- 13 Ekim 2014
- 108.820
- 58.478
- 4.588
Ndiaye ve Selcuk icin al size sans maci. Ikiside iyi oynarlarsa, Belhanda'yi yedege atarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye ve Selcuk icin al size sans maci. Ikiside iyi oynarlarsa, Belhanda'yi yedege atarlar
Ndiayeye kötü oynamıyor tudor fazla geriye çekiyo ileri çıkma diyo adama osmanlıda 10 numarada oynuyordu sonuçta elimizde box to box çok iyi bir orta saha var ama sadece defansif olarak izliyoz tudor yüzünden.
Yok demek istedigim asil mevkisinde oynayacak simdi. Al sana büyük sans
Doğru. Defansta Serdar Aziz ve Denayer ikisi de bireysel hatalara yatkın oyuncular. Denayer Fener maçında kaç defa kaleciye geri pas verdi ben en az 10 geri pas gördüm ikinci yarıda... Biz Denayer' i kaleciye geri pas versin diye mi aldık ya. Hiç mi sorumluluk almak istemez bir futbolcu...Aspordaki ne içiyor acaba
En büyük sorunumuz defansif miş
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
takim genelde geriden oyun kurmaya çalıştı. Dünya futbolunda selçuk inan gibi aciz tipler yüzünden belki bu bize kötü görünüyor olabilir ama birçok takımın hücum planları genelde en geriden başlıyor. Kalecilerde oyun kurma olayının içine dahil oluyor genelde. O yüzden bu oyuncuya verilmiş bir direktif olabilir diye düşünüyorum. Normalde risk alan bir oyuncuydu kendisi çünkü.Doğru. Defansta Serdar Aziz ve Denayer ikisi de bireysel hatalara yatkın oyuncular. Denayer Fener maçında kaç defa kaleciye geri pas verdi ben en az 10 geri pas gördüm ikinci yarıda... Biz Denayer' i kaleciye geri pas versin diye mi aldık ya. Hiç mi sorumluluk almak istemez bir futbolcu...
Ligin en az gol yiyen ekibiyiz ve Serdar gayet iyi eger bizim defans kotuyse ts defansi ölüDoğru. Defansta Serdar Aziz ve Denayer ikisi de bireysel hatalara yatkın oyuncular. Denayer Fener maçında kaç defa kaleciye geri pas verdi ben en az 10 geri pas gördüm ikinci yarıda... Biz Denayer' i kaleciye geri pas versin diye mi aldık ya. Hiç mi sorumluluk almak istemez bir futbolcu...