra maca gidicem, istanbula yeni geldim, iyi denk geldi.. tek maclik pasolig almak munkunmu renkdaslar?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

belhanda ortada garry solda sag kanat olmadigi sürece bu takimdan ben hicbirsey beklemem...

Yillar sonra maca gidicem, istanbula yeni geldim, iyi denk geldi.. tek maclik pasolig almak munkunmu renkdaslar?

kardes fazla heycan yapma, gecen hafta statdaydim herta berlin macinda takim ruhsuz les, demek istedigim sakince fazla bisey beklemeksizin izlemeni tafsiye ederim bu mac ayrica kayserinin kadrosuda cok fena bu sene...

kardes fazla heycan yapma, gecen hafta statdaydim herta berlin macinda takim ruhsuz les, demek istedigim sakince fazla bisey beklemeksizin izlemeni tafsiye ederim bu mac ayrica kayserinin kadrosuda cok fena bu sene...

Mactan fazla beklentim yok zaten renkdas, maksat dursuna ana avrat kufur etmek.. nerde bu feghouliiiii

Geri
Üst Alt