17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Tudor'u savunacağım diye Benitez ve Simeone örneklerini kullanman son derece alakasız ve saçma olmuş. Tudor ismi bu isimler ile henüz yan yana dahi gelemez.

Simeone kimdi Atletico'ya gelmeden önce hoca olarak?Atletico ile birlikte kendisi de yükseldi.Hem kaliteye veya isme istinaden bir örnek vermemiştim.Asıl sen peşin hükümle saçma bir mesaj yazdın bence.

Bu maçı almalıyız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simeone kimdi Atletico'ya gelmeden önce hoca olarak?Atletico ile birlikte kendisi de yükseldi.Hem kaliteye veya isme istinaden bir örnek vermemiştim.Asıl sen peşin hükümle saçma bir mesaj yazdın bence.
Simeone elbet kimse değildi ben buna bir şey söylemedim. Ama adam defalarca UEFA şampiyonu oldu, La Liga da şampiyon oldu, CL de iki defa final oynadı, Atletico'yu CL'nin gedikli takımlarından biri yaptı, uzay takımı denilen Real Madrid ve Barcelona'ya kök söktürür hale geldi.

Yani sen diyorsun ki "Eleştirmeyin Tudor da böyle olacak". Doğru mu? Bu ne saçma bir mantıktır allasen. Nereden biliyorsun bu kadar başarılı olacağını? Simeone'nin yaptığı işlerin üçte birini yapsa kulüp efsanesi olur zaten. Yani şurada hocaya güven konusunda sıkıntı yaşıyoruz onu bile yazamayacağız öyle mi? Galatasaray tarihinin en pahalı kadrolarından biri var elinde. Bu kadar pahalı kadroyu FT'nin eline bile vermedik ve bu kadro ile hiç iyi durumda olmayan fb'ye karşı doğru düzgün şut bile çekemedik. Eleştirmeyip de ne yapalım? Kafanız mı iyi arkadaş ben anlamıyorum.

Sarperin igor tudor için bir kalkışma hazırlığında olduğunu sezdim :coffee:

Simeone elbet kimse değildi ben buna bir şey söylemedim. Ama adam defalarca UEFA şampiyonu oldu, La Liga da şampiyon oldu, CL de iki defa final oynadı, Atletico'yu CL'nin gedikli takımlarından biri yaptı, uzay takımı denilen Real Madrid ve Barcelona'ya kök söktürür hale geldi.

Yani sen diyorsun ki "Eleştirmeyin Tudor da böyle olacak". Doğru mu? Bu ne saçma bir mantıktır allasen. Nereden biliyorsun bu kadar başarılı olacağını? Simeone'nin yaptığı işlerin üçte birini yapsa kulüp efsanesi olur zaten. Yani şurada hocaya güven konusunda sıkıntı yaşıyoruz onu bile yazamayacağız öyle mi? Galatasaray tarihinin en pahalı kadrolarından biri var elinde. Bu kadar pahalı kadroyu FT'nin eline bile vermedik ve bu kadro ile hiç iyi durumda olmayan fb'ye karşı doğru düzgün şut bile çekemedik. Eleştirmeyip de ne yapalım? Kafanız mı iyi arkadaş ben anlamıyorum.

Bir mesaj ancak bu kadar saptırılabilirdi.Tebrikler. :D

Sen dedin ki bugünkü konumumuz kadro kalitesinden mi kaynaklı yoksa hocanın da payı var mı bunda.Ben de 2 örnekle takımların kazandığı ivmeyi açıkladım,yani bizim durumumuz da hocadan bağımsız değil şu an.Yoksa Tudor başarısız da olabilir,bunu hiçkimse bilemez.Ben ne Tudor eleştirilemez ne de kesin başarılı olacak dedim.Her mesajdan bir şeyler çıkarmak yerine biraz daha sakin olsak iyi olur.Burada hiçkimse hiçkimsenin düşmanı değil,forum üyeleri,futbolcular ve hoca dahil.Hepimiz aynı gemideyiz,bu tavrın mantıklı hiçbir yanı yok. :)

Bir mesaj ancak bu kadar saptırılabilirdi.Tebrikler. :D

Sen dedin ki bugünkü konumumuz kadro kalitesinden mi kaynaklı yoksa hocanın da payı var mı bunda.Ben de 2 örnekle takımların kazandığı ivmeyi açıkladım,yani bizim durumumuz da hocadan bağımsız değil şu an.Yoksa Tudor başarısız da olabilir,bunu hiçkimse bilemez.Ben ne Tudor eleştirilemez ne de kesin başarılı olacak dedim.Her mesajdan bir şeyler çıkarmak yerine biraz daha sakin olsak iyi olur.Burada hiçkimse hiçkimsenin düşmanı değil,forum üyeleri,futbolcular ve hoca dahil.Hepimiz aynı gemideyiz,bu tavrın mantıklı hiçbir yanı yok. :)
Ya Sarper seni bana sayıyla mı verdiler söverim şimdi ha :D

Kardeşim ben ne dedim? Tudor'a güven duymuyorum, soru işaretleri var, şu ana kadar kadro kalitesi hocayı taşımış olabilir dedim. Sen ne dedin? Benitez, Simeone... :D Yani mesajları saptırma konusunda bence eline kimse su dökemez. Son zamanlarda bunu bana 3-4 kez yaptın niye yapıyorsun bilmiyorum. Mesajlarımı saptırıp farklı noktalara çekiyorsun sonra biraz tepkisel mesaj yazınca sakin olalım diyorsun. Birader sen anlatıyorsun allasen? Beni mi trollüyorsun?

Böyle devam edersen yakındır ben de Serkan Şafak ve Mehmet Arslaner cephesine dahil olacak ve orada saf tutacağım.

İyi forumlar.

Tudor hocamın artık büyük maç kazanma vakti geldi. En az 3 bekliyorum

Kardeşim ben ne dedim? Tudor'a güven duymuyorum, soru işaretleri var, şu ana kadar kadro kalitesi hocayı taşımış olabilir dedim. Sen ne dedin? Benitez, Simeone... :D Yani mesajları saptırma konusunda bence eline kimse su dökemez. Son zamanlarda bunu bana 3-4 kez yaptın niye yapıyorsun bilmiyorum. Mesajlarımı saptırıp farklı noktalara çekiyorsun sonra biraz tepkisel mesaj yazınca sakin olalım diyorsun. Birader sen anlatıyorsun allasen? Beni mi trollüyorsun?

Böyle devam edersen yakındır ben de @Serkan Şafak ve @Mehmet Arslaner cephesine dahil olacak ve orada saf tutacağım.

İyi forumlar.

Ne kastettiğim çok açık değil mi.Yani dediğin kısmen doğru değil,hiçbir başarılı kadro yapılanması ve alınan sonuçlar hocadan bağımsız değil.O 2 örneği bu yüzden verdim.Benitez varken Real nal topluyorken Zidane geldi ve aynı sezonda ŞL'yi aldı,ligde 10 küsür puan farkını kapattı tabi bunda Barça'nın da gevşekliği vardı o ayrı konu.Eski Real ile şu anki Real arasında çok fark var,adamlar özellikle geçen yıl yenilmez olmuştu resmen.Atletico da öyle,örnekleri uzun uzadıya yazmak istemiyorum.Hepsinin ortak noktası,hoca etkisi yani.Kastettiğim sadece buydu.Şunu şahsileştirmeye getirmeye hiç gerek yok.

o maç bu maç değil. hamsiler malatya'dan da sopayı yedi bu maçı da sahalarında kaybederlerse stadı başlarına yıkarlar takılabiliriz.

Aslında baskı altında olmaları avantajımıza olabilir.Malum şike sürecinden sonra bunların oynadığı tüm Fenerbahçe maçlarında seyirci baskısı çok büyük strese soktu Trabzonlu oyuncuları ve fenerbahçe neredeyse tüm maçlardan istediği sonucu alarak ayrıldı bu stadı başlarına yıkma olayını lehimize çevirebiliriz bence.

Aslında baskı altında olmaları avantajımıza olabilir.Malum şike sürecinden sonra bunların oynadığı tüm Fenerbahçe maçlarında seyirci baskısı çok büyük strese soktu Trabzonlu oyuncuları ve fenerbahçe neredeyse tüm maçlardan istediği sonucu alarak ayrıldı bu stadı başlarına yıkma olayını lehimize çevirebiliriz bence.

son senelerde bize ters geliyorlar fener gibi bize bilenerek oynuyorlar. inşallah puan kaybetmeyiz ama açıkçası çekiniyorum

Böyle devam edersen yakındır ben de Serkan Şafak ve Mehmet Arslaner cephesine dahil olacak ve orada saf tutacağım.

İyi forumlar.

Ustad Sarper'i ciddiye alma bu kadar.Caps at gec.

son senelerde bize ters geliyorlar fener gibi bize bilenerek oynuyorlar. inşallah puan kaybetmeyiz ama açıkçası çekiniyorum

Tabi çekinilecek bir deplasman orası ayrı fakat 70. dakikaya beraberlikle falan girebilirsek seyirci baskısı oyuncular üzerinde negatif bir etki yaratacaktır bence, kondisyon olarak ileride olduğumuz için skoru bulabileceğimizi düşünüyorum.

bu fb uşaklarına da koyamazsak işte o zaman florya karışır

Ne kastettiğim çok açık değil mi.Yani dediğin kısmen doğru değil,hiçbir başarılı kadro yapılanması ve alınan sonuçlar hocadan bağımsız değil.O 2 örneği bu yüzden verdim.Benitez varken Real nal topluyorken Zidane geldi ve aynı sezonda ŞL'yi aldı,ligde 10 küsür puan farkını kapattı tabi bunda Barça'nın da gevşekliği vardı o ayrı konu.Eski Real ile şu anki Real arasında çok fark var,adamlar özellikle geçen yıl yenilmez olmuştu resmen.Atletico da öyle,örnekleri uzun uzadıya yazmak istemiyorum.Hepsinin ortak noktası,hoca etkisi yani.Kastettiğim sadece buydu.Şunu şahsileştirmeye getirmeye hiç gerek yok.

Zidane Benitez'den aldigi takimda bunlari yapti.Peki Tudor Riekerink'ten aldigi takimda ne yapti?

Verdigin ornek yanlia bir kere.Tudor kadroyu sil bastan kurdu.Zidane asagi yukari Benitez'in basarili olamadigi kadronun aynisiyla basarili olmaya devam ediyor.

Zidane Benitez'den aldigi takimda bunlari yapti.Peki Tudor Riekerink'ten aldigi takimda ne yapti?

Verdigin ornek yanlia bir kere.Tudor kadroyu sil bastan kurdu.Zidane asagi yukari Benitez'in basarili olamadigi kadronun aynisiyla basarili olmaya devam ediyor.

Örnek o rayda değildi zaten,daha doğru örnekler verilebilirdi belki ilk aklıma geleni söyledim orada haklı olabilirsin.Kendi silbaştan kurduğu kadroda sonuçlar kendinden alakasız demek saçma değil mi işte?İş sadece sahaya 11 adamı yazıp çıkarmakla bitmiyor ki.Şu kadroya bir takım kimyası tutturmak bile başlı başına bir olay,oyuncular da ona uygun seçildi o ayrı bir konu.Yoksa herkes hata yapıyor futbolcular da,hocalar da.Ama hiçbir payı yok,kadro hocayı taşıyor demek insafsızlıktır.

Ona bakarsan Prandelli gitti Hamza ile şampiyon olduk. Hamza denilen herif Prandelli'den daha iyi hoca mı veya daha kariyerli bir hoca mıydı? Tabi ki hayır. Bu noktada verdiğin örnek çok saçma. Ancelotti ve Mourinho kalibresindeki adamlar bile Real'de başarılı olamadılar ve kovuldular. Bu adamlar iyi hoca değil mi diyeceğiz? Ne anlatmaya çalıştığını ben çözemiyorum. Eğer kadro mühendisliğinde yani transferlerde tamamen Tudor'un istediğine göre kadro kuruldu ise kendisi iyi bir kadro mühendisidir diyebiliriz. Eh takımı iyi çalıştırdığını da biliyoruz o halde kendisine iyi bir kondisyonerdir veya takıma fiziksel antremanları iyi yaptırıyor da diyebiliriz. Peki bunlar bu adama iyi hoca diyebilmemiz için yeterli midir? Çok net bir biçimde değildir. Bu noktada alınan puanlara ve ligde bulunduğumuz konuma rağmen hocadan şüphe duymak gayet normaldir. Tudor'a rağmen kazandığımız maçlar veya puanlar da oldu bunu da unutmamak gerek.

9 haftada 23 puan aldık lakin bunu daha çok takımın isteği ile arzusu ile kazanma hırsı ile başardık. Taktik deha veya muazzam bir futbol oynayarak kazandığımız bir maç yok. Takımın özellikle hücum aksiyonları konusunda ciddi sıkıntıları var. Ha defansif anlamda iyiye gidiyoruz lakin hücumda bireysel performanslarla gidiyoruz gibi görünüyor. Takım saha içinde dağınık bir görüntü veriyor, bir oyun planımız yokmuş gibi spontane oynuyormuşuz gibi duruyor. Mesela Gomis bu kadar iyi form tutmasa o zaman kaç puan da olurduk?

Her şeyi geçtim Galatasaray gibi bir takımın, Arena'da 50 bin taraftarın önünde hem de her açıdan üstün olduğumuz aşikar olan bir takıma karşı bu kadar etkisiz ve korkak bir futbol oynamasını ben kabul edemiyorum. Ha dersin ki 8 puan öndeyiz, kazanmak zorunda olan onlar, bir kazaya kurban gidip de rakibi ümitlendirip potaya sokmayalım, demoralize olmayalım ve ona göre kontrollü oynayalım eyvallah :) Benim buna hiçbir itirazım olmaz lakin bu kadar korkak bir futbol anlayışını hele ki Arena'da bir derbi maçında benim kabul etmem mümkün değil. Kontrollü oyun başka bir şeydir korkak oyun başka bir şeydir. Arada çok ince bir çizgi vardır ve ikisini birbirinden ayırmak gerekiyor. Mesela bir adam iyi bir hocadır lakin korkaktır. O halde büyük takım hocası olamaz bu kadar basit.

Şunu şahsileştirmeye getirmeye hiç gerek yok.
Yo özellikle şahsileştireceğim. Bu iş burada bitmez. Katılacağım saflar da bellidir.

Şaka bir yana uzun uzun yazdım ve meramımı anlatabildiğimi düşünüyorum. Konuyu da daha fazla uzatmak istemiyorum. Ha yine anlaşamadı isek o halde rica ediyorum futbol konusunda birbirimizden alıntı yapmayalım.

İyi forumlar.

Geri
Üst Alt