17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Bu tarz maclari en son kazandigimiz sampiyonluktan bu yana oynayamiyoruz bu bir dezavantaj

Ne yazik ki psikolojik bir baski olacak takimin üstünde

Bence trabzon da daha kötü bir baskı olacak camia olarak 50 yıl hedeflerinin çok gerisinde kaldılar eğer ki skor olarak geriye düştükleri an protestolar başlar kendi takımlarını olumsuz yönden etkilerler zaten stadın tamamen dolacağını sanmıyorum max 25-30 arası olur

Futbol Arena özel paylasim olarak ilk 11'imizi verdi, anlasilan Ali Naci yine is basinda.

Muslera
Mariano - Maicon - Denayer - Linnes
Fernando - Badou
Feghouli - Selcuk - Tolga
Gomis​

Futbol Arena özel paylasim olarak ilk 11'imizi verdi, anlasilan Ali Naci yine is basinda.

Muslera
Fernando - Badou
Gomis​

böyleyse gene fena değil tolga yerine rodrigues selcuk ndiaye yer değiş tamamdır

Muslera
Fernando - Badou
Gomis​
Deplasman maçı, Tolga'yı bu yüzden Rodriguez yerine tercih etmiş olabilir. Selcuğun orada olacağını sanmıyorum.

Ne oldu Can, hani böyle negatif söylemler iyi değildi, negatif düşünenler susması gerekiyordu. Oysa yazdığın da hiç bir şey yok, demek sen öyle düşünüyorsun.

Son düzenleme:
Muslera
Maicon Fernando Denayer
Mariano Ndiaye Selçuk Linnes
Feghouli Tolga
Gomis

Böylede oynayabiliriz

[FONT=&quot]
Derbiyi , Kazanamadın diye ..

Şampiyonluk gitti zannetme !

Üstünüzdeki forma güç verir size ..

Hakkını verin siz sadece ..​
[/FONT]

Ndiaye Belhanda' nın pozisyonunda oynayacak diye tahmin ediyorum ve en önemli hücum etkinliğini de ondan bekliyorum. Tolga' nın Fernando ile merkez tandemindeki performansını görmek istiyorum ama acelesi yok, bu maç için Selçuk denenebilir. Maçın seyrine göre sonradan Rodriduez Tolga' nın pozisyonuna geçer; Tolga merkeze, Selçuk dışarı gibi mesela...

Futbol şansı aleyhimize işlemezse kazanırız diye umuyorum. Skor tahmininde bulunmayı sevmesem de mesajı yazarken 1-4 geçti içimden:):P...

Sezon başı çok iyi gözükmemizin en büyük nedeni rakiplerin bizim takım hakkında hiçbir şey bilmemesiydi. Oyunu Fernando merkezinde rahat rahat oynuyorduk. Ne zaman Rıza Çalımbay bizim takımın defosunu ortaya çıkardı Antalya maçında, o günden beri zorlanıyoruz. Rakipler stoperlerimize ve özellikle Fernando'ya baskı kurduktan sonra oyun gücümüz baya azaldı. O yüzden Fenerbahçe'nin bizden puan almasına çok takılmayın. Ekstra bir şey yapmadı Fenerbahçe. Öndeki oyuncuları ile bizim savunma hattımıza baskı uyguladılar. Sene başında müthiş oynuyorduk da şimdi kötüyüz değil yani. Biz sene başındaki durumumuzdan kötü durumda değiliz, rakipler bizim oyun sistemimize göre taktik geliştirmeye başladı. Tudor'un yapacağı en önemli iş rakiplerin uyguladığı baskıya bir çözüm bulabilmek.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aspordaki ne içiyor acaba
En büyük sorunumuz defansif miş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fegholui kanatta ndiaye serbest rolde
Selçuk fernando defansın önünde
Bu kadar basit

Bu denayer de ne buluyor bu tudor çözemedim

Sezon başı çok iyi gözükmemizin en büyük nedeni rakiplerin bizim takım hakkında hiçbir şey bilmemesiydi. Oyunu Fernando merkezinde rahat rahat oynuyorduk. Ne zaman Rıza Çalımbay bizim takımın defosunu ortaya çıkardı Antalya maçında, o günden beri zorlanıyoruz. Rakipler stoperlerimize ve özellikle Fernando'ya baskı kurduktan sonra oyun gücümüz baya azaldı. O yüzden Fenerbahçe'nin bizden puan almasına çok takılmayın. Ekstra bir şey yapmadı Fenerbahçe. Öndeki oyuncuları ile bizim savunma hattımıza baskı uyguladılar. Sene başında müthiş oynuyorduk da şimdi kötüyüz değil yani. Biz sene başındaki durumumuzdan kötü durumda değiliz, rakipler bizim oyun sistemimize göre taktik geliştirmeye başladı. Tudor'un yapacağı en önemli iş rakiplerin uyguladığı baskıya bir çözüm bulabilmek.

Tümüyle katılıyorum. Bu açmazı çözmenin yolu bek pozisyonunda oynayan futbolcuların sorumluluk almasından geçer ki Mariano bunu layıkıyla yapabilecek bir futbolcu olmasının gereklerini tam olarak sergileyemedi henüz. Sol kanat daha da sıkıntılı, belki onu düşünerek (Orta saha özelliklerinden faydalanmak için) Tolga' yı sol kanatta oynatıyor Tudor...

Tümüyle katılıyorum. Bu açmazı çözmenin yolu bek pozisyonunda oynayan futbolcuların sorumluluk almasından geçer ki Mariano bunu layıkıyla yapabilecek bir futbolcu olmasının gereklerini tam olarak sergileyemedi henüz. Sol kanat daha da sıkıntılı, belki onu düşünerek (Orta saha özelliklerinden faydalanmak için) Tolga' yı sol kanatta oynatıyor Tudor...
Aslında Linnes oynasa sorun bir nebze azalır bence. Linnes savunma ile orta sahadaki pas bağlantısını iyi kuruyordu. Latovlevici takıma uygun olmayan şeklide uzun paslarla çıkıyor.

Aslında Linnes oynasa sorun bir nebze azalır bence. Linnes savunma ile orta sahadaki pas bağlantısını iyi kuruyordu. Latovlevici takıma uygun olmayan şeklide uzun paslarla çıkıyor.

Latovlevici konusunda şaşkınım doğrusu. Hele son maçta futbolu tümüyle unutmuş gibiydi. Defansta aksadı, pas oyununa katkı veremedi, ortaları faciaydı; geriye ne kaldı zaten?:red:...

son olaylardan sonra alayina koymak sart yeniden

Geri
Üst Alt