17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

gs tv denayer diyor

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puan kayıpları yaşadığımız 2 maçın da en büyük sorumlusu Tudor du. Bazen rakipleri kafasında çok büyütüp olmayacak hamleler yapmayı seviyor gereksiz yere. Derbi maçlarında hele sapıtıyor resmen. Bu akşamda korkak bir futbol oynatmazsa galip geliriz.

Tudor için kritik maç.

Puan kayıpları yaşadığımız 2 maçın da en büyük sorumlusu Tudor du. Bazen rakipleri kafasında çok büyütüp olmayacak hamleler yapmayı seviyor gereksiz yere. Derbi maçlarında hele sapıtıyor resmen. Bu akşamda korkak bir futbol oynatmazsa galip geliriz.

Tudor için kritik maç.

Kazandigimiz maclar da en büyük katki tudor'du

DNUHd2FXcAACWRJ

DNUHd2EXcAE6KJl

"Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor.."
Sel%C3%A7uk_%C4%B0nan_-_Wien.JPG

Trabzonspor'un 11'i: Onur, Pereira, Durica, Uğur Demirok, M. Akbaş, Okay, Onazi, Bero, Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, N'Doye

şu takımdan gol yersek skandal olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Riza'da merkez orta saha özelikli kanat oyunculari ile cikmis yani önlem almis

Kolay olmayacak

denayer bence serdara göre daha riskli saatli bomba gibi oynuyor bazı hamleleri kırmızı kartlık umarım basımızı yakmaz

Rıza Antalya maçında da en büyük önlemi Fernando'yu tutmakla yapmıştı. Fernando'nun topla en az buluştuğu 2 maç var biri Antalyaspor diğeri Fenerbahçe ve bu iki maçta da puan kaybı yaşadık. Tudor'un Fernando dışında bir B planı olması gerekiyor yoksa kilitlenip kalıyoruz.

Ben Selçuk yerine Tolga oynar diye tahmin ediyordum ve doğrusunun bu olduğunu düşünüyordum lakin hoca ikisini beraber oynatıyor. Bana göre Selçuk ve Tolga ikisi bir arada sahada olmamalı. Madem Selçuk tercihi yaptı o halde solda Garry olmalıydı Tolga değil. Bana göre çok ciddi bir hata lakin bedelini ağır ödemeyiz umarım.

Geri
Üst Alt