17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Ts ve Gençlerden 6 puandan azına kabul değilim ikiside çok dağınık ve vasat ekipler 29 puanla Başak maçına çıkmalıyız,Başak-Alanya-Beşiktaş en zor serimiz olacak buradan 4 veya 5 puan çekeceğimizi düşünüyorum
Ts-3
Gb-3
Bşk-1
Alanya-3
Bjk- 3 ihtimalli(ölüm kalım maçlarına dönüşecek)

Ts-3
Gb-3
Bşk-1
Alanya-3
Bjk- 1

buda yeterli bence.2.yarı bjk-ts-başak içerde

[FONT=&quot]Rıza Çalımbay: "Galatasaray maçında Burak kesin yok. Kucka'nın oynaması çok zor. Belki Hubocan oynayabilir." (İHA)[/FONT]

Durica oynasın yeter. O adam tam bir bomba.

sent via GSC

Kuckada kas yirtigi var diyor transfermarkt

Acikcasi iki uc macta gordugum kadariyla kucka iyi adam. Olmamasi bizim icin buyuk avantaj olur. Burakin olmamasi dezavantaj bence 10 kisi oynatiyordu tsyi..yusuf yok sosa iki sari karti ligde gecerli degil mi? Hafta ici kupa macinda mi cekiyor yoksa?

yazıcı direk kırmızı gördü.

Kupa maçında çekiyor 1 maç ceza veriliyor

[FONT=&quot]"Hatırlanacağı üzere Beşiktaş - Fenerbahçe maçında Neto da son adam olduğu pozisyonda direkt kırmızı kart görmüş ve bir maç ceza almıştı. Yusuf da talimatlara göre bariz gol şansından direkt kırmızı kart gördüğü için Galatasaray maçında sahada olabilecek."[/FONT]

Basliga Yazici ve Sosa cezali degil diye bir ibare eklemeyi dusunuyorum.

Aga Selçuk ve Tolga birlikte oynarsa yine kabız olucağız Selçuk yedek olsun

Yazıcı ve Sosanın oluşu çok iyi olur yumuşak kalırlar iyice Onazi-Okay-Kucka gibi beton örmesinler

Trabzon da bu kadar eksik varken yenelim bi zahmet adamları.

sent via GSC

Abib3 lı oynasin ne degisiyor anlamiyorum 2 3 4 hic farketmez bakin siz fark edemiyorsunuz..fb maçında hakem beraberlige gelmiş peki bunu nasıl yapacak..

Arkadas biz hızlı oynuyoruz bunu faullerle sık sık durdurdu buda sanki takimin 3 4 pası yapamıyor bir algı oluşturdu bence hiç bir alakası yok..Belhandayi atmasa biz fizik olarak fbden con ustunuz ikinci yariyida öyle dengeledi.Tudorun amaci sampiyon olmak defansi 5 li aldik 72 den sonra 10 kişi kalan takima fb bosluk dahi bulup sut cekemedi siz oluşturmak istenen algiyla oyuna gelmeyin Tudor iyi yolda nagmalup gidiyoruz ts maçında 3 lu çıkmadı gayet mantıklı...

Aç takim çıkış istiyor evinde baskili oynamayak isteyecek fizik olarak zaten üştünüz ikinci yarı fisj çekeriz 3 puanı alırız..

Geri
Üst Alt