17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

kaptan muslera he.vay vay canım bugünleri de mi görecektik

Koltuk duzeni biraz duzelmis ama halen yetersiz. En azindan merdivenleri sariya boyamislar biseye benzemis. En son gittigimde stadin çevresi çöl gibiydi halen oyledir kesin.

Dış cepheyi düzeltmişler mi? TT Arena yazan yer bildiğin boyanmamıştı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando-Tolga ne alaka abi Fernando-Selçuk çok daha iyi ama tabiki orta üçlü Hertha maçının 2.yarısındaki gibi olmalı kanatta Rodrigues-Yasin-Sinandan 2'si oynamalı

Hiçbir takımın kadrosu daha oturmadı ama fenere baktığımda, dün beşiktaşa baktığımda şampiyonluğu ister bir ruh göremedim. Bugun çok merak ediyorum istekli,ruhlu oynayacak mıyız acaba. Sırf bunu görebilmek için yıllar sonra bir maç günü heyecanı var. Ruhsuz muhsuz oynarlarsa yeni bir takım olduğumuz için şampiyonluğu zor görürüz.

Yasin, Sinan oynamasın buna da razıyım.

Muslera
Mariano - Serdar - Maicon - Linnes
Fernando - Tolga
Rodrigues - Badou - Belhanda
Gomis​

Atalay ve Recep kadroya dahil edilmis heralde çok Güzel hareketler bunlar

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

yasin sinan selçuku oynatmamak için herşeyi yapmış Tudor umarım iştahlı bir takım görürüz....Tolga'yı bir de bu kurguda görelim....geçen sezonun ilk haftalarının hatrına

Sol kanat alinmazsa daima böyle oynamamiz gerek

Tolga Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda

Tolga ve Fernando ligi pas pas eder

Tolga paspas değil süpürge bile olamaz

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Tolga
Sinan Ndiaye Belhanda
Gomis

böyle oynariz

Adami hasta etme Fernando-Ndiaye oynat lan iste hirvat hiyari, ne diye sacmasapan fantazilerin pesinde kosuyorsun yine.

Sinan hiç oynamasın, yine ben hevessizim ayaklarına takımı sabote edecek. 10 kişi oynatacak bizi

Linnes iyi savunma yapamıyor bence önünde Badou oynasın Belhanda merkezde kalsın

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Ndiaye
Sinan Belhanda Garry
Gomis

Çık şu kadroyla işte macera arama yine , sonra sinana şut feg, linnes yerine asamoah

Geri
Üst Alt