17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

ts her zaman bjk ve fb ye yatar bize çelme yatar yine öyle olacaktır

Orta saha Xelcuk,Badu,Fernando çıkacagız büyük ihtimal.Selçuk bu maçtada iyi oynar umarım.Frikikten yazarsa hamsilere müthiş olur.Kolay maç olmayacaktır.Hamsilerde son ümit saldıracak.Başak maçına kadar 6 puanı almalıyız.

Ona bakarsan Prandelli gitti Hamza ile şampiyon olduk. Hamza denilen herif Prandelli'den daha iyi hoca mı veya daha kariyerli bir hoca mıydı? Tabi ki hayır. Bu noktada verdiğin örnek çok saçma. Ancelotti ve Mourinho kalibresindeki adamlar bile Real'de başarılı olamadılar ve kovuldular. Bu adamlar iyi hoca değil mi diyeceğiz? Ne anlatmaya çalıştığını ben çözemiyorum. Eğer kadro mühendisliğinde yani transferlerde tamamen Tudor'un istediğine göre kadro kuruldu ise kendisi iyi bir kadro mühendisidir diyebiliriz. Eh takımı iyi çalıştırdığını da biliyoruz o halde kendisine iyi bir kondisyonerdir veya takıma fiziksel antremanları iyi yaptırıyor da diyebiliriz. Peki bunlar bu adama iyi hoca diyebilmemiz için yeterli midir? Çok net bir biçimde değildir. Bu noktada alınan puanlara ve ligde bulunduğumuz konuma rağmen hocadan şüphe duymak gayet normaldir. Tudor'a rağmen kazandığımız maçlar veya puanlar da oldu bunu da unutmamak gerek.

9 haftada 23 puan aldık lakin bunu daha çok takımın isteği ile arzusu ile kazanma hırsı ile başardık. Taktik deha veya muazzam bir futbol oynayarak kazandığımız bir maç yok. Takımın özellikle hücum aksiyonları konusunda ciddi sıkıntıları var. Ha defansif anlamda iyiye gidiyoruz lakin hücumda bireysel performanslarla gidiyoruz gibi görünüyor. Takım saha içinde dağınık bir görüntü veriyor, bir oyun planımız yokmuş gibi spontane oynuyormuşuz gibi duruyor. Mesela Gomis bu kadar iyi form tutmasa o zaman kaç puan da olurduk?

Her şeyi geçtim Galatasaray gibi bir takımın, Arena'da 50 bin taraftarın önünde hem de her açıdan üstün olduğumuz aşikar olan bir takıma karşı bu kadar etkisiz ve korkak bir futbol oynamasını ben kabul edemiyorum. Ha dersin ki 8 puan öndeyiz, kazanmak zorunda olan onlar, bir kazaya kurban gidip de rakibi ümitlendirip potaya sokmayalım, demoralize olmayalım ve ona göre kontrollü oynayalım eyvallah :) Benim buna hiçbir itirazım olmaz lakin bu kadar korkak bir futbol anlayışını hele ki Arena'da bir derbi maçında benim kabul etmem mümkün değil. Kontrollü oyun başka bir şeydir korkak oyun başka bir şeydir. Arada çok ince bir çizgi vardır ve ikisini birbirinden ayırmak gerekiyor. Mesela bir adam iyi bir hocadır lakin korkaktır. O halde büyük takım hocası olamaz bu kadar basit.

Yo özellikle şahsileştireceğim. Bu iş burada bitmez. Katılacağım saflar da bellidir.

Şaka bir yana uzun uzun yazdım ve meramımı anlatabildiğimi düşünüyorum. Konuyu da daha fazla uzatmak istemiyorum. Ha yine anlaşamadı isek o halde rica ediyorum futbol konusunda birbirimizden alıntı yapmayalım.

İyi forumlar.

Hamza Türkiye Ligi için Prandelli'den daha iyi veya daha kabul edilebilir bir şekilde söylersek daha uygun bir hoca tabi.

Takımın kazanma isteği,hırsı hocadan bağımsız mıdır?Bence kesinlikle değildir.Yani payı yok demek bunları gözardı etmek oluyor bir nevi.

Daha önce de yazdım,bu ligde Premier Lig seviyesinde bir organizasyon beklemek saçma.Fb maçının bazı bölümlerini saymazsak ben genel anlamda ne yaptığını bilen bir takım görüyorum buna çok sövülen Antalya maçı da dahil.O gün o korneri de savuşturabilseydik yine kazanacaktık.Bunu bir seviye daha atlatırsak çok zor gol yiyen bir takım oluruz.

Son paragrafın aynısını Can'a yazdım bugün.Korkaklıktan ziyade puan farkını koruyayım mantığı vardı.Yanlış mı yanlış,farkı 11 puanı yapmalıydık.Fakat korkaklık başka bir olay.

Muazzam olayı tartışılır.Kayseri maçı,Osmanlı maçında gol yiyene kadar,Sivas maçı,Kasımpaşa maçının ilk yarısı,Bursa maçı Tudor değişiklik yapana kadar gayet de iyiydik.Karabük maçında senin dediğin tabiri caizse başı kesik tavuk gibi oradan oraya koşma olayı vardı.Diğer maçlarda bu pek yoktu veya bu kadar yoktu.

Kısaca sonuçların Tudor'dan bağımsız olduğuna hatta ona rağmen maç kazanıldığına (Belki Bursa maçı vardır bir tek.) katılmıyorum.

Bence farklı düşüncelere açık olmak lazım,olay şahsileşmedikçe.Böyle kafan iyi mi vb. gibi cümlelere hiç gerek yok. :D

Daha önce de yazdım,bu ligde Premier Lig seviyesinde bir organizasyon beklemek saçma.Fb maçının bazı bölümlerini saymazsak ben genel anlamda ne yaptığını bilen bir takım görüyorum buna çok sövülen Antalya maçı da dahil.O gün o korneri de savuşturabilseydik yine kazanacaktık.Bunu bir seviye daha atlatırsak çok zor gol yiyen bir takım oluruz.

Aynisini dusunuyordum bende.
O yuzdendir ki rahatim .
Bu sene sampiyon olacagiz.

Aykut denen zerzevat sahada ki her adamımızın başına bir adam dikmiş

ewt 11lerinizi alalım

Bence sıkıntı yok, Feghouli adam gibi oynasın ya da yerine Garry oynasın. Mariano ve Feghouli nin fener maçında anlaşabildikleri pozisyon yok neredeyse. Acaba Tudor Feghouli ye mi yer arıyor onun için Garry i yemez umarım.

Ama belhanda yok

Hmm enteresan olacak ne yapacak bakalım

hafta içi oynasaydık keşke ya..2012de güzel oluyodu.tak tak kazanıyoduk maçları

muslera
maicon serdar denayer
mariano fernando kaptan linnes
ndiaye
feghouli gomis

çılgınlığını tudordan bekliyorum.linnes yerine tolgayı koyar o gerçi.​

3'lü defans çıkıp saçma sapan goller yiyip 2-1 yeniliriz. Tudor'a güven başlıkları açılır. Lig yeniden başlar.

Futbol Arena

ÖZEL - Igor Tudor 3'lü savunmadan vazgeçti. Fenerbahçe derbisine 3'lü defans ile çıkan Tudor, Trabzonspor karşısında eski sisteme dönecek.

1952529.jpg

Bu yolun sonu 21. şampiyonluk...

nJWavB.jpg

Selçuk ilk 11 başlayacak deniyor milli maçtaki ve Konya maçındaki performansı umut vericiydi ama Selçuk un ilk 11 başlaması Tolga veya Garry den birinin yedek başlayacağı anlamına geliyor.Selçuk için bu iki oyuncudan biri kulübeye çekilmesi pek aklıma yatmıyor.

—————-Muslera————-
Mariano Maicon Serdar Linnes
———Fernando Tolga———-
—Feghouli Ndiaye Rodrigues-
——————Gomis—————

Basla iste böyle anasini satayim ya. Ne 3lüsü ne selcuku, illa takimin irzina mi gecmelisin??

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Selçuk 11 oynayacaksa bu Badou'nun 10 numaraya geçmesi anlamına geliyor. Trabzon'un dakikalar ilerledikçe kabak gibi açılan defansını düşününce Badou'nun çok etkili olacağı, Selçuk'un da oynadığından daha değerli göründüğü bir maç olabilir.
Rıza'nın bu maça şöyle çıkacağını tahmin ediyorum:
Onur
Pereira Uğur Mustafa Hubocan (Hubocan iyileşmezse, Pereira Uğur Durica Mustafa)
Okay Onazi
Abdülkadir Yusuf Olcay
Rodallega

Akhisar 6 attı. Biz niye atmayalım?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener maçında aykut çok çalışmış,rıza hoca bu sabrı ve beceriyi gösterir mi bilemiyorum

Geri
Üst Alt