17/18 H:10 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 29 Ekim

fenerli biri bile bu yazdiklarini yazmaz?

Hakem her macta duduk caldi, belhanda o an tepki gosteremezmi? o mac esnasinda insan gulup gececekmi, birde topu yere vurunca kac kisi suana kadar bu anasini sattigim ligde kart gordu? bizimkiler bi faul yaptimi tak sari kart rakipler fernandonun ayagini kirmaya girince kart yok. sonucta bu futbol sertlik olacak.

kopek olcay ndiayey dalarken izlecekmi? her itme direk kirmizi kartmi..

bi yuru gidin, hakemi hakli cikarma

o hakemin neyse

Gosteremez . Kurallar acik , hakemi protesto etmek icin topa vurursan bunun cezasi sari karttir , biz bu tip bir kararla super finalde fb de dia nin atildigini da gorduk , bizle onla bunla alakali bir olay degil . Herhalde bahsettigim mac lig tarihinin en gergin maciydi , onda da fb 10 kisi kaldi kendi sahasinda

Oyun durmusken bir oyuncu digerinin yuzune temas ederek ittirip kaktiramaz . Bunun cezasi kirmizi karttir. Ayni sekilde denayerin ,ndiaye nin 2 haftadir acimasiz faulleri var , forumda da yaziliyor aynisi , bunlarin cezasi karttir .

Bir elestiri yapilacaksa , ki yapilmali , rakip takimlarin benzer hareketlerine ayni kartlarin cikmadigi gercegi . Evet buna ben de katiliyorum . Ama bu bizim oyuncularin sorumsuz , simarikca ,luzumsuz kart gordukleri gercegini degistirmez

al rodriguez bile golden sonra sari kart gormus , zorladi atilacakti mac sonrasi hakemin uzerine yurumekten ..

Bu sekilde eksik kalarak maclari kazanamazsin

başakşehir ve bjk maçlarına şimdiden sıfır puan yazın çünkü bu çakma conte büyük maçları kazanamaz. küçük maçları kadro kalitesi ve gomis sayesinde kazandık

Tv ye bakıyorum zil tskıp oynuyorlar bir maçla omuzlara çıkarıp bir maçla yerin dibine batırma bizde değişmeyecek davranış biçimi kardeşim bu sene olamadak bile omurgalı takım olalım yeter.

son 2 hafta icin mantikli yorum yapanlara gülüyorum.

cüneyt cakir 2 penaltimizi yedi, sürekli sari kart vererek takimi bezdirdi, galibiydeti elimizden aldi

bu aksam da hakem yine aynisini yapti

kimse bana masal anlatmasin

emir büyük yerden, gs'yi durdurun

yabanci kuralina karisanlar lige el atmayacak mi saniyorsunuz???

Takımın başında adam gibi başkan ve hoca olsa bunları yaparlarmıydı bunlar?

EN BUYUK GALATASARAY

nedenmi? hakemler, tff ve ulkenin basbakani bile yabanci sinirindan bahsediyorsa buda bizim buyuklugumuzdendir.. kac senedir futbol izliyorum, her kazandigimiz sampiyonluklarda hakemler ve tff yi yerin dibine koyup sampiyon olduk.

neden hep bize yapiliyor bunlar kardesim, cunku cekemiyorlar bizi.

:d sizle ne alakası var lan ahahaha sorun kendi içimizde bizim. puan farkı azalınca yine konuşmaya başladılar :(

mJ2gLV.jpg

Mesela stoperlerin sürekli Muslera'ya geri dönmesini acikliyor ilk yazdigin cümle. Top atacak adam olmuyor bosa cikmiyor kimse bunlar da mecburen geriye dönüyor.

Bu yüzden mesela Denayer'e cok kizanlar var iki mactir ama olay bu. Pas istasyonu olusmazsa kaleciye dönülmesi de kacinilmaz oluyor. Ya da Maicon uzun top atiyor ve genelde top kaybi yasiyoruz rakibin yari sahasinda bu yüzden.
Denayer kiz gibi oynuyor.
Arkasina geciyor rakibin bekliyor.
Yemedigi calim vurdurmadigi kafa kalmadi.
Hizi fln da hikaye bugun gorduk.
Okay kazmasini tutamadi.
Bize cirkef topcu lazim en azindan stoper icin.

Serdar ne kadar saatli bomba olsada
Denayerle kiyaslanamaz bile.

Cenk Ergün hakemi suçlu buluyor nefret ediyorum böyle yöneticilerden sen top mu oynadın da hakemi eleştiriyorsun

Ulan herşeyi geçtim 55 te Gomisi almak nedir lan Tudor.10 yaşında veleti koysak takımın başına böyle bir mallık yapmaz.Şimdiden başak ve karga maçlarına puan kaybı yazsın herkes.Umarım küçük maçları kadro kalitemizle alırızda 38 40 gibi bir puanla gireriz devreye.Birde devre arası kesinlikle bir sol bek şart bu takıma.Linnesle Latoyu toplayın 1 adam etmez.

Feghouli direkt kanatta oynarken de orta saha özellikleri ön planda olan bir futbolcu, bir kanatta o varsa diğer kanatta ''Fırlak'' tabir edilen tipte kanat oyuncusu oynamalı...

Kaldı ki Feghouli' yi içte oynatıyor, diğer kanada Tolga' yı yerleştiriyor!. Bu nasıl bir kanat oyunu düşmanlığıdır, anlayabilene aşkolsun!...

Bilmem kaç tane orta saha oyuncusuyla oynuyor da sanki rakibi pas manyağı yapıyor?!...Üst üste bir amaca yönelik 3 pas kaç kez yapılabildi?...

Niye ille bir icat çıkarmak zorunda hissediyorsa?;

1. Sağ kanat Feghouli-sol kanat Garry oynatsa, onları Yasin' le yedeklese,

2. Üç stoper saçmalığına girmese,

3. Bu maç için Tolga-Selçuk' tan birini Fernando ile, önlerinde Ndiaye' yi oynatsa idi;

Şu iki maçtan en az 2 puan daha fazlasını çıkarırdık diye düşünüyorum ki hiç canımız sıkılmazdı...Transfer ettirdiği ve forma verdiği orta saha oyuncularının yetersizliğini, o bölgeye adam yığarak kapatmaya çalışıyor; ortaya çıkan futbol, bildiğimiz 2014-17 Galatasarayı. La havle....

Geri
Üst Alt