17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

reys biliom o adamı hannibal dizisinden. acaip bir aurası var adamın gerçekten.
orada zaten kendini aşıyor.
the salvation filminde de baya karizma hergele
ama en karizma olduğu az rolüde olsa çarli konturmanın gerekli ölümü diye değişik bi filmde. orada mafya babası gibi bişey.

tumblr_o6fbrt74Se1v3uzfio6_400.gif

neyse konuyu sulandırmayalım bi ara münazara ederiz bu konu hakkında yoksa alper baskan bizi sezonun ılk maçında cezalandıracak.

Kendi takımında çalıştırsınlar, ne işi var "evlat olsa sevilmez" Galatasaray'da?
Kurşat Birel | Facebook
Farklı takımdan adamlar calısabılır stadda yemek servisi vs ama mactan önce kayseri yensın türünde paylasım yapan adam calıstırılması yanlıs yonetıme twitterdan vs ulasılırsa bu elemanı bıda almazlar

20.00 yapsanıza yav hafta içi 21.45 nedir :red:

Ahmet Çalık: İnşallah hayırlısıyla başlıyoruz...Sonu güzel olsun...Haydi Bismillah

Mariano: "Tanrı yardımcımız olsun"

Ya sabah mac topicinde mac saati 19:00 yaziyordu. Islerimi ona gore duzenleyip erken ciktim. Eve geldigimde 21:45 oldugunu gorunce resmen hayal kirikligi yasadim. Forumun bana attigi ne ilk nede son kazik :asd:

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKİKA

Resmi İlk 11 : Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Tolga, Fernando, Ndiaye, Belhanda,Garry, Gomis

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Son düzenleme:
Ya sabah mac topicinde mac saati 19:00 yaziyordu. Islerimi ona gore duzenleyip erken ciktim. Eve geldigimde 21:45 oldugunu gorunce resmen hayal kirikligi yasadim. Forumun bana attigi ne ilk nede son kazik :asd:

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
baskan kac gun onceden bellıydı bu saat nıye öyle bısey yapmıslar :d

sinan yerıne tolganın oynaması daha ıyı 1 maclık ızleyecegız kendısını

Geri
Üst Alt