17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Dün Trabzonlu bi dostum ve onun iki arkadaşıyla Çorum maçını izledik.Çoruma attıkları her gol sonrası çılgın gibi bağırıyorlardı.
Hafta sonu sizi de yenicez.
Bu sene lange ve löbeli döneme benziyor ama biz 61.dakika şovumuzu yapıcaz dedi.
Sizi yenersek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atıcaz Rıza hocamızla diyorlar.Üzülmesinler diye bir şey demedim

Demek istiyorumki hiçbir maç kolay değil
Trabzon kanadı galibiyete inanıyor
Zaten çorum maçında 6. Golü attıklarında ben de şampiyon olacaklarını hissettim. Arkadaun haklı hiç hiciv yapma bence

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar çıkana kadar çok iyi oynuyorduk diyen adam elbetteki 3'lü oynayacaktır.Tolga'yı koysun sol tarafa ne güzel işte :D adam öyle bir sistem deniyor ki ofansif anlamda iş yapabilecek bütün adamların verimini yüzde 60-70 düşürüyor.Bunu da başarmak bir iş tabi

Selçuk pişman olmamız için oynarsa iyi oynayacaktır. Ama devre arası güle güle :D

Serdar çıkana kadar çok iyi oynuyorduk diyen adam elbetteki 3'lü oynayacaktır.Tolga'yı koysun sol tarafa ne güzel işte :D adam öyle bir sistem deniyor ki ofansif anlamda iş yapabilecek bütün adamların verimini yüzde 60-70 düşürüyor.Bunu da başarmak bir iş tabi

anlamadıgım sey bu yardımcılar hicmi bisey demiyor hocam bizi diksen 3lü oynayamayız oyuncularımız agır 3lü sistem basımıza bela acar demiyorlar

sanırsın elinde dani alves bonucci ramos david luiz gibi adamlr var

Bu maç özelinde

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Ndiaye Fernando
Feghouli Selçuk Tolga
Gomis

Sezon genelinde

Muslera
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Tolga
Gomis

Olmali ideal 11imiz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Linnes
____________Fernando____________
Feghouli__N'Diaye___Tolga__Rodrigues
_____________Gomis______________

UnrulyWhoppingIbisbill-max-1mb.gif

Kadro bu olmalı Serdarla her maç 1 değişiklik çöpe atıyoruz daha göreceli basit maçlarda Serdar başlasın,Şu takımla Ts'ye rahat basarız Selçuğa falan gerek yok Fernandoyu kapasalar Maicon ve Denayer oyun kurar

Muslera
Fernando Tolga
Feghouli Ndiaye Garry
Gomis

Muslera
Fernando Selçuk
Feghouli Ndiaye Tolga
Gomis

Ikisinden biri oynasin. 0 riziko.

Bu maç özelinde

Muslera
Ndiaye Fernando
Feghouli Selçuk Tolga
Gomis

Sezon genelinde

Muslera
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Tolga
Gomis

Olmali ideal 11imiz.

karar ver hangisi kendinle çelişme

Kadro bu olmalı Serdarla her maç 1 değişiklik çöpe atıyoruz daha göreceli basit maçlarda Serdar başlasın,Şu takımla Ts'ye rahat basarız Selçuğa falan gerek yok Fernandoyu kapasalar Maicon ve Denayer oyun kurar
Nadir oluyor ama aynı fikirdeyim.

----------------------------------Fernando--------------------------
Mariano------------Maicon------------------Jason---------Martin

---------------------------------Fernando--------------------------
---------------------Ndiaye------------------Selçuk(Tolga)------

Feghouli-----------------------------------------------------Gary
---------------------------------Gomis------------------------------

Riza'nin sacmaliklarina karsilik 11 yabanci ile ciksak mükemmel olur

Benim anlamadığım bu 3 lü sevdası birden niye çıktı? Takım yenilse ve o maçta kötü oynasa ,ertesi maç 3 lü savunma çık , kimse bir şey demez. Takım maç kaybetmemiş, sen gidip en önemli maçta sistemi değiştiriyorsun. Bence 1 maç 3 lü savunma ile puan kaybetsek , sezonun geri kalanı için daha iyi olacak. 3 lü savunma ile yakın tarihte şampiyon olan takım yok ligde. Zararın neresinden dönersek kardır.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim anlamadığım bu 3 lü sevdası birden niye çıktı? Takım yenilse ve o maçta kötü oynasa ,ertesi maç 3 lü savunma çık , kimse bir şey demez. Takım maç kaybetmemiş, sen gidip en önemli maçta sistemi değiştiriyorsun. Bence 1 maç 3 lü savunma ile puan kaybetsek , sezonun geri kalanı için daha iyi olacak. 3 lü savunma ile yakın tarihte şampiyon olan takım yok ligde. Zararın neresinden dönersek kardır.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

başkan aziz yıldırım olsa böyle birşey yaptıktan sonra tudoru tenhada kıstırıp dövdürtmüştü. başgan fiko olsa oda medyanın önünde eleştirerek yerin dibine sokmuştu. tudor dua etsin dursun futboldan zerre anlamıyor.

rodrigues ve linnes mutlaka oynamalı ndiaye önde arkalarında fernando ve selçuk

anlamadıgım sey bu yardımcılar hicmi bisey demiyor hocam bizi diksen 3lü oynayamayız oyuncularımız agır 3lü sistem basımıza bela acar demiyorlar

sanırsın elinde dani alves bonucci ramos david luiz gibi adamlr var
Deseler de burnunun dikine giden bir adam.En iyisini ben bilirim havalarında olduğunu dışarıdan bakınca net görebilirsin.Adam akıllı şamar yiyip farklı bir yenilgi almadıkça da bu 3'lü fantazisi malesef devam edecek.Bu hafta berabere kalalım yine aynı şekilde çıkacak maçlara emin ol.O yüzden yanındakilere ben kabahat bulmam.Deseler de sonuç değişmeyecektir.Ha o zaman orda ne işleri var,istifa etsinler dersen ona katılırım

Geri
Üst Alt