17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Denayer ve Feg ilk yarının en kötüleriydi bence Garry girmeli acil

Olcay sen İstanbul'a geleceksin elbet.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ALMANCI olc*y

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yerdeki adamı hircinlarken hakem şerefsizi izleyeceğine mudehale edecekti ulan hakemliği de biz öğretelim. Feghouiliye haketti diyen ağır kördür herif 20 saniye adamı sallayıp duruyor ne olacaktı ya itmekte haklı

O değil de Olcay'ın yüzüne Maicon vurmuş, sırf itti diye Feghouli'yi atıyor herif.

İlla biri atılacaksa keşke Maicon'u atsaydı. Şimdi b*k gol atarız.

Topla gidecek adam kalmadi, Tudor sen de uyuma Garry'i al artik.

Feghouli yapması gerekeni yaptı kırmızı kartlık hic bi durum yok olcay pi.lik yaptı hakemlerde bu günlerde bahane arıyor zaten kırmızı göstermek icin bu kadar basit.

Böyle bos bos kirmizi yiyenlere takim icerisinde de ceza almali. Kafayi yicem...

Şut sayıları:
Trabzon 10
Galatasaray 0

Ben böyle büyük maçlar oynayan ve oynamaya devam edecek bir takım istemiyorum kardeşim. Tudor benim gözümde hoca falan değildir.
Gel de anlat.

Sonra Tudor'a laf edince biz kötü oluyoruz Galatasaraylılığımız sorgulanıyor. Bu adamın bu futbol anlayışı ile daha çok böyle fiyasko büyük maç görürüz.

sent via GSC

hakemlik bisey yoktu, biz kötüyüz. mal TD yüzünden mac yine zora girdi

Feg adamin üstüne koştu itekledi kirmizi doğru cezayi hakem kesecekken mudahil olmak saçmalık

Fernando ikinci yarı çıkmaya bilir
Ozan H. Yener Feghouli ile ilgili Hakeme bu fırsatı neden veriyorsun mesajıma beğenmedim verdikten sonra bu mesajıma da beğenmedim vermişsin, yani mesajları anlamıyorsun bile. Ben Fernando çıkmasın istemiyorum yazmadım adam ilk yarı sonunda topallıyordu.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt