Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
ts her zaman bjk ve fb ye yatar bize çelme yatar yine öyle olacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona bakarsan Prandelli gitti Hamza ile şampiyon olduk. Hamza denilen herif Prandelli'den daha iyi hoca mı veya daha kariyerli bir hoca mıydı? Tabi ki hayır. Bu noktada verdiğin örnek çok saçma. Ancelotti ve Mourinho kalibresindeki adamlar bile Real'de başarılı olamadılar ve kovuldular. Bu adamlar iyi hoca değil mi diyeceğiz? Ne anlatmaya çalıştığını ben çözemiyorum. Eğer kadro mühendisliğinde yani transferlerde tamamen Tudor'un istediğine göre kadro kuruldu ise kendisi iyi bir kadro mühendisidir diyebiliriz. Eh takımı iyi çalıştırdığını da biliyoruz o halde kendisine iyi bir kondisyonerdir veya takıma fiziksel antremanları iyi yaptırıyor da diyebiliriz. Peki bunlar bu adama iyi hoca diyebilmemiz için yeterli midir? Çok net bir biçimde değildir. Bu noktada alınan puanlara ve ligde bulunduğumuz konuma rağmen hocadan şüphe duymak gayet normaldir. Tudor'a rağmen kazandığımız maçlar veya puanlar da oldu bunu da unutmamak gerek.
9 haftada 23 puan aldık lakin bunu daha çok takımın isteği ile arzusu ile kazanma hırsı ile başardık. Taktik deha veya muazzam bir futbol oynayarak kazandığımız bir maç yok. Takımın özellikle hücum aksiyonları konusunda ciddi sıkıntıları var. Ha defansif anlamda iyiye gidiyoruz lakin hücumda bireysel performanslarla gidiyoruz gibi görünüyor. Takım saha içinde dağınık bir görüntü veriyor, bir oyun planımız yokmuş gibi spontane oynuyormuşuz gibi duruyor. Mesela Gomis bu kadar iyi form tutmasa o zaman kaç puan da olurduk?
Her şeyi geçtim Galatasaray gibi bir takımın, Arena'da 50 bin taraftarın önünde hem de her açıdan üstün olduğumuz aşikar olan bir takıma karşı bu kadar etkisiz ve korkak bir futbol oynamasını ben kabul edemiyorum. Ha dersin ki 8 puan öndeyiz, kazanmak zorunda olan onlar, bir kazaya kurban gidip de rakibi ümitlendirip potaya sokmayalım, demoralize olmayalım ve ona göre kontrollü oynayalım eyvallahBenim buna hiçbir itirazım olmaz lakin bu kadar korkak bir futbol anlayışını hele ki Arena'da bir derbi maçında benim kabul etmem mümkün değil. Kontrollü oyun başka bir şeydir korkak oyun başka bir şeydir. Arada çok ince bir çizgi vardır ve ikisini birbirinden ayırmak gerekiyor. Mesela bir adam iyi bir hocadır lakin korkaktır. O halde büyük takım hocası olamaz bu kadar basit.
Yo özellikle şahsileştireceğim. Bu iş burada bitmez. Katılacağım saflar da bellidir.
Şaka bir yana uzun uzun yazdım ve meramımı anlatabildiğimi düşünüyorum. Konuyu da daha fazla uzatmak istemiyorum. Ha yine anlaşamadı isek o halde rica ediyorum futbol konusunda birbirimizden alıntı yapmayalım.
İyi forumlar.
Daha önce de yazdım,bu ligde Premier Lig seviyesinde bir organizasyon beklemek saçma.Fb maçının bazı bölümlerini saymazsak ben genel anlamda ne yaptığını bilen bir takım görüyorum buna çok sövülen Antalya maçı da dahil.O gün o korneri de savuşturabilseydik yine kazanacaktık.Bunu bir seviye daha atlatırsak çok zor gol yiyen bir takım oluruz.
ewt 11lerinizi alalım
Akhisar 6 attı. Biz niye atmayalım?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi