17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Trabzon'a deplasmanda kaybettigimiz son 2 macta beyaz forma ile ciktik

Eyvah eyvah

Kazanacağız inşallah, kolay olmayacak diye düşünüyorum ama kazanacağız. Oyuncular diğer maçların skorları üzerine karakter koyacaktır.

Yahu çıkar düzgün oynarsak giydiğimiz forma'nın rengi değil, ARMA'nın değeri ile oynarsak bir şey olmaz.

mus

mari'o mayk denyr martin

garry badu fernando tolga fegh

gomis

tash gibi takim en az 3 atariz

6 puanlık maç su virajı kazasız belasız dönelim. biz içerde gencleri ağırlarken 2 rakibimizde deplasmana gidecek. inşallah kazanırız

Akhisar'dan 6, Alanya'dan 4, formsuz ve eksikleri olan Trabzon, Lider ile karsilasiyor ama Lider takimin taraftari endiseli, dusunceli ve buyuk ihtimal puan kaybedecegimizi dusunuyor

Hmm

Bu deplasmandan sonra Aralik ortasinda Malatya deplasmanina gidecegiz. 5 hafta boyunca Istanbul'dayiz. Bugün cok kritik bir viraj.

Sol bekte Mustafa Akbas oynayacak. Artik su Feghouli ile Mariano kanatta birlikte oynasin ve paramparca etsinler Trabzon'u oradan.

Erken gol bulursak tribünler homurdanmaya baslayacak. Su niye yedek bu niye yedek derken Riza'nin üstündeki baski artacak.

Saldirmaya calisirken bizde topu tutup bunlarin sinirini bozar bir tane daha yaslariz ve maci kopaririz diye düsünüyorum.

Tudor 10 kisi savunayim 1 tane bulursak atariz diye cikarirsa Galatasaray'in büyüklügünü kavrayamamis demektir.

MUSLERA
MARIANO MAICON DENAYER LINNES
FERNANDO NDIAYE
FEGHOULI SELCUK RODRIGUES
GOMIS

Yasin ve Sinan duruma göre Selcuk ve Rodrigues'in yerine oyuna girebilirler sonradan.

Son düzenleme:
Akhisar'dan 6, Alanya'dan 4, formsuz ve eksikleri olan Trabzon, Lider ile karsilasiyor ama Lider takimin taraftari endiseli, dusunceli ve buyuk ihtimal puan kaybedecegimizi dusunuyor

Hmm

Çünkü başımızda 3lü fantazisi ile yaşayan ve ilk haftalarda rakiplerini ezip geçen takıma çomak sokan bir hoca var.Burada Tudor'un başarılı olmasını en çok isteyenlerden biriyim.Ama takımın performansı gün geçtikçe düşüyor.

Hmm

forumda daha maclarda iy bitmeden hanemize maglubiyet yazan negatif eenerji sacan arkadaslar var.

Tolga ve Selçuk'la nasıl üreteceğiz merak ediyorum. Tolga'yı ortaya çekip Badou'yu sola atar mı acaba.

Maca 3lu de ciksak 4lu de ciksak bok atilacak

Merakla bekliyoruz

Korkudan ahmet caligi oyuna alan birine guvenmem mumkun degil.

Kazanamayacağımızı düşünüyorum Trabzon bize hep ters geliyor.Umarım yanılırım.

Bizim defansımızın hala kötü olduğundan, duran top zafiyetinden falan bahsediliyor lan utanın azıcık utanın medya maymunları

Garry oynamalı , ara sıra Gomis in yanına gelip 2 li olmalılar.

Geri
Üst Alt