17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Valla top oynamıyoruz kimsye kızmaya gerek yok. Balon diyenler haklı çıkacak korkarım

Hiç bi halt oynamıyoruz yanlız şu ilk yarının 0-0 bitmesi bizim avantajımıza

Yabanci sinirini getirene sokayim
Turk sinirisi gelsin.
Alayi cirkef alayi serefsiz.

Yine fitik olduk.2 haftadir oynanan oyun tam bir hayal kirikligi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben itmenin kırmızı olduğunu ilk defa görüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli takim arkadasini koruyor it köpeğe yem etmiyor. İtmek kırmızı ise olcayin hareket ne oluyor? Aynı derecede ceza kesmek anca satılmış hakeme göre karardır kimse yüklenmesin.

Ya zaten Olcay en az sari gormeyi garantilemis, ne diye itip kakiyorsun ki Feghouli? Degdi mi yani??? Anlamiyorum bu amatorlugu...

Devre arasina 3 puan farkla lider girebiliriz umarim. Tudor, Riekerink'in asistani olamaz.

geçen hafta belhanda bu hafta feghouli.bu kadar disiplinsizlik olmaz arkadaş ne gerek vardı yaptığı harekete?
Orada arkadasini korurken gereksiz yere sertce iti verdi adami, hakemler boyle pozisyona sari kart ile gecistirebilir. Hadi kirmizi olsun burada niye irkciliga varan yorumlar yapiyorsunuz buna anlam veremiyorum.

Takımda büyük disiplinsizlik var bu ne kardeşim burası Galatasaray hayırdır

TapaTalK

Hakem yavşak o tamam da takımın geçen seneden hiç farkı yok.kimin ne oynadığı belli değil.

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Fb macindan sonra tudor capsizini kovmazsan ligin vasat takimi trabzon karsisinda 3uncu lig takimi gibi oynarsin.

Dursun hala tudor bravo.

Feghouli en fazla sarı olurdu eyyemcı köpek kırmızı çıkardı!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt