17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Ndiaye ve Selcuk icin al size sans maci. Ikiside iyi oynarlarsa, Belhanda'yi yedege atarlar

Ndiaye ve Selcuk icin al size sans maci. Ikiside iyi oynarlarsa, Belhanda'yi yedege atarlar

Ndiayeye kötü oynamıyor tudor fazla geriye çekiyo ileri çıkma diyo adama osmanlıda 10 numarada oynuyordu sonuçta elimizde box to box çok iyi bir orta saha var ama sadece defansif olarak izliyoz tudor yüzünden.

Ndiayeye kötü oynamıyor tudor fazla geriye çekiyo ileri çıkma diyo adama osmanlıda 10 numarada oynuyordu sonuçta elimizde box to box çok iyi bir orta saha var ama sadece defansif olarak izliyoz tudor yüzünden.

Yok demek istedigim asil mevkisinde oynayacak simdi. Al sana büyük sans

1353747.jpg

Aspordaki ne içiyor acaba
En büyük sorunumuz defansif miş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru. Defansta Serdar Aziz ve Denayer ikisi de bireysel hatalara yatkın oyuncular. Denayer Fener maçında kaç defa kaleciye geri pas verdi ben en az 10 geri pas gördüm ikinci yarıda... Biz Denayer' i kaleciye geri pas versin diye mi aldık ya. Hiç mi sorumluluk almak istemez bir futbolcu...

Son düzenleme:
Geçen haftadan sonra tekrar puan kaybı iyi olmaz, muhakkak 3 puan lazım.

Radyospor'da Trabzonlu bi gazeteci konuşuyor. Sosa cezalı dedi.

Sosa çift sarıdan nasıl oldu 2 maç ceza aldı? Yoksa bu adam sabah sabah aç karnına hamsi shot mı yapmış?

Doğru. Defansta Serdar Aziz ve Denayer ikisi de bireysel hatalara yatkın oyuncular. Denayer Fener maçında kaç defa kaleciye geri pas verdi ben en az 10 geri pas gördüm ikinci yarıda... Biz Denayer' i kaleciye geri pas versin diye mi aldık ya. Hiç mi sorumluluk almak istemez bir futbolcu...
takim genelde geriden oyun kurmaya çalıştı. Dünya futbolunda selçuk inan gibi aciz tipler yüzünden belki bu bize kötü görünüyor olabilir ama birçok takımın hücum planları genelde en geriden başlıyor. Kalecilerde oyun kurma olayının içine dahil oluyor genelde. O yüzden bu oyuncuya verilmiş bir direktif olabilir diye düşünüyorum. Normalde risk alan bir oyuncuydu kendisi çünkü.

____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Linnes
_______Fernando___Selçuk_________
___Feghouli___Ndiaye___Ciğerci______
_____________Gomis_______________
Maç sıkışık mı gidiyor Selçuk veya Tolga out Garry in yaparız

Yıldızlar bi tarafına kaçmayan nadir kulüplerden, tebrik ederim.

DNSoNBTWsAAqGcb.jpg

Ligin en az gol yiyen ekibiyiz ve Serdar gayet iyi eger bizim defans kotuyse ts defansi ölü

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hic heyecan yok
sagolsunlar tüm haftam bok gibi gecti

Geri
Üst Alt