17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

Durica ya da ayri sovdum.
Adam 10 metre havalanip rovasatayla topu uzaklastiriyor hayatanin macina mi ciktin

Bu hafta nasil gececek simdi. Ulan ne guzel alistirmistiniz. Su iki macta cok degil 3 puan alsaniz zaten herkes raziydi. Bu kadarmi zor yahu. Herkesin agzina laf verdigimiz yetmedigi gibi bir surude kayip verdik. Bundan sonra artik ruzgar tersine gider. Basaksehir macini alabilecegimizi dusunen kimse yok.

Bizi neden bu karamsarliga atiyorsunuz abi.

son 2 hafta icin mantikli yorum yapanlara gülüyorum.

cüneyt cakir 2 penaltimizi yedi, sürekli sari kart vererek takimi bezdirdi, galibiydeti elimizden aldi

bu aksam da hakem yine aynisini yapti

kimse bana masal anlatmasin

emir büyük yerden, gs'yi durdurun

yabanci kuralina karisanlar lige el atmayacak mi saniyorsunuz???

gecen hafta masabasi oyunlari olmasa o hizla bu macida alirdik.
ne yapti ne ettiler takimi bittirdiler 2 haftada, zaten karabük macinda baslamisti hirsizliklari.
orda yirttik ama her hafta hakeme karsi oynanilmaz.
artik öyle bi noktaya getridiler ki ancak gelecek hafta kendi stadimizda oynadimiz mac biraz soluk aldirir.
neyse ben zaten ligtv iptal ediyorum, yani daha dogrusu birdaha uzatmiyorum.
bundan sonra sonuclara bakacam, okadar.
o gecen haftadaki mac futboldan tam sogutu.

Maçı Tudor vermiştir. Korkak ve rezil bir kadro çıkardı. Orta sahayı geçemeyen ve şut çekemeyen bir takım vardı sahada. 2 tane hücum oyuncusuyla gol atmaya çalışıyoruz. Birde gidiyor Gomis'i çıkarıp Eren kazmasını oyuna alıyor. Erene bomboş topu ver orta sahadan kaleye süremez. Takımın kondisyonu iyi diyordun iki takımda 10 kişi kaldı ezildik. Zor maçların olduğu döneme geldik üstüne oyuncularımız cezalı duruma düştü. İşimiz çok zor bu sene şampiyon olamazsak tamamen çökeriz.

son 2 hafta icin mantikli yorum yapanlara gülüyorum.

cüneyt cakir 2 penaltimizi yedi, sürekli sari kart vererek takimi bezdirdi, galibiydeti elimizden aldi

bu aksam da hakem yine aynisini yapti

kimse bana masal anlatmasin

emir büyük yerden, gs'yi durdurun

yabanci kuralina karisanlar lige el atmayacak mi saniyorsunuz???

aynen öyle kardesim, hala futbolu konusanlara iyi bir yourum.

Futbolda karsinda da bir rakip var , elbette karabuk ,sivas ile oynamakla fb ile ts ile oynamak arasinda fark var , haliyle de TD kadro hatalari da eklenince cok sasirtici sonuclar degil

surekli sucu hakemlere atmaya gerek gormuyorum , oyuncular asiri kart gormeye oynuyor , ndiaye , feguli ve belhandanin kirmizilari hep luzumsuz

adam gole giderken indir kart gor , ama boyle gorme , biri kart gorecek adamin suratina dalar , oteki topu yere vurur , bir tanesi sarisi varken kontrolsuz girer

maicon da rodriguez de direkten dondu bugun , maicon un girisleri de gaddar , ayrica ilk yaptigi luzumsuz faulden gol geldi . rodriguez de mac sonu itirazdan gitmek uzereydi

Sığır bey,

Ben senin kardeşin falan değilim bu bir. İkincisi ben yazdıklarıma dikkat ediyorum sen o güzel beyinciğini fazla yorma malum kısıtlı, bırak sonraya da kalsın. Böyle sığırlıklar yapacaksan da bir daha bu foruma yazma. Beğenmiyorsan da bir daha girme. Bana gelip burada klavye delikanlılığı yapma. İnsanlar sinirli ve üzgün senin yaptığın muhabbete bak. Sorsam Galatasaraylıyım dersin de Galatasaraylıdan başka her şeye benziyorsun. Haddini bil bir daha da benden alıntı yapma.

İyi forumlar.

Tam bir ergen psikolojisi. Son postu yazarak egonu tatmin ediyorsun. Internetten okudugun laf sokma sözlerine iyi calismissin belli. Haddini bilecek biri varsa oda sensin *kardesim*.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes sahadan çıksın eren'e bizim kalenin oradan topu ver diğer kaleye gol atamaz, ya taca çıkar ya ofsayta düşer. Onu bile becerir. Ve gomis'in yerine oyuna giriyor bu adam takıma gol gerekirken

%40 Topla Oynama %60
15 Toplam Şut 3
7 İsabetli Şut 2
196 Başarılı Paslar 333

tolga selcuk ndiaye fernando orta sahasiyla cikarsan sut cekemezsin elbette. 3 sut cekmisiz sadece.

onun bunun cocuklari aglamasin diye lige renk getirilsin diye hakemlere yem ettiler bizi
hakemler tek olsa sukredecem, korkak bi tudor varken simdiden butun zorlu maclari kaybettik

Sorun şurda. Top bizdeyken topu isteyen, boşa çıkan adam yok. Bunu yapmayı neden bıraktık anlamıyorum. Stoperden fernando ya da badou topu alır döner ve takımı hücuma çıkarırdı. Orta sahada üçgenler yapar paslaşırdık. Her oyuncu kendini müsait duruma getirirdi pas almak için. Şimdi önceki senelerde olduğu gibi herkes gölge gibi saklanıyor rakibin arkasında.
Bir de Allah aşkına şu taç meselesini çözelim artık. 10 senedir tüm taç atışları rakibe atılır mı ya. Hiç mi kimse görmüyor bu meseleyi.

fenerli biri bile bu yazdiklarini yazmaz?

Hakem her macta duduk caldi, belhanda o an tepki gosteremezmi? o mac esnasinda insan gulup gececekmi, birde topu yere vurunca kac kisi suana kadar bu anasini sattigim ligde kart gordu? bizimkiler bi faul yaptimi tak sari kart rakipler fernandonun ayagini kirmaya girince kart yok. sonucta bu futbol sertlik olacak.

kopek olcay ndiayey dalarken izlecekmi? her itme direk kirmizi kartmi..

bi yuru gidin, hakemi hakli cikarma

o hakemin neyse

Futbolda karsinda da bir rakip var , elbette karabuk ,sivas ile oynamakla fb ile ts ile oynamak arasinda fark var , haliyle de TD kadro hatalari da eklenince cok sasirtici sonuclar degil

surekli sucu hakemlere atmaya gerek gormuyorum , oyuncular asiri kart gormeye oynuyor , ndiaye , feguli ve belhandanin kirmizilari hep luzumsuz

adam gole giderken indir kart gor , ama boyle gorme , biri kart gorecek adamin suratina dalar , oteki topu yere vurur , bir tanesi sarisi varken kontrolsuz girer

maicon da rodriguez de direkten dondu bugun , maicon un girisleri de gaddar , ayrica ilk yaptigi luzumsuz faulden gol geldi . rodriguez de mac sonu itirazdan gitmek uzereydi

Maç öncesi kısır oyun olacağı belliydi de bu kadarını beklemezdim. Tudorun çoook hataları var, fazla ortasaha çıkarması, korkak futbol, gomisin çıkması, garyi oynatmaması falan takımın içine etti bu kesin. Daha kötüsü takımda fiziksel düşüş var. Sahada ezildik. Bu düşüş devam ettiği sürece daha çok puan kaybedicez. Haftaya gb maçı mesela beraberlik maçı olur neyseki sonra lige ara veriliyor. Başskşehir ve bjk bizi rahat yener zaten. Tudorun işi yakında biter. Bumaçtan sonra muhteln oyunculara giydirecek bu da takımı dahada kötü yapar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor'un birilerinden para alıyor olma ihtimali hiç de az değil, üzerinde durulmalı. Kötü hoca olmak ile açıklanamaz yaptığı saçmalıklar

1. tudor talimatiyla takim geriye cekildi, takimi kanatsiz oynatirdi. hatirlarsan ilk 30 dk feghuili tek kanat oyuncusu ortada oynuyordu
2. selcuk gibi toptan korkan bir oyuncu orta sahada, 3. gomis yanlizdi

Sorun şurda. Top bizdeyken topu isteyen, boşa çıkan adam yok. Bunu yapmayı neden bıraktık anlamıyorum. Stoperden fernando ya da badou topu alır döner ve takımı hücuma çıkarırdı. Orta sahada üçgenler yapar paslaşırdık. Her oyuncu kendini müsait duruma getirirdi pas almak için. Şimdi önceki senelerde olduğu gibi herkes gölge gibi saklanıyor rakibin arkasında.
Bir de Allah aşkına şu taç meselesini çözelim artık. 10 senedir tüm taç atışları rakibe atılır mı ya. Hiç mi kimse görmüyor bu meseleyi.

Mesela stoperlerin sürekli Muslera'ya geri dönmesini acikliyor ilk yazdigin cümle. Top atacak adam olmuyor bosa cikmiyor kimse bunlar da mecburen geriye dönüyor.

Bu yüzden mesela Denayer'e cok kizanlar var iki mactir ama olay bu. Pas istasyonu olusmazsa kaleciye dönülmesi de kacinilmaz oluyor. Ya da Maicon uzun top atiyor ve genelde top kaybi yasiyoruz rakibin yari sahasinda bu yüzden.

once tudor sonra bjkli riza-olcay-kahya koalisyonu maci tsye hediye etti. bizim topcularin da malliklari var elbet

Geri
Üst Alt