17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Çok kötü durumda yakaladık Trabzonu beraberlik bizim için kabul edilemez.Üstün bir oyunla galip gelebilirsek yönetim bile istifa edebilir.

Son düzenleme:
[FONT=&quot]Burak Yılmaz'dan sonra Rodallega da G.Saray'a karşı oynayamayacak. Maçta hakem performansı daha da ön plana çıkacak artık. Federasyon zorda!![/FONT]

Bu maçı bilmiyorum da Beşiktaş maçına kesin Fırat'ı verirler diye düşünüyorum.

sent via GSC

Bu maçta oynayan orta saha oynasa bize gerçekten sıkıntı çıkarabilir ama Sosa ve Yazıcı dönünce mecburen baskıdan dolayı bunlar oynayacak.Bu adamlar da pamuk gibi olduğu için bizim işimize gelir.Hele hele yine Yusuf'u kanata falan koyarsa iyice rahatlarız.Adamın elinde kanatta oynayacak bir sürü adam varken gidip o adamı kanata koyup hiç ediyor.O kadar eksikleri olmasına rağmen bugün çıkan kadroları bile kötü değildi.Yani kadroları gerçekten çok iyi.Bugün orta sahadaki 3 lü presli,alan daraltmalı,baya agresif oynadı.Umarım bu şekilde bizim karşımızda olmazlar

Rıza:"Antalya maçında korner bile artırmadık takimi oturtmustum GSnin eksiklerini biliyorum burada da ayni şekilde bir maç olacağını düşünüyorum"dedi.

Rodallega'da mı yok puhahahaha

Kucka var mi yok mu beyler. Su adamin disardan vurdugu sutlari korkuyor bayag

Sakat;

Kucka
Burak
Hubocan

Cezalı;

Mas
Rodallega

Roda da gitti burakta yok baska forvetleri war mi bunlarin? Kuckanin oynamasi zor demis riza ama taktik icabi aciklama da olabilir

Roda da gitti burakta yok baska forvetleri war mi bunlarin? Kuckanin oynamasi zor demis riza ama taktik icabi aciklama da olabilir
Bize geçen sezon 2 gol atan N'Doye olmalı bir de. Ayrıldı mı yoksa hâlâ takımda mı bilmiyorum.

sent via GSC

Bundan da gol yemeyiz herhalde :D

320x320_ndoye_yazilir_damdoy_okunur__74455039380.jpg

Getirin Sabri'yi, Semih'i, Balta'yı Dam Doy kardeşim şov yapcak :D

Son iki iç saha maçında Alanya'dan 4, Akhisar'dan 6 yemiş takıma karşı da bunca eksiğinin de olduğu bir maçta galip geliriz herhalde. Şu maçın en ufak bir bahanesi olamaz artık. Bizim şu maçta puan kaybediyor olmamız demek takımın başında hoca moca yok demektir kimse kusura bakmasın. Zaten şu koreografi ile alakalı kulübe yapılanlardan veya reva görülenlerden dolayı baya bir bilendim hala da bileniyorum. Şu maçta çatır çatır top oynayarak, rakibi sürklase ederek bir galibiyet almak istiyorum. Bunun önünde Tudor dışında hiçbir engel yok. Çıksınlar sahaya ve fb maçını affettirsinler.

Ligin en çok gol yiyen takımına karşı ligin en çok gol atan takımı olacak sahada. İsterse tam kadro olsunlar. 3 atıp döneriz.

Geri
Üst Alt