17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Bende bu maçta Selçuk'un kritik rol alacağını düşünüyorum. Umarım beklentileri karşılar ve galibiyette pay sahibi olur.

Ama Fernando kitlendiğinde acil bir önlem alması lazım, genel olarak bu maç özelinde demiyorum.

En tehlikeli 3 oyuncusu da yedek. Abdülkadir, Castillo ve Bongonda. Basip gecmemiz lazim.

Su cikan kadro karsilastigimiz en dandik hücum hatti olabilir.

Kayseri, Osmanlı, Sivas, Antalya, Kasımpaşa, Bursa, Karabük, Konya, Fb

Bu takımların hepsi hamsilerden daha üstün kadrolarla sahadaydı.

Artik söz oyuncularda

Dogru kadro cikti,ilk haftalardaki performansa dönmek zorundalar bu macta bireysel performanslar önemli

Kayseri, Osmanlı, Sivas, Antalya, Kasımpaşa, Bursa, Karabük, Konya, Fb

Bu takımların hepsi hamsilerden daha üstün kadrolarla sahadaydı.

Karsilastigimiz takimlara söyle bir göz gezdirdim de Osmanli, Konya, Kasimpasa ve Sivas gibi hücum hattina sahipler. Kasimpasa'da bir tek Trezeguet vardi, Sivas'ta Kone, Konya ve Osmanli'da ise hak getire. Bülent kekosu hatta 4 ön liberoyla cikip ön tarafa Gürler ve Umar'i yazmisti.

Takimda melo gibi bir psikolojik üstünlük olsa bu Mac cok rahat gecerdi bizim adimiza

Daha iyi kadrolarla Akhisar'dan 6, Alanya'dan 4 yiyen takım neyini abartmıycam?

Antalya'nin da iyi kadrosu var ama gelen gecen vuruyor adamlara, kotu trabzon olsa da fener'den ve besiktas'dan 1 puan aldilar deplasmanda, kotu durumda olabilirler ama kotu kadrolari yok

Antalya'nin da iyi kadrosu var ama gelen gecen vuruyor adamlara, kotu trabzon olsa da fener'den ve besiktas'dan 1 puan aldilar deplasmanda, kotu durumda olabilirler ama kotu kadrolari yok

Berabere kalmışlarsa onların beceriksizliği zaten puan farkının nedeni de bu, Akhisar, Gençler, Kasımpaşa, Trabzon vs takımlara puan vermeleri.

trabzonun kadrosu beraberlik için kurulmuş gibi.yetenekli adamların hepsini yedek bırakmış rıza hoca.tudor korkmazsa rahat yeneriz.

"Galatasaray büyük Takım yenemez" algısını kırmak için çok önemli bir maç.

3P şart.

Sinan Gümüş: "Son haftalarda fazla forma şansı bulamadım. Takım iyi yolda, süre bulamasam da ilerde inşallah ben de katkı sağlarım."

Geri
Üst Alt