17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Zaten bu şerefsiz hamsispor bize ters geliyordu birde başlarına kapıcı rıza geçti o dakika dedim bizden puan alır diye ilk mağlubiyetimizi aldırdı beşiktaşa domalır yenilmek koymadıda şerefsizim fener yenseydi bu köpeklere yenilmeseydik razıydım okadar üzüldüm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Attığın mesaja cevap vermeyeceğim ama attığın mesajla kafanı ne kadar kullandığını tekrar göstermiş oldun, o yüzden teşekkürler. Niye Linnes diyoruz acaba bir 10 saniye düşün belki aklına gelir.

Birader ben Linnes'in oynamasına birşey mi diyorum ? Anlama problemin var bence

Linnes oynatılmalı dedik,bende dedim bunu ama herif batırdı maçı.Belli olmaz bu işler diyorum hep başka yerlerinden anlıyorsun

Uğur Demirok: "Galatasaray seyircisi kümeye kümeye diye bağırmaktan bıkmadı. Keşke her hafta Galatasaray'la oynasak da şampiyonluğa oynasak."

Mal oğlu mal. Bu şerefsizi konuşturduk ya, yazıklar olsun.

bu bizim altyapdian yetismedimi, birakin su zirtoyu cem sultanin baska bir versionu.
kuyruk acisi büyük anlasilan.

Uğur Demirok: "Galatasaray seyircisi kümeye kümeye diye bağırmaktan bıkmadı. Keşke her hafta Galatasaray'la oynasak da şampiyonluğa oynasak."

Mal oğlu mal. Bu şerefsizi konuşturduk ya, yazıklar olsun.
Tudor denilen beyin yoksunu yüzünden Türkiye de Galatasaraylı olmayan herkes göbek atıyor şuan,itin köpeğin ağzına maskara yaptı şu takımı.

1-)En iyi savunma hücumdur diye boşuna dememişler sen sol tarafa tolgayı koyunca rakipler bek oyuncusu bile çıkartıp hücuma çıkıyor hiç arkayı düşünmeden neden? çünkü Tolga'ya top gelince yetişebilceklerini biliyorlar tehdit olarak görmüyorlar.Ama sen kanatlara hızlı adamları koyarsan rakip bek oyuncusu kolay kolay defanstan çıkamaz.Tamam hakemler 2 haftadır doğruyor takımı ama bazı hatalı şeyleri de göz ardı etmemeliyiz.

2-)Tudor'un oynattığı oyun sistemi ve oyun mentalitesi kesinlikle yanlış.Topu ileri atıp önde basıp almaya çalışıyorsun ama forvetin de hızlı olması gerek.Biraz ayağa pas yapabilen takımlar kolayca presi kırabiliyorlar.Başakşehir ve Beşiktaş takımları da pas oyunu oynayan takımlar o yüzden o maçlardan da pek umudunuz olmasın.

3-)Takımın sistemi ne olmalı diyorsanız gereksiz ileriye uzun toplar atıp top kayıpları yapmayan defanstan ayağa paslarla çıkan rakibi sahasına hapseden ve kanatlardan orta bindirme vs. ile gol bulmaya çalışmalıyız.

4-)Denayer ve linnes'in bu takımda yeri yok.

5-)N'diaye'den umutluydum fakat o da beni hayal kırıklığına uğrattı.Ortasaha yetenekleri çok zayıf.

Bu forumda bir üyeysen yazdiklarina dikkat edeceksin. Tahrik olmaya meyilli biriymisin zaten. Ergenligini daha fazla ispat etme kardesim. Burda kimse klavye delikanliligi yapamaz.
Sığır bey,

Ben senin kardeşin falan değilim bu bir. İkincisi ben yazdıklarıma dikkat ediyorum sen o güzel beyinciğini fazla yorma malum kısıtlı, bırak sonraya da kalsın. Böyle sığırlıklar yapacaksan da bir daha bu foruma yazma. Beğenmiyorsan da bir daha girme. Bana gelip burada klavye delikanlılığı yapma. İnsanlar sinirli ve üzgün senin yaptığın muhabbete bak. Sorsam Galatasaraylıyım dersin de Galatasaraylıdan başka her şeye benziyorsun. Haddini bil bir daha da benden alıntı yapma.

İyi forumlar.

devre arasi 2 hatta 3 transfer sart.
biri sol bek ikincisi sol acik ama öyle iyi bir oyuncu alternatif filan degil.
ücüncüsü forvet gomisi zorlayacak genc bir forvet.

1. Trazonspor kardes klub diyorlar bazilari, kac yildir kopek gibi oynadilar bize karsi, fenere karsi hem onden hem arkadan vermediler mi?
trabzon kadar SEREFSIZ takim bilmem, kopekler bunlar kopek
2. Tudor futbolculara elistiri olsun ama TFF VE HAKEMLERIN yaptiklarini gormuyormusunuz? bukadarda olmaz kardesim
3. TUDOR DEFOL, KORKAKSIN KORKAK...

haftaya 6 oyuncu yok, basaksehirde yener, sonra kargalarda yener lig biter

boyle ulkenin futboluna, dekoder digiturk ne varsa geri iade edecem..

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 maçtır sol kanatsız oynuyoruz. Tek kanadı da rakip kapatınca kitlenip kalıyoruz. Koca maç Linnes olmasa soldan hiç gelemiyecektik. Sahamızdan pasla çıkıyoruz. Karabük maçından itibaren rakipler önde basıp çıkmamızı engelliyor buna bir çözüm bulamıyor, hâla bildiğini okuyor kale önünde pas-pas-pas. FB maçında 60'da Garry girmiş olsa kontraataktan gol şansımız vardı. Bunca transfere rağmen kulübemiz hâla vasat. Trabzonun bile Burak-Rodallega-Ndoye gibi bi forvet hattı varken biz 1,5 forvetle oynuyoruz(Sinanı saymıyorum bile) Kenardan gelip iş yapacak kreatif oyuncu yok. Hâla duran top özürlüyüz. Hem biz atamıyoruz hem bol bol yiyoruz duran toptan/kornelerden. Şu maça önde Gomis arkasında Ndiaye solda Garry sağda Feghouli ile çıksa en kötü berabere kalırdık.

Aslinda ts de sorunlar var ama o kadar kotu takim degil , dikkat ederseniz bizi yendiler ama 3 tane sampiyonluk rakibimize de ustelik hepsi deplasmanda ,hic birine yenilmediler

besiktasla , basaksehirle ve fenerbahce ile de berabere kaldilar

ts nin alanya , akhisar gibi maclarina bakarak yorumlamamak lazim , boyle hedef gordukleri maclarda her takima karsi sikinti cikarirlar , bekleniyordu zaten

2 haftadır takımdaki disiplinsizlik ve kırmızı kartların sebebi de tudor. Sahadakiler mutlu değil oyun şablonundan hepsinin yüzünden düşen bin parça.

Birader ben Linnes'in oynamasına birşey mi diyorum ? Anlama problemin var bence

Linnes oynatılmalı dedik,bende dedim bunu ama herif batırdı maçı.Belli olmaz bu işler diyorum hep başka yerlerinden anlıyorsun

Yahu kardeşim anladım bizde formda adamı niye durduk yere kesiyorsun, işleyen sistemi niye durduk yere bozuyorsun, sene başından beri iyi oynayan Rodrigues'i Linnes'i neden bir anda kesiyorsun, neden durduk yere taktik değiştiriyorsun diyoruz sen neyi anlamıyorsun? Bugün Linnes kötü oynamış olabilir bu Latovlevici'nin durduk yere Linnes'i kesmesini aklamıyor. Latovlevici ligdeki en kötü sol bektir muhtemelen zaten Gençlerbirliğinden kovulmuş herif komik bir transfer. Sen doğruyu yap belli olur olmaz artık neyse ne. Bugünkü çıkan kadroda da 6 kişi orta sahanın ortasındaydı bir bok anlamadım Feghouli kanat falan oynamadı zaten. Yine taktik sıçtı herif, bizde eleştiriyoruz.

Sığır bey,

Ben senin kardeşin falan değilim bu bir. İkincisi ben yazdıklarıma dikkat ediyorum sen o güzel beyinciğini fazla yorma malum kısıtlı, bırak sonraya da kalsın. Böyle sığırlıklar yapacaksan da bir daha bu foruma yazma. Beğenmiyorsan da bir daha girme. Bana gelip burada klavye delikanlılığı yapma. İnsanlar sinirli ve üzgün senin yaptığın muhabbete bak. Sorsam Galatasaraylıyım dersin de Galatasaraylıdan başka her şeye benziyorsun. Haddini bil bir daha da benden alıntı yapma.

İyi forumlar.

Ayık olsam önce ki yazdıklarını bulup cevap vereceğim de, kim bu süzük Erman. Goy geç yahu

baskı yemişiz kale vuruşu kullanıyoruz ulan bir kişi akıl etmez mi tolga tarafına kullanmaya , gomise atıcaz diye trabzonun hayatının maçını oynarmış gibi mücadele eden stoperlerin ortasına yolluyoruz topları hop gelsin karşı atak

şu kadar basit şeyi bile akıl edemeyen rezalet bir organizasyonumuz var bırakın baskıyı pasla kırmayı falan

Öğrenmeyen ders almayan adamdan hayır gelmez,i.tudor öğrenemiyor, ciddi zeka sıkıntısı var.

Oyundan gomis çıkınca köpeğim bile havladı, çok daha zeki olduğu aşikar

Yasin'e haksızlık yapılıyor. Adam en azından hareketlik getiriyor. Sinan Gümüş'de en az Eren kadar oynar.

Ayık olsam önce ki yazdıklarını bulup cevap vereceğim de, kim bu süzük Erman. Goy geç yahu
Malın teki işte ben de tanımıyorum yeni peydah oldu. Daha önceden kuyruk acısı var herhalde anlamadım veyahut başka bir takım taraftarı. Artık ismini sen koy.

Geri
Üst Alt