17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Hadi, durmak yok, böyle oynamaya devam, çok özledik biz bu Galatasaray' ı, bir devre yetmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erman Toroglu: Kombine almayan taraftar kombine alsin abi, maglup olurlar ama cok keyifli maclar izlerler.

Garry bir şansı hak etti. Bence sol açık için para harcamaktansa Garry'yi oynatmak daha mantıklı. Bu kadro Garry'yi parlatır ve yüksek ücrete sattırır sene sonunda.
Asamoah gelsin, transfer kapansın..

İstekli ama yeteneği kısıtlı bana göre. Uzun vadede üzülürüz bence öyle yaparsak.

Son 3 seneden beri ilk defa mest olarak bi mac seyrediyorum inşallah bu futbolu tüm sezonda izleriz Allah sakatlık vermesin inşallah..

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli'nin gelişi çok etkileyecek takımı öyle böyle değil. Daha hücumda tam organize olamıyoruz, oyunu rakip ceza sahasına yığamıyoruz. Tabii her şeyin başındayız ama bu kadro bir tamamlansın darmadağın edecek rakipleri.

Bir de Asamoah gelse sol beke o zaman zaten gang bang olacak maçlar.

Abi futbolda temel kural: iyi futbol iyi futbolcularla oynanır. Ortasaha ve bekler çok değiştirdi takımı.

Yalnız erken konuşmamak lazım 1 maçla övüp, germemek lazım ama topa yiyecek gibi saldıran adamlar olunca keyifli oluyor. N'diaye, Fernando, Gomis, Garry, Mariano hatta Belhanda nefes aldırmıyorlar resmen.

Ben Belhandayi baya begendim yalniz yalan yok. Tolga cok siritiyor. Rodriguezde ne olursa olsun Galatasaray seviyesinde degil. Sadece hiz ve dikine gidebilme ozelligi yetmez. Cevre kontrolu ve oyun zekasi zayif bir oyuncu. Sol kanada Arda tarzi beyniyle top oynayan bir adam lazim. Arda hem Gomise, Hem Belhandaya cok gol attirir.

Garry de cevre kontrol eksikliği var biraz. Onu hal etse çok daha faydalı olur.

Belhandanın takla fotoğrafı düştü mü nete

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DHNulkcXUAABtb2.webp

Geri
Üst Alt