17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos

Yaptığımız transferlerden iyi bir sonuç alacağımız az çok belliydi ama takımın ilk maçta bu kadar hazır olmasını beklemiyordum. Birbiriyle oynamaktan keyif alan, müthiş uyumlu bir takım gördüm bu akşam. Ruh, kazanma azmi, arzu, istek, mücadele ve kaliteli oyun herşey mevcuttu. Kusursuz diyebiliriz. Çok tempolu oynadık, takımın tempo yapmaya çok müsait bir yapısı var. Asamoah ve Feghouli de takıma girdiğinde taşlar tamamen yerine oturacak. Birkaç maç sonra çok daha farklı şeyler görebiliriz takım inanılmaz heyecanlandırdı. Umarım devam eder, etmek zorunda tek kulvarda oynuyoruz bu da bir avantaj olacak bizim için.

Takımda sol ayaklı oyuncu eksikliği var.

Gsc App

olcan-adin-fenerbahceye-gol-atmak-istiyorum-195595.jpg

Maç sonu şunu düşündüm. Biz meğer futbol değil bir trajedi izliyormuşuz. Top kaybediyorlar 4 kişi basıp hemen geri kazanıyorlar. Rakip önde basıyor düzgün pas üçgenleri kurarak çıkıyorlar. Hazırlanan her bir hücum organizasyonu ders niteliğinde. Özellikle Gomis'in gol vuruşları şahane. Ama özellikle son goldeki bitiriciliği çok beğendim. Resmen astı tavana. Bu arada maçtan önce 11 yabancılı kadro yapan arkadaşlara yerli karşıtlığı nedeniyle kızıyordum. Fikrim değişti yapın abi :) Ama Serdar Aziz bu takımda olmalı, beğendim ben. Tolga maalasef gol atmasına rağmen gene sırıttı. Sinan Gümüş'ün oyuna girdikten sonra ıslıklanmasını doğru bulmadım. Beğenmeyebilirsin, kendisi de gitmek istiyormuş olabilir ancak o formayla sahaya çıkan futbolcuya hiç gereği yokken bir reaksiyon gösterilmesi benim taraftarlık anlayışıma terstir. Saygılarla iyi geceler

Bugün Gomis'in indirip Belhanda'nın attığı gol bana Drogba'nın indirip Sneijder'in attığı Juventus maçını hatırlattı :(

Skor ne olursa olsun yine de güzel bir maçtı. Şu topu oynadık,şu hırsı gördük ya daha sırtımız yere gelmez. Umarım istikrarı sağlarız. Yeni transferler bir yana tolga,rodrigues ve linnesi tebrik ediyorum. Adamlar ellerinden geleni yaptı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiyaye son yillarin en buyuk transferi, adamda kac ciger var?
basiyor, top caliyor, kosuyor, ara pas atiyor, saga sole kaciyor, adam eksitiyor, 360 derece topla donuyor, beyniyle oynuyor. adam komple futbolcu

İlk yarı bittiğinden beri antuyla 12numarada trollük yapıyorum, çok eğlendim. Özlemişim :)

Oyuncular geldiğinde takımın kalitesi artar demiştim de, hazırlık maçlarıyla Östersunds maçlarında falan "Bu sezonu bypass mı geçsem" dedirtmişti bana.
Bu kadar beklemiyordum.

Kayseri'nin hocasının maksimum 3-4 hafta göreceğini düşünüyorum. Ama bizimkilerin en zayıf takımlara karşı bile pozisyona giremediğini hatırladığım için hiç öyle "Kayseri'yi buldun oynarsın" ukalalığını kabul etmiyorum.
Nazar da değdirmek istemiyorum o yüzden kısa kesicem. Ama umutlar bir anda tavan yaptı, maç içindeki bütün detaylarla.

Ne olur şu takıma Arda'yı almayın.

Vay arkadaş ne özlemişiz yav resmen yeni doğmuş gibiyim ne rezil bir kadro vardı resmen en sevdiğim şeyden soğumuştum artık. Sol bek be sol öne de hakaten bahsedilen isimler gelirse alayının ...

ULAN MUTLULUK ZAFER SARHOŞLUĞU FALAN

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk maçtan, bu kadar eleştirinin olduğu bir zamanda üstelik kenetlenmiş bir Galatasaray vardı sahada.
40bin ortalamaya oynarız şu oyunu oynasınlar yeter ki. Oyun da değil aslında mesele istek, arzu, hırs.
Taraftarın istediği tam olarak bu.

GSCimbom Mobile App

Rıdvan ne diyeceğini şaşırmış oyuncularımız iyide değil kötüde değilmiş

Anlat sen seversin yalanı!!!!

Aslinda ben Ridvana katilmiyor degilim. GEcen sene yiginla cop oyuncu ile oynadigimiz icin sanki suanki kadro bize los galacticos gibi geliyor. Oyle ucan oyuncular almadik iyi oyuncular aldik. Zaten belli bir seviyeyi yakaladin mi bu ligde rahat sampiyon oluyorsun superstarlara ihtiyac yok.

Günün Tek Maçını ezici Kazanmak Bayağı güzelmiş yaff..:D
Herkes ne kadar net şeyler konuşuyo.. Ya bide eleştirecek bişeyler bulsalardı..:confused:

Dört köşeden uyku gelmiyo diyen herkes erkenden yatardı, sabah işe gidicem diye..:oley:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt