17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

susun ulan ipneler,efsane geri dönüyor..
5fce8f0a436e3e5e214bf3eae525ee0d.jpg

Uyum sorunu yaşamayız artık herhalde. Tamam isimler yeni ama bir çoğu defalarca kez çift kale maç, antrenman yapmış isimler. Ndiaye ve Fernando zaten hazırlık maçında takıma kolay uyum sağlayacağının sinyalini verdi.

eğer tolga-fernando oynuyorsa.....4-3-1-2 oynayıp Eren-Gomis yapalım önde

İyi oynarız kötü oynarız onu bi geçelim. Ben sadece herkezin canını dişine takmasını görmek istiyorum. Hırsli istekli yorulmak bilmeyen takım olsun. Zamanla pas oyunu vs oturur zaten

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Lige iyi başlamamız lazım. Bu maç bence önümüzdeki 10 haftanın gidişatını belirleyecek maç.

Maçı kazanırsak önümüzdeki 9 maçı (iç-dış farketmez) hertürlü sürklase edebiliriz.

Kaybedersek, Tudor 4. haftayı göremez. Malesef yönetimin hoca konusunda B planı olduğunu sanmıyorum.

Apar topar birisi getirilir. (Tugay-Bülent yada düşük profilli bir yabancı hoca daha)

Umarım 3-0 gibi net bir skorla başlarız lige. Kayseri'den korkmuyorum Tudor'dan korkuyorum.

Ibrahim Setene göre de Fernando-Tolga olacak

Ozaman handa yedek olabilir Ndiaye kesin oynar

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Tolgayı hemen kesmez zaten.
Selçuktan iyi oynadı son maçlarda. Fernando-tolga başlar bencede

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Koltuk duzeni biraz duzelmis ama halen yetersiz. En azindan merdivenleri sariya boyamislar biseye benzemis. En son gittigimde stadin çevresi çöl gibiydi halen oyledir kesin.

Geri
Üst Alt