Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.364
- 1.281
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerli biri bile bu yazdiklarini yazmaz?
Hakem her macta duduk caldi, belhanda o an tepki gosteremezmi? o mac esnasinda insan gulup gececekmi, birde topu yere vurunca kac kisi suana kadar bu anasini sattigim ligde kart gordu? bizimkiler bi faul yaptimi tak sari kart rakipler fernandonun ayagini kirmaya girince kart yok. sonucta bu futbol sertlik olacak.
kopek olcay ndiayey dalarken izlecekmi? her itme direk kirmizi kartmi..
bi yuru gidin, hakemi hakli cikarma
o hakemin neyse
3'lü defans çıkıp saçma sapan goller yiyip 2-1 yeniliriz. Tudor'a güven başlıkları açılır. Lig yeniden başlar.
Kıvır bi tarafına sok, panpa
son 2 hafta icin mantikli yorum yapanlara gülüyorum.
cüneyt cakir 2 penaltimizi yedi, sürekli sari kart vererek takimi bezdirdi, galibiydeti elimizden aldi
bu aksam da hakem yine aynisini yapti
kimse bana masal anlatmasin
emir büyük yerden, gs'yi durdurun
yabanci kuralina karisanlar lige el atmayacak mi saniyorsunuz???
Bu ne sinir? Az onceki arkadasin avukati misin?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana değil anana babana acıyorum.Tam bir ergen psikolojisi. Son postu yazarak egonu tatmin ediyorsun. Internetten okudugun laf sokma sözlerine iyi calismissin belli. Haddini bilecek biri varsa oda sensin *kardesim*.
Sana değil anana babana acıyorum.
Denayer kiz gibi oynuyor.Mesela stoperlerin sürekli Muslera'ya geri dönmesini acikliyor ilk yazdigin cümle. Top atacak adam olmuyor bosa cikmiyor kimse bunlar da mecburen geriye dönüyor.
Bu yüzden mesela Denayer'e cok kizanlar var iki mactir ama olay bu. Pas istasyonu olusmazsa kaleciye dönülmesi de kacinilmaz oluyor. Ya da Maicon uzun top atiyor ve genelde top kaybi yasiyoruz rakibin yari sahasinda bu yüzden.
:asd22::asd22::asd22:Muhtemel oyuncu değişiklikleri
badou-ahmet çalık
gomis-eren
Tolga-latovlevici
En az senin kadar