17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

DM_G2e-WkAAzFSp

Ligin en çok gol yiyen takımına karşı ligin en çok gol atan takımı olacak sahada. İsterse tam kadro olsunlar. 3 atıp döneriz.
Trabzon maçları kadar saçma istatistikler görmedim. Birkaç yıl önceydi ligde 1-2 golleri vardı. Bize gelip 3 tane atmışlardı.

Trabzon maçları kadar saçma istatistikler görmedim. Birkaç yıl önceydi ligde 1-2 golleri vardı. Bize gelip 3 tane atmışlardı.

Haklısın garip maçlar çıkardık son zamanlarda. Ersun'un ilk geldiği maçı söylüyorsun sanırım. Adamlar o kadar kötü giderken 3 yemiştik.

Yalnız son 20 yılda Trabzon'a 11 defa yenilmişiz son 4 yenilgi 3 sezon içinde. Geçen sezon zaten 2 maçı da yenilmiştik.

Fakat geçen seneye göre kıyaslanmayacak bir takıma sahibiz. Hücum hattımız defanslarının içinden geçecek gibi geliyor bana.

Ndoye'u hoşaf eder bizimkiler yaw pozisyona giremez

_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Linnes
____________Fernando____________
Feghouli__N'Diaye___Tolga__Rodrigues
_____________Gomis______________

UnrulyWhoppingIbisbill-max-1mb.gif

Kadromuz belli , bu olmasi lazim (tudor sacmaliklara girmezse, fantezi yapmazsa yine )

Nando
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando
Feghouli Nidaye Tolga Gary
Gomis

5 atip döner bu takim. Yok lato, yok selcuk yok 3lü . HAYIR KARDESIM. He Selcuk belkli yine öne oynar (fernando var diye ) anlarim oynamasini. Yoksa budur iste

Rahat bir galibiyet için engel kalmadı sanırım

İstatistiklere filan bakmayın derim

Bu maçın yeri ayrı, son zamanlar da içerde dışarda zorlanıyoruz trabzon'a hiç kolay olmayacak

TapaTalK

Beraberlik kokan bir Mac ama zorlu maclar öncesi kazanmamiz gerekiyor

Riza büyük ihtimal Fernando'nun oyun kurmasina önlem alacaktir bakalim nasil karsilik verecegiz

gelen Italyan TD'lerin takima tecavüz etmesi yetmemis gibi simdi de basimiza italyan özentisi hirvat köylü cikti.

yeter lan arkadas. Mümkünse bir sonraki td'nin yedi ceddine kadar arastirilip italyayla baglantisi olmayan biri getirilsin.

harkulade bir tespit. kaç gündür aklımda olan birşeyi dile getirmişsin tebrikler ömer çoban bey. Galatasaray'ın yıllar boyunca oturmuş ofansif oyun kültürüne zarar veriyor bu korkakca anlayışlar.

Akhisarın 6 Alanyanın 4 attığı Malatyanın yendiği takımı çok rahat yenmeliyiz.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt