Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
Bu forumun yarısından çoğunun başka takımı tuttuğunu düşünmeye başladım. Adam Gomisle Gyanı kıyaslıyorGomis neredeyse Gyanın 2 katı kadar gol atmış asist yapmış kariyerinde ve aynı yaştalar. Gomisin başarı dolu kariyerinde Gyan bayağa bi sönük kalır. Şu maçı kaybetsek şu forumun %30 u sevinir. Bu tarz taraftarlar varken GALATASARAY dan başarı falan beklemeyin. Eskiden ne olursa olsun. TD siz olsa bile takım o stada millet giderdi, desteklerlerdi. Gidin büyüklerinize sorun 14 yıl şampiyonluk gelmediği zamanda stadlar ne durumdaymış. Eğer selçuk ile tolga ilk 11 de olmazsa maçı 4-1 kazanırız, bunuda buraya yazıyorum. Ayrıca forumun çoğunluğuda sneijdersporlu. Sniejder GS efsanesi değil iyi bir oyuncusudur. Hagi-Metin Oktay gibi efsanelerle asla yan yana anılamaz. Fatih Terimin o döneminden efsane olarak anılacak oyuncu varsa. Muslera-Melo-Elmander olur. Diğerleri benim gözümde sıradan dır. Drogbada dahil. Drogba tabi 2-3 sene oynasaydı kesinlikle GS efsanesi olarak anılırdı ama yapacak birşey yok hayat.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi